Šta je novo?

Huawei GT 3

Da ako prijavite huawei health na Srbiju necete imati EKG. Ja sam prijavio na Rumuniju i sve radi, samo jos kad skoknem do Temisvara da aktiviram i arterial stiffness funkciju ;)
Не мора Румунија, може и Хрватска и било која земља где је подржано...

Onda bi neki moderator trebao da izmeni naslov teme. Ovo je tema samo za GT3, a uporedo se pominju oba modela, pa se ne zna ko o kojem modelu piše.

20230422_212656.jpg
Стигло неко ажурирање за GT 3 pro, чекам да видим шта су зај.....😂

Imam, registrovan na Rumuniju, ali mi zato ne radi arterial stiffness jer nemam rumunski sim :D
Jos jedan update da podelim za GT3 Pro :) bio je update na satu kao sto je Чичарито podelio a bio je i update za Huawei Health. Nesto od ta dva je preomenilo nacin aktiviranja arterial stiffness opcije na satu i malopre probao i aktivirao i tu opciju iako nisam nabavio Rumunsku sim karticu. Ranije nije htelo bas zbog toga, Huawei ID mi je na Rumuniju i nije se slagao region u kom sam sa ID-em, sad je to izgleda sklonjeno sa updateom i radi mi sve :D

Pozdrav svima! Procitao sam sve postove u ovoj temi ali ne nadjoh odgovor na ono sto mene muci.... Da li je uspeo neko da namesti na GT3 SOS i fall detection opcije? Bukvalno mi fale te opcije u meniju podesavanja.

Jel ima neke razlike u odnosu na prethodnu verziju?
Poslednji update mi je bio pre nekih 2-3 meseca, i od tada teze nalazi GPS satelite, moram da budem bas na otvorenom prostoru da bi uhvatio...

Откад сам ажурирао софтвер сад у Јуну, батерија је катастрофа. 2х седмично пуним сат што је било незамисливо. Мењао сам и скинове (да није до њих), мада користим неколико истих и буквално видим како се топи батерија. Каква су искуства осталих ако је неко ажурирао у Јуну? GT3 Pro...

Ja ne planiram nikad više da ga ažuriram. Sad mi baterija traje 7-9 dana. Sve savršeno funkcioniše. 😂

Да ли може да се некако подеси да се.на сату прочита смс и вибер порука?

Да ли може да се некако подеси да се.на сату прочита смс и вибер порука?
Preko Huawei health app moraš da upališ da primaš obaveštenja za sms, viber ili ostale app sa telefona.

Inače kupih polovan gt3 star 3 meseca, sat radi fluidno iako ima 35mb ram memorije, baterija na kraju 3. dana 72% i generalno za sada sam zadovoljan, sve radi kako treba.

Prilozi

• IMG-20230805-WA0003.jpeg
    IMG-20230805-WA0003.jpeg
    132 KB · Pregleda: 76
  • received_835554561622801.jpeg
    received_835554561622801.jpeg
    111.7 KB · Pregleda: 90
Да ли је интерфејс на гт3/гт3про после апдејтова,исти као на Воч 4/4про,гледао сам неке рецензије,пуно нових виџета и анимација,баш одлично изгледа?

Danas zamenim ekran na gt2... Uzeo za 22usd...stigao za 10ak dana! Zadovoljan sasvim nema razlike od originala, sve ok sat ki nov...

Prilozi

• 20230821_230704.jpg
    20230821_230704.jpg
    197.7 KB · Pregleda: 60
  • 20230821_230729.jpg
    20230821_230729.jpg
    198.1 KB · Pregleda: 49
Da li se nekome ažurirao sat?

Baš me zanima da li su mu srozali autonomiju na 3-4 dana.

Baš me zanima da li su mu srozali autonomiju na 3-4 dana.
Код мене су срозали аутономију још од Јула 😂
Тако да ово у Августу може бити само боље, ако стигне уопште..
Ево стигло када сам ручно претражи, јављам за пар дана каква је ситуација.

Meni je na GT3 Pro stigao pre neki dan. Osim što su dodali sleep mode ne vidim neku drugu razliku. Baterija je ista.

Koja je realna cena GT3 42mm a da se ne preplati sat, cist GT3 nista SE i ostale ekstenzije?

Jos jedan update da podelim za GT3 Pro :) bio je update na satu kao sto je Чичарито podelio a bio je i update za Huawei Health. Nesto od ta dva je preomenilo nacin aktiviranja arterial stiffness opcije na satu i malopre probao i aktivirao i tu opciju iako nisam nabavio Rumunsku sim karticu. Ranije nije htelo bas zbog toga, Huawei ID mi je na Rumuniju i nije se slagao region u kom sam sa ID-em, sad je to izgleda sklonjeno sa updateom i radi mi sve :D
Пратећи упутства са теме безуспешно покушавам да активирам екг опцију на свом сату.Пребацио сам локацију на Румунију па фабрички ресетовао сат а на Хелт апликацији избрисао податке и поново се улоговао.Има ли неки корак који сам прескочио? Да ли је потребан онај "hms core" на телефону?

Пратећи упутства са теме безуспешно покушавам да активирам екг опцију на свом сату.Пребацио сам локацију на Румунију па фабрички ресетовао сат а на Хелт апликацији избрисао податке и поново се улоговао.Има ли неки корак који сам прескочио? Да ли је потребан онај "hms core" на телефону?
Ja sam aktivirao po ovom upustvu

Tako je, nije dovoljno promeniti lokaciju, huawei id mora biti vezan za zemlju u kojoj ima ekg, npr. Rumunija.
Btw imam i hms core na telefonu i posle registracije i podesavanja mozes lokaciju promeniti na Srbiju, ali sve cene u shopu za skin sata npr. ces videti u RON posto si registrovan na Rumuniju. Nadam se da si uspeo po ovom uputstvu gore.

Tako je, nije dovoljno promeniti lokaciju, huawei id mora biti vezan za zemlju u kojoj ima ekg, npr. Rumunija.
Btw imam i hms core na telefonu i posle registracije i podesavanja mozes lokaciju promeniti na Srbiju, ali sve cene u shopu za skin sata npr. ces videti u RON posto si registrovan na Rumuniju. Nadam se da si uspeo po ovom uputstvu gore.
Јесам,али цена је да је отишао стари дугогодишњи налог...али једино решење.Да ли би уклањањем "hms core" са телефона нешто пореметио?Такође,не успевам да активирам ни апликацију arterial sriffnes,шаље ме у подешавања и врти у круг.

Јесам,али цена је да је отишао стари дугогодишњи налог...али једино решење.Да ли би уклањањем "hms core" са телефона нешто пореметио?Такође,не успевам да активирам ни апликацију arterial sriffnes,шаље ме у подешавања и врти у круг.
Da nazalost glupost je da stari nalog mora biti vezan za jednu registrovanu lokaciju.
I ja sam imao problem sa arterial stiffness qli sam uspeo registrovati posle jednog updatea na satu, iz cista mira je proslo a isto mi nije dozvolio jer je kontao da sim i lokacija ipak nisu u Rumuniji...

Da li na GT3 pro nakon update-a na Harmony 3.0 postoji mogućnost odgovaranja na tastaturi za sve aplikacije?

Da li na GT3 pro nakon update-a na Harmony 3.0 postoji mogućnost odgovaranja na tastaturi za sve aplikacije?
Ne postoji mogucnost ni na jednoj. Samo predefinisane poruke na vise aplikacija nego pre, i sad se vide sve ikone za aplikacije sa koje je dosla poruka npr.

Једино што сам приметио је, да може да се унесе неколико предефинисаних одговора по личном избору, нисам сигуран да ли је то могло и раније. Иначе код мене и даље батерија лоша, вратио сам на фабричка подешавања након најновијег ажурирања и батерија једва изгура 4 дана. Катастрофа с 'обзиром да је до јулског ажурирања ишла без проблема 10 + дана...

Kako po netu gledam da watch 3 pro ima tu funkciju? Nemoguće da on ima a da GT3 pro nema, skoro da su isti satovi.

Nazad
Vrh Dno