Колика ти је колекција сатова, дај боже да буде то то🤣.Mislim da će sledeći sat biti Huawei watch 4 pro, više mi se svidja veći Display itd.. Esim... I ostaviću jedan gt3 pro... I to je to 😂😂😂😂
To je normalna pojava, meni se to desava na GT3 a i na Watch fit 3 (isto huawei) i tu se nista ne moze uraditiDa li imate problema u kombinaciji ip 15pm na ios 18 i GT3? Često se diskonktuje jedan od 2 bt device, i onda mi ne stižu notifikacije...
Pa valjda je ista procedura sto App. Huawei Health tice... Da bi sve radilo kako treba trema hms, app galery i odatle skinuti Huawei Health i instaliratiPitam za iOS, ne za Android
Da, na iOS. Nigde ne vidim login opciju u aplikaciji. Hteo bih da se ulogujem na svoj Huawei nalog gde su mi svi podaci prethodnih godina, potom bih povezao GT3 ProJel pitas generalno za login u huawei health app? Ja se normalno logujem u huawei health app, doduse, ios 17 je u pitanju...
Bas jako cudno. Probaj reinstall app. Ako nece, instaliraj neki besplatan VPN tipa tunnelbear pa probaj da se nakacis na neku drugu zemlju i mozda ce se pojaviti. Ne pada mi na pamet nista drugo...Da, na iOS. Nigde ne vidim login opciju u aplikaciji. Hteo bih da se ulogujem na svoj Huawei nalog gde su mi svi podaci prethodnih godina, potom bih povezao GT3 Pro
Ja idem preko sms koda, radi login normalno, ios 18Da, na iOS. Nigde ne vidim login opciju u aplikaciji. Hteo bih da se ulogujem na svoj Huawei nalog gde su mi svi podaci prethodnih godina, potom bih povezao GT3 Pro
Tu verziju sam skinuo sa hrvatskog App Store? Jel su ti prekidi u konekciji primetni da smetaju ili sporadični? Kako stojiš sa nktifikacijama?Ja idem preko sms koda, radi login normalno, ios 18
Probaj huawei health EU verziju, na toj mi login radi, ali diskonktuje sat s vremena na vreme.
Pa šta ga znam, od kako sam stavio ios18, bar jednom dnevno prekine i onda ne stižu ni notifikacije dok ne uđem u health app. Probao sam i sa Huawei GT2 satom, ista stvar se dešava. Na starijem iosu je radilo bez problema.Tu verziju sam skinuo sa hrvatskog App Store? Jel su ti prekidi u konekciji primetni da smetaju ili sporadični? Kako stojiš sa nktifikacijama?
Врв лако може бити да је отишла и плоча, бар је код мене тако био случај. У гарантном року променили батерију, која је као нова једва саставила 2 дана, онда променили плочу и држи две седмице сад.Posle 3.5 godine korišćenja Huawei GT3 silver sata, izgleda da je baterija totalno kapitulirala...
Postepeno je slabila sa 10-15 dana korišćenja na 7-8, pa na 5 i posle jedne trejl trke i 3 sata trekinga, jedva ga upalim posle punjenja od 100% i posle par minuta se ugasi. Kontam da je sigurno baterija u pitanju. Lokalni servisi u Čačku, niko nema mogućnost, a od ovlašćenog servisa (ProMobi u Beogradu) još uvek ne dobijam odgovor vezano za cenu zamene baterije.
Ima li neko iskustva vezano za zamenu baterije? Cena?
Da znam da li da planiram zamenu ili da gledam novi GT5 pro ...
Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari