Baš tako. Dosta utiču spoljni faktori, sunce, vetar...Čini mi se meri temperaturu kože, al možda nisam dobro razumeo, a ako jesam - ne bih rekao da je pouzdano.
Baš tako. Dosta utiču spoljni faktori, sunce, vetar...Čini mi se meri temperaturu kože, al možda nisam dobro razumeo, a ako jesam - ne bih rekao da je pouzdano.
Naravno da nije pouzdan.Čini mi se meri temperaturu kože, al možda nisam dobro razumeo, a ako jesam - ne bih rekao da je pouzdano.
Мало сам разочаран јер сам мислио да ће бити исти "OS" који погони Huawei Watch GT4. Међутим, није... иако оба носе назив HarmonyOs 4.yup, GT3 Pro, Harmony OS 4
Pogledajte prilog 431385
nisam se upustao u poredjenje, sta fali a sto ima na watch GT4?Мало сам разочаран јер сам мислио да ће бити исти "OS" који погони Huawei Watch GT4. Међутим, није... иако оба носе назив HarmonyOs 4.
Надам се да ће у неким будућим надоградњама добити визуелно окружење као Huawei GT 4.Stigao harmony os 4 na GT 3.
Ništa bitno od promena, sem onog glavnog menija i imena ispod ikonica.
Mislim da ovo nije moguce. Imam iphone 11 i gt3, nisam nasao opciju da mi ne salje pozive na sat sa telefona jer je i meni trebalo da to iskljucim. Na kraju sam odlucio da smanjim volume na satu skroz i da se pravim lud kada vidim da me neko zove... tj da totalno ignorisem poziv na satu. Jedino sto moze je da se diskonektuje sat sa BT-a od telefona pa da belezis sve vezbe na samom satu pa posle da sinhronizujes sa huawei health app i opet da ga diskonektujes, sto je smaranje naravno i neprakticno je. Tako da, kako god da okrenes, nije izvodljivo iskljuciti pozive na satu.Imam Iphone 13 i imao sam problem sa Honor Magic watch zato sto prenosi pozive sa telefona na sat kada se javim na telefonu, kao i nekad u toku poziva. Kako to da iskljucim, tj kako da telefon ne prebacuje pozive na sat? Planiram da kupim GT3 SE
Ma... ja se zeznuo, uzeo sat a nisam se dobro informisao te na kraju skontao da mi svasta nesto fali, kao npr sinhronizacija sa stravom koja ne postoji, a najvise sam uzeo sat zbog toga jer vozim bajs bas cesto.
Овако напамет из главе, чини ми се да може у апликацији Хуавеј здравље, на телефону... Ако не може директно на сату.Kako isključiti konstantno praćenje health funkcija na GT3 Pro?
Kako isključiti konstantno praćenje health funkcija na GT3 Pro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari