Ако се добро сећам, једина разлика у кућишту је између Pro и Ne Pro модела. Као што рече колега, не мораш титанијумску наруквицу.Kupio bih GT3 Pro. Po oglasima vidim klasicne varijante sa crnom silikonskom narukvicom i titanium verzije SA titanium narukvicom.
Zanima me da li su kucista ista,istog materijala,jer na slikama deluju isto.
Po oglasima titanium verzije su oko 220 a klasicne varijante nove 150 eura.
Zelim safirno staklo pa i to me zanima za klasicne varijante.Hvala
Nastavak je: pokupio ga iz promobija, nista nisu radili, ali valjda je voda posle 2-3 nedelje isparila i sat proradio. Na zalost, baterija sada traje 24h,ali bar radi, pa da izdrži do sledećeg puta u GrčkuIsto problem sa GT3, posle kupanja u moru problemi sam baterijom koja je sve kraće trajala, a onda se samo i ugasio i više ne pali. Nošen na garanciju u Promobi, ali pošto je kupljen u Grčkoj, ne prihvtaju, moram da nosim tamo... Oh well.
Garancija mozda?I eto tako, kupis polovan dobar sat Huawei watch gt 3 pro, odeš da se tuširas i dobiješ ovo... 😂😂😂
Zasto da ne? Kad je vodootporan. Imam gt2 i tusiram se se vec godinama sa njim, plus morska voda i bazen i nista mu se nije desilo. Nije stvar u tome da budem non stop dostupan, nego necu da se opterecujem da li sam skinuo sat ili ne. Non stop mi je na ruci, samo dok ga punim nije.Nzm sto se kupate sa satom i rizikujete ulazak vode? Jeste da je vodootporan, ali brate mili zar morate biti svaki sekund dostupni na tel ne kontam 🤷
Mhm, okej, gt5 pro je odlican sat i pravi naslednik gt3 pro, zato sam ga pomenuo.Trenutno mi ne odgovara da uzimam gt5 pro, gledao sam pre neki dan cena 375€.
Nema garancije.
Znaci sto dalje od gt4?
Ostaje onda opet gt3pro, našao sam jedan skroz okej cena sa garancijom još 2 godine, godinu dana star sat, ima dodatnu garanciju račun itd... Verovao ili ne xza 100€
Većina proizvođača ne preporučuje tuširanje sa satom kao i upotrebu istog u zagrejanim bazenima ili termalnim izvorima vode,ne bez razlogaZasto da ne? Kad je vodootporan. Imam gt2 i tusiram se se vec godinama sa njim, plus morska voda i bazen i nista mu se nije desilo. Nije stvar u tome da budem non stop dostupan, nego necu da se opterecujem da li sam skinuo sat ili ne. Non stop mi je na ruci, samo dok ga punim nije.
Isto tako je i meni bilo sa amazfit Stratos 3 . Svake godine ga koristio na moru i bazenu i ove godine druga boja ekrana posle mora . Posle nekih 10-15 dana sve normalno ali ga više neću koristiti pod vodom .Iiii... Sta se desava?
Watch gt3 pro koji je bio na tuširanju, pa ekran pozeleneo... Ima sta da vidim sada, uzeo, uključio ga, ekran normalan, valjda se voda osušila, evo sve normalno.. Radi 😂😂😂
Kako to sada... Da verujem da je taj sat vec otvaram ili sta god već... 😂😂😂
Sutra stiže drugi...
Sto se tice menjaja telefona, nista od toga dok naslednik z70 ultra bude na nekoj ceni od 400€, z60 ultra, nemam zamerke.Slazem se u potpunosti, samo gledaj da uzmes sa garancijom, da ne razmisljas. 😁
P.s. samo nemoj opet da menjas tel (zbog jedne teme kazem). 😛😂
jel prodajes redmi watch 4?Nisam jako bolestan... 😂😂😂
Samo malo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari