Šta je novo?

Huawei GT 3

Mislim da će sledeći sat biti Huawei watch 4 pro, više mi se svidja veći Display itd.. Esim... I ostaviću jedan gt3 pro... I to je to 😂😂😂😂

Mislim da će sledeći sat biti Huawei watch 4 pro, više mi se svidja veći Display itd.. Esim... I ostaviću jedan gt3 pro... I to je to 😂😂😂😂
Колика ти је колекција сатова, дај боже да буде то то🤣.

Na oglasu su svi, bar ovi smartwatch, ove normalne satove, sto ih ja tako zovem, ne prodajem, mada ih ne koristim, ne nosim ih nikako. A i tih par smartwatch primeraka, nije to nešto puno vredno...
Kad ostane jedan gt3pro, ove ostale što prodam, moraću čak i da dodam para verovatno za watch 4 pro...

I rešena dilema, naručen Huawei watch 4 pro, i za ženu Huawei watch fit 3, na prodaju ide gt3 pro, gt2 pro, xiaomi watch s1. I to je to,konacno.

Prilozi

• Screenshot_20241224_140102.jpg
    Screenshot_20241224_140102.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_20241224_140041.jpg
    Screenshot_20241224_140041.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 56
Update, mali problemi oko poručenog Huawei watch 4 pro... Dobio sam pare nazad, na svu sreću...
Lik ladno još nije bio poslao paket, malo pripretio policijom, jer sam imao već adresu ime i prezime i sve...
I eto, kao sto rekoh, sreća dobih pare nazad... ***🤔🤔🤔
Danas kupljen Huawei watch 3 pro elite model, lično preuzeo, top stanje račun i važeća garancija.

Huawei watch fit 3 stiže sutra.

Prodat jedan Gt3pro, i gt2pro

Da li imate problema u kombinaciji ip 15pm na ios 18 i GT3? Često se diskonktuje jedan od 2 bt device, i onda mi ne stižu notifikacije...

Update:
Legao mi ovaj HW 3 pro bas onako po meri, gabaritan sat, odlično radi.
Moram još da podesim eSIM, i bežično plaćanje satom...
Baterija vidim da može da izgura 5 dana, manje nego gt3pro, ali dovoljno je i to.
Za sada nema dileme, izgustiracu ga neko vreme, koliko će to trajati, videćemo, pa tek tada razmišljanje o HW 4 pro.

Za ženu stigao HW Fit 3, odlican Upgrade za nju posle prve serije HW fit.

Za sada zadovoljni oboje...

HW 3Pro vs HW Gt3pro
Odlično mi legao hw3 pro, velik masivan sat.

Prilozi

• IMG_20250104_200005.jpg
    IMG_20250104_200005.jpg
    183.1 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20250104_200011.jpg
    IMG_20250104_200011.jpg
    176.4 KB · Pregleda: 39
  • IMG_20250104_200025.jpg
    IMG_20250104_200025.jpg
    265.4 KB · Pregleda: 35
Da li je neko uspeo da se uloguje na iOS na HuaweiID na Huawei Health? U podešavanjima aplikacije nema opcija za ulogovanje na nalog

Skini hms, app galery gde ces svakako tu morati da se prijaviš pa onda Huawei Health. Mislim da sam tako ja uradio na Nubia telefon.

Pitam za iOS, ne za Android

Jel pitas generalno za login u huawei health app? Ja se normalno logujem u huawei health app, doduse, ios 17 je u pitanju...

Jel pitas generalno za login u huawei health app? Ja se normalno logujem u huawei health app, doduse, ios 17 je u pitanju...
Da, na iOS. Nigde ne vidim login opciju u aplikaciji. Hteo bih da se ulogujem na svoj Huawei nalog gde su mi svi podaci prethodnih godina, potom bih povezao GT3 Pro

Da, na iOS. Nigde ne vidim login opciju u aplikaciji. Hteo bih da se ulogujem na svoj Huawei nalog gde su mi svi podaci prethodnih godina, potom bih povezao GT3 Pro
Bas jako cudno. Probaj reinstall app. Ako nece, instaliraj neki besplatan VPN tipa tunnelbear pa probaj da se nakacis na neku drugu zemlju i mozda ce se pojaviti. Ne pada mi na pamet nista drugo...

Rešio problem skidanjem apk sa drugog regiona, radi odlično. Verzija Huawei Health gde nema login opcije je sa US store.

Ja idem preko sms koda, radi login normalno, ios 18
Probaj huawei health EU verziju, na toj mi login radi, ali diskonktuje sat s vremena na vreme.

Ja idem preko sms koda, radi login normalno, ios 18
Probaj huawei health EU verziju, na toj mi login radi, ali diskonktuje sat s vremena na vreme.
Tu verziju sam skinuo sa hrvatskog App Store? Jel su ti prekidi u konekciji primetni da smetaju ili sporadični? Kako stojiš sa nktifikacijama?

Tu verziju sam skinuo sa hrvatskog App Store? Jel su ti prekidi u konekciji primetni da smetaju ili sporadični? Kako stojiš sa nktifikacijama?
Pa šta ga znam, od kako sam stavio ios18, bar jednom dnevno prekine i onda ne stižu ni notifikacije dok ne uđem u health app. Probao sam i sa Huawei GT2 satom, ista stvar se dešava. Na starijem iosu je radilo bez problema.

Meni se i na 17 diskonektovao, i na 18. I oba huawei sata, gt3 i watch fit 32, jedino sto watch fit 3 izdrzi malo duze da se ne diskonektuje, ali se desi mozda posle 7-8 sati ako ne udjem uopste u huawei health app., ukljucen mi je background app refresh za huawei al isti djavo kao kad je iskljucen, diskonektuju se oba sata svakako

Da li se demo mod na GT3 Pro moze nekako deinstalirati sa sata ili pomaze samo zamena maticne ploce?

Posle 3.5 godine korišćenja Huawei GT3 silver sata, izgleda da je baterija totalno kapitulirala...
Postepeno je slabila sa 10-15 dana korišćenja na 7-8, pa na 5 i posle jedne trejl trke i 3 sata trekinga, jedva ga upalim posle punjenja od 100% i posle par minuta se ugasi. Kontam da je sigurno baterija u pitanju. Lokalni servisi u Čačku, niko nema mogućnost, a od ovlašćenog servisa (ProMobi u Beogradu) još uvek ne dobijam odgovor vezano za cenu zamene baterije.

Ima li neko iskustva vezano za zamenu baterije? Cena?

Da znam da li da planiram zamenu ili da gledam novi GT5 pro ...
Hvala unapred.

Posle 3.5 godine korišćenja Huawei GT3 silver sata, izgleda da je baterija totalno kapitulirala...
Postepeno je slabila sa 10-15 dana korišćenja na 7-8, pa na 5 i posle jedne trejl trke i 3 sata trekinga, jedva ga upalim posle punjenja od 100% i posle par minuta se ugasi. Kontam da je sigurno baterija u pitanju. Lokalni servisi u Čačku, niko nema mogućnost, a od ovlašćenog servisa (ProMobi u Beogradu) još uvek ne dobijam odgovor vezano za cenu zamene baterije.

Ima li neko iskustva vezano za zamenu baterije? Cena?

Da znam da li da planiram zamenu ili da gledam novi GT5 pro ...
Hvala unapred.
Врв лако може бити да је отишла и плоча, бар је код мене тако био случај. У гарантном року променили батерију, која је као нова једва саставила 2 дана, онда променили плочу и држи две седмице сад.

Jasno...moguće i da je to u pitanju...samo još kad bi mi javili cenu, da znam isplativost...

Nazad
Vrh Dno