Šta je novo?

Huawei GT 3

To je to.
Hvala puno!

Prilozi

• Screenshot_20240811-103501.png
    Screenshot_20240811-103501.png
    159.8 KB · Pregleda: 79
Мени коначни средили сат из 2х,заменили матичну, сад батерија потроши 10% за 3 дана. У међувремену истекла гаранција тако да сам се провукао у задњи час.

Kupio bih GT3 Pro. Po oglasima vidim klasicne varijante sa crnom silikonskom narukvicom i titanium verzije SA titanium narukvicom.
Zanima me da li su kucista ista,istog materijala,jer na slikama deluju isto.
Po oglasima titanium verzije su oko 220 a klasicne varijante nove 150 eura.
Zelim safirno staklo pa i to me zanima za klasicne varijante.Hvala

Istu sam dilemu imao kad sam kupovao, s tim što se meni titaniumska brazletna nije sviđala a hteo sam titaniumsko kućište i safirno staklo. Na kraju se ispostavilo da su kućišta identična i da su narukvice različite, ovo je takođe u praksi provereno jer sam ga par puta zakačio tako da sam mislio da će se raspasti, a on nema ni jednu tačkicu. Sve bih dao da mi i telefon ima ovu kombinaciju materijala 😎

Kupio bih GT3 Pro. Po oglasima vidim klasicne varijante sa crnom silikonskom narukvicom i titanium verzije SA titanium narukvicom.
Zanima me da li su kucista ista,istog materijala,jer na slikama deluju isto.
Po oglasima titanium verzije su oko 220 a klasicne varijante nove 150 eura.
Zelim safirno staklo pa i to me zanima za klasicne varijante.Hvala
Ако се добро сећам, једина разлика у кућишту је између Pro и Ne Pro модела. Као што рече колега, не мораш титанијумску наруквицу.

Ekipa ako neko ima original titanijumsku narukvicu za gt3 pro a da mu ne treba, neka mi se javi na privatnu poruku, kupio bih 🙂

Pozdrav ljudi!
Imam GT3 SE. Kupao sam se u moru s njim, i od tad mi ne rade senzori za puls. Ispirao sam ga, resetovao, ne vredi. Hoce li mi prihvatiti garanciju?

Postoji mogućnost da je dihtung popustio negde i da je voda oštetila senzor.
Ja bih probao da ga pošaljem.

Isto problem sa GT3, posle kupanja u moru problemi sam baterijom koja je sve kraće trajala, a onda se samo i ugasio i više ne pali. Nošen na garanciju u Promobi, ali pošto je kupljen u Grčkoj, ne prihvtaju, moram da nosim tamo... Oh well.

Нећеш се много усрећити са њима. Ја сам свој GT3 Pro рекламирао 2х,и једва га поправише пред истек гаранције. Цркла матична, исти је проблем и са твојим претпостављам јер сам имао сличне "симптоме".

Isto problem sa GT3, posle kupanja u moru problemi sam baterijom koja je sve kraće trajala, a onda se samo i ugasio i više ne pali. Nošen na garanciju u Promobi, ali pošto je kupljen u Grčkoj, ne prihvtaju, moram da nosim tamo... Oh well.
Nastavak je: pokupio ga iz promobija, nista nisu radili, ali valjda je voda posle 2-3 nedelje isparila i sat proradio. Na zalost, baterija sada traje 24h,ali bar radi, pa da izdrži do sledećeg puta u Grčku

I eto tako, kupis polovan dobar sat Huawei watch gt 3 pro, odeš da se tuširas i dobiješ ovo... 😂😂😂

Prilozi

• IMG_20241216_120307.jpg
    IMG_20241216_120307.jpg
    167.4 KB · Pregleda: 58
Колико добар био сат, толико им је лоша контрола квалитета.

Razmišljam sad, uzeti opet watch gt 3 pro ili gt4... Gt4 ima nov za ok cenu.

Trenutno mi ne odgovara da uzimam gt5 pro, gledao sam pre neki dan cena 375€.
Nema garancije.
Znaci sto dalje od gt4?
Ostaje onda opet gt3pro, našao sam jedan skroz okej cena sa garancijom još 2 godine, godinu dana star sat, ima dodatnu garanciju račun itd... Verovao ili ne xza 100€

Nzm sto se kupate sa satom i rizikujete ulazak vode? Jeste da je vodootporan, ali brate mili zar morate biti svaki sekund dostupni na tel ne kontam 🤷

***... 5 godina watch gt2, nikad problema, bazen, tuširanje...
I eto sad... Sam kriv ***

Nzm sto se kupate sa satom i rizikujete ulazak vode? Jeste da je vodootporan, ali brate mili zar morate biti svaki sekund dostupni na tel ne kontam 🤷
Zasto da ne? Kad je vodootporan. Imam gt2 i tusiram se se vec godinama sa njim, plus morska voda i bazen i nista mu se nije desilo. Nije stvar u tome da budem non stop dostupan, nego necu da se opterecujem da li sam skinuo sat ili ne. Non stop mi je na ruci, samo dok ga punim nije.

Trenutno mi ne odgovara da uzimam gt5 pro, gledao sam pre neki dan cena 375€.
Nema garancije.
Znaci sto dalje od gt4?
Ostaje onda opet gt3pro, našao sam jedan skroz okej cena sa garancijom još 2 godine, godinu dana star sat, ima dodatnu garanciju račun itd... Verovao ili ne xza 100€
Mhm, okej, gt5 pro je odlican sat i pravi naslednik gt3 pro, zato sam ga pomenuo.
Imao sam gt4 i losa je izrada, jedino da ga pazis uvek. Gt3 pro je dve klase bolji od gt4 oko izrade i stakla, jedino je softver lepsi na gt4. Za tu cenu uzimaj gt3 pro bez razmisljanja.

Zasto da ne? Kad je vodootporan. Imam gt2 i tusiram se se vec godinama sa njim, plus morska voda i bazen i nista mu se nije desilo. Nije stvar u tome da budem non stop dostupan, nego necu da se opterecujem da li sam skinuo sat ili ne. Non stop mi je na ruci, samo dok ga punim nije.
Većina proizvođača ne preporučuje tuširanje sa satom kao i upotrebu istog u zagrejanim bazenima ili termalnim izvorima vode,ne bez razloga

Главна одлика овог сата је издржљивост (титанијум, сафир), ако треба да водим рачуна да ли че бити поквашен, онда нема сврхе плаћати премијум цену за овакав сат.

Naručen tj kupljen opet Huawei watch gt 3 pro, kao gore napisano, ovaj put i garancija, kupljen kraj Avgust mesec 2023, ukupna garancija 3 godine, znaci do 08. 2026.
Za 106,99€ u odličnom stanju, sa poštarinom dhl, stiže verovatno petak, subota...
Ovaj put, nema više kupanja, tuširanja sa satom...
Čudno, imam i ovaj xiaomi redmi watch 4, ništa mu ne fali, tuširanje, bazen...i to sve za cenu od 40€ 😂😂😂

Iiii... Sta se desava?
Watch gt3 pro koji je bio na tuširanju, pa ekran pozeleneo... Ima sta da vidim sada, uzeo, uključio ga, ekran normalan, valjda se voda osušila, evo sve normalno.. Radi 😂😂😂
Kako to sada... Da verujem da je taj sat vec otvaram ili sta god već... 😂😂😂
Sutra stiže drugi...

Stigao još jedan gt3pro 😂😂😂
Plan je sledeći, da se otarasim svih satova što imam, 2 gt3pro, 1 gt2pro, 1 xiaomi watch s1 i xiaomi redmi watch 4.
I da se uzme gt5 pro... I dosta *****avanja sa satovima... 😂😂😂

Slazem se u potpunosti, samo gledaj da uzmes sa garancijom, da ne razmisljas. 😁
P.s. samo nemoj opet da menjas tel (zbog jedne teme kazem). 😛😂

Iiii... Sta se desava?
Watch gt3 pro koji je bio na tuširanju, pa ekran pozeleneo... Ima sta da vidim sada, uzeo, uključio ga, ekran normalan, valjda se voda osušila, evo sve normalno.. Radi 😂😂😂
Kako to sada... Da verujem da je taj sat vec otvaram ili sta god već... 😂😂😂
Sutra stiže drugi...
Isto tako je i meni bilo sa amazfit Stratos 3 . Svake godine ga koristio na moru i bazenu i ove godine druga boja ekrana posle mora . Posle nekih 10-15 dana sve normalno ali ga više neću koristiti pod vodom .

Slazem se u potpunosti, samo gledaj da uzmes sa garancijom, da ne razmisljas. 😁
P.s. samo nemoj opet da menjas tel (zbog jedne teme kazem). 😛😂
Sto se tice menjaja telefona, nista od toga dok naslednik z70 ultra bude na nekoj ceni od 400€, z60 ultra, nemam zamerke.
Da, naravno da garancijom cu da tražim, verovatno cu i nov da uzmem u mediamarkt za 370€ i miran, ali pod vodu neće definitivno, ni pod vodu ni u vodu ni na tuširanje, NoWay 😂😂😂

Nazad
Vrh Dno