Šta je novo?

Huawei GT 3

da li može da se otvori novi Healt na rumuniju ili hrvatsku i aktivira taj ECG i onda da ostane na srpskoj verziji, ili se onda izgubi?
ne bih voleo da otvaram skroz novi nalog i izgubim sve podatke sa mog Huawei Healtha

da li može da se otvori novi Healt na rumuniju ili hrvatsku i aktivira taj ECG i onda da ostane na srpskoj verziji, ili se onda izgubi?
ne bih voleo da otvaram skroz novi nalog i izgubim sve podatke sa mog Huawei Healtha
Otvara se novi i gubi se sve iz Health aplikacije, vidi te kao novog korisnika. Za sad jos uvek nema nikakva transfer opcija da preneses sa starog na novi nalog podatke ako bi menjao.
Ja sam se igrao u jednom trenutku pre par meseci i probao da napravim nalog na Srbiju, mislio sam da su nasi mozda ubacili ECG i ostale opcije, nisu naravno, maltene pola aplikacija mi oduzelo sa sata i Health je potpuno prazan.
Resetovao sve opet i vratio se na ovaj moj Rumunski nalog na kom imam sve aktivirano, nema nikakvih problema sa njim ali mislio da probam, zazalio instant :D

znaci ta je prica :/
nego sad gledam na satu, nemam ecg medju aplikacijama, da li ako ga prikacim na rumunski ce mda se pojavi na meniju sata?

znaci ta je prica :/
nego sad gledam na satu, nemam ecg medju aplikacijama, da li ako ga prikacim na rumunski ce mda se pojavi na meniju sata?
Tako je, ali mora novi huawei ID da bude registrovan na Rumuniju, ne samo lokacija da se promeni, ima po netu na vise lokacija uputstvo kako to uraditi, ima cak jedan na yt koji objasnjava to isto samo na Kinu kako da se registruje. Nama je ok i Rumunija, kod njih je to upaljeno.

a da li moze da se odradi neka fora za Huawei Wallet i huawei pay sa prijavljivanjem na zemlje gde ima podrsku?
instalirao sam italijanski Health dosta je bolji od našeg ali nema podršku za plaćanje...

a da li moze da se odradi neka fora za Huawei Wallet i huawei pay sa prijavljivanjem na zemlje gde ima podrsku?
instalirao sam italijanski Health dosta je bolji od našeg ali nema podršku za plaćanje...
Наше банке не подржавају Хуавеј Волет,и Гугл варијанта је кренула тек пре годину ипо отприлике.

Uzeo sam gt3 pro danas, kako sam ga upalio, tako je stiglo 4 update-a jedan za drugim, trenutno sam na verziji .101 i ne smem više da ulazim na firmware update 😁
Elem, hteo sam da kažem da sam otvorio novi nalog na Rumuniju i radi ecg i arterial stiffness, stari nalog od 3 god ćaooo...

Uzeo sam gt3 pro danas, kako sam ga upalio, tako je stiglo 4 update-a jedan za drugim, trenutno sam na verziji .101 i ne smem više da ulazim na firmware update 😁
Elem, hteo sam da kažem da sam otvorio novi nalog na Rumuniju i radi ecg i arterial stiffness, stari nalog od 3 god ćaooo...
Kakvi su utisci?

Meni iskreno sve to isto što se tiče funkcija, imao sam honor magic watch 2 pre ovog, silver varijantu, ovaj titanium mi je baš baš lep, koliko sam mogao da primetim sem temperature, ecg i arterial stiffness opcije, sve ostalo sam već imao na prethodnom satu, e sad što se tiče baterije, to ćemo videti, uključio sam apsolutno sve od health monitoringa, jedino je always on isključen.

Moram da dodam da sat (gt3 pro) slabo detektuje automatski trening, tipa hodanje, trčanje...MW2 mi je posle svega 5,6min hodanja sam nudio da pokrene trening.

Zanimljivo je da GT 3 nema opciju da se isključi bluetooth, već je non stop je vidljiv prilikom skeniranja. Sad se dovodi u pitanje koliko je to uopšte zdravo na duže staze, ako uzmemo u obzir da se sat nosi na ruci non stop.

Kako si inače mislio da sat bude konstantno povezan sa telefonom?

Pa može postojati opcija za isključivanje bluetooth-a. Ne treba mi tokom noći da bude povezan sa telefonom. Koliko znam na gt 3 pro ta opcija postoji 😊
Ne postoji ta opcija ni na GT3 pro, nema smisla to imati. Postoji opcija do not disturb, ukljucis to i ne prenosi nista sa tel, ali je i tad sat povezan koliko znam, mora tako.

Pozdrav, imam od skoro GT3 Se ali nikako ne uspevam da sinhonizujem korake izmedju Iphona i sata, i ako podesim u Health aplikaciji. Jel zna neko kako to da resim ?

GT3 ili GT4 sta preporucujete za nekog ko uzima prvi smart sat?

GT 3 je za 130-150 eura best buy. Ako imas novca za GT 4, možda je bolje uzeti GT 3 Pro na KP sa 2. god garancije za 300 eura.

Ma ja to na ugovor u A1, treba da ojadim zenu za telefon i gledao sat do kraja godine.
Sad se neckam dal da uzimam Magic 5 lite kao do 31.10 ima akcija 3 godina garancije i uz to neki od ovih sateva sto idu sluske (ako ih ima sluske) da zena dobije sluske a ja ostalo :)
Opet sat plus telefon uz ugovor izadje si to i preko 4k bas gledam GT3 pro.

Дешава ли се и осталима да не могу да изврше овај задатак, иако је обављен? Код мене је тако већ месецима, писао сам смећарима већ 2х и слао SS. Немогуће је комплетирати ову здравствену детелину без овог дневног селфи ја обављеног.

Prilozi

• Screenshot_20231120_230505_Huawei Health.jpg
    Screenshot_20231120_230505_Huawei Health.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 49
Ако је нов, од 10 - 14 дана без AOD - а.

Moj je star godinu dana, gura 7-8 dana i ostane 15ak %.

Sve uključeno sem AOD. Uvek povezan sa telefonom, 3-4x treninga nedeljno, 24/7 na ruci.

Preko Huawei health app moraš da upališ da primaš obaveštenja za sms, viber ili ostale app sa telefona.

Inače kupih polovan gt3 star 3 meseca, sat radi fluidno iako ima 35mb ram memorije, baterija na kraju 3. dana 72% i generalno za sada sam zadovoljan, sve radi kako treba.
Off topic, kako da skinem Huawei health aplikaciju?

Neki modeli GT3 Pro dobili su updare na verziju HarmonyOS4.0 beta. To je definitivno potvrda da i GT3 dobija još jedno ažuriranje.

Vredi li sada nov Gt3 pro 250 eura? Ili za 400 kupiti polovan Watch Ultimate?

Watch Ultimate je glomazan i nije za svačiju ruku. Iako je star skoro 2. godine, gt 3 pro je i dalje odlican izbor.

Koliko je pouzdan senzor za telesnu temperaturu? Je l mozda neko uporedjivao sa toplomerima?

Čini mi se meri temperaturu kože, al možda nisam dobro razumeo, a ako jesam - ne bih rekao da je pouzdano.

Nazad
Vrh Dno