Jako nisu isti satovi, samo slicno izgledaju watch 3 ima ozbiljniji hardver sa vise ram memorije i maltene 2 OS.Kako po netu gledam da watch 3 pro ima tu funkciju? Nemoguće da on ima a da GT3 pro nema, skoro da su isti satovi.
Jako nisu isti satovi, samo slicno izgledaju watch 3 ima ozbiljniji hardver sa vise ram memorije i maltene 2 OS.Kako po netu gledam da watch 3 pro ima tu funkciju? Nemoguće da on ima a da GT3 pro nema, skoro da su isti satovi.
Otvara se novi i gubi se sve iz Health aplikacije, vidi te kao novog korisnika. Za sad jos uvek nema nikakva transfer opcija da preneses sa starog na novi nalog podatke ako bi menjao.da li može da se otvori novi Healt na rumuniju ili hrvatsku i aktivira taj ECG i onda da ostane na srpskoj verziji, ili se onda izgubi?
ne bih voleo da otvaram skroz novi nalog i izgubim sve podatke sa mog Huawei Healtha
Tako je, ali mora novi huawei ID da bude registrovan na Rumuniju, ne samo lokacija da se promeni, ima po netu na vise lokacija uputstvo kako to uraditi, ima cak jedan na yt koji objasnjava to isto samo na Kinu kako da se registruje. Nama je ok i Rumunija, kod njih je to upaljeno.znaci ta je prica :/
nego sad gledam na satu, nemam ecg medju aplikacijama, da li ako ga prikacim na rumunski ce mda se pojavi na meniju sata?
Наше банке не подржавају Хуавеј Волет,и Гугл варијанта је кренула тек пре годину ипо отприлике.a da li moze da se odradi neka fora za Huawei Wallet i huawei pay sa prijavljivanjem na zemlje gde ima podrsku?
instalirao sam italijanski Health dosta je bolji od našeg ali nema podršku za plaćanje...
Kakvi su utisci?Uzeo sam gt3 pro danas, kako sam ga upalio, tako je stiglo 4 update-a jedan za drugim, trenutno sam na verziji .101 i ne smem više da ulazim na firmware update 😁
Elem, hteo sam da kažem da sam otvorio novi nalog na Rumuniju i radi ecg i arterial stiffness, stari nalog od 3 god ćaooo...
Pa može postojati opcija za isključivanje bluetooth-a. Ne treba mi tokom noći da bude povezan sa telefonom. Koliko znam na gt 3 pro ta opcija postoji 😊Kako si inače mislio da sat bude konstantno povezan sa telefonom?
Ne postoji ta opcija ni na GT3 pro, nema smisla to imati. Postoji opcija do not disturb, ukljucis to i ne prenosi nista sa tel, ali je i tad sat povezan koliko znam, mora tako.Pa može postojati opcija za isključivanje bluetooth-a. Ne treba mi tokom noći da bude povezan sa telefonom. Koliko znam na gt 3 pro ta opcija postoji 😊
Off topic, kako da skinem Huawei health aplikaciju?Preko Huawei health app moraš da upališ da primaš obaveštenja za sms, viber ili ostale app sa telefona.
Inače kupih polovan gt3 star 3 meseca, sat radi fluidno iako ima 35mb ram memorije, baterija na kraju 3. dana 72% i generalno za sada sam zadovoljan, sve radi kako treba.
Kucaj na guglu huawei health apkOff topic, kako da skinem Huawei health aplikaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari