Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Vidim ja da će kit kat doći kao novogodišnji poklon! :D

^marko76 i ja sam to isto primetila za bateriju, mada sam b125 koristila samo dva dana. :)

Ma kakvi, ne mogu zaista da se sad bakćem sa time, i onako sam sad sve lepo namestila! :D Ako mi baš bude smetalo onda ću morati, za sad ne diram.

Edit: Ne znam da li neko od vas koristi radio, čini mi se da je zvuk nešto tiši, pa me zanima postoji neka caka da se to sredi? Koristim druge slušalice, ne one iz paketa jer na njima tek ništa ne čujem.
Da napomenem da mi je sluh odlučan! :D

Poslednja izmena:
Nakon 1380 sati rada otkazao wifi.:(
Definitivno jedan od najstabilnijih fonova iako nije ni svez niti ima najbolji hardver ni najsveziji softver, uz ovo sto ima izvukao je maksimum, doduse potajno sam se nadao sam se da bi mogao i ceo maj da izgura, ali i ovo je daleko, daleko od loseg.:D
za ovih 57 dana nije zastucao niti me je izbacio iz neke aplikacije(kamera jednom prilikom nije radila, dok nisam kes obrisao, tako da nije bilo potrebe za restartom), sve su radile ok, bez problema, par puta je gubio signal, sto se inace sa svim telefonima desava, krivac je i mreza i wifi se gasio ponekad u stanju mirovanja, u pocetku je bilo jaceg srkanja baterije tj prvog dana zbog novih google aplikacija koje su dosle ili se aktivirale novim firmverom, sto je lagano reseno, nije bilo gremlina nakon toga, zauzece rama se vremenom povecalo do oko 820mb pred kraj, mada je to totalno nebitno za nesto sto ima dva giga rama, dakle eto cisto informativno,bez razloga za bilo kakvu brigu, temperatura rada je uglavnom bila izmedju 22 i 36, uglavnom oko 30 u duzem radu(ako je verovati aplikacijama za merenje), sot uglavnom oko 3 sata, nisam cekao da se prazni ispod 10%, vec uglavnom kad javi da bi ga trebalo puniti, tako da ne znam na koliko posto se gasi(nexus 7 se gasi kad padne na 1%)

velika steta i sramota za kompaniju da se nisu potrudili da osveze softver(mislim na kitkat, ne na azuriranja u okviru dzeli bina) za ovaj fon, jer to i te kako zasluzuje, a sada ce vec pasti u zaborav sa naslednikom p7.

Super, ja sam se vratio na b125 on kao malo bolje drzi bateriju i 3g mu bolje radi

Potvrdjeno je od strane madjarskog predstavnistva huaweija, da ce do kraja maja poceti update, pa ce biti i linkova za download.Znaci ostavljeno je regionalno kako ce ko pustati update,neko do kraja maja, neko u junu, a zvanican internacionalni ce biti u junu.

Vidim da neki hvale kineski b507 da radi brže i bolje drži bateriju na huawei news, nadam se da ce i za Evropu raditi dobro..

Poslednja izmena:
pozdrav ljudi...od nedavno imam ovaj fon, skroz dobar aparat...
malo je baterija slabija nego sto sam navikao al nista strasno...jel ima neki jednostavan root i recovery da je neko odradio??
i neke romove ako neko moze da preporuci da rade dobro, vidim da ih ima brdo...
ceka se kit kat, videcemo sta ce biti...

Imas na xda sve sto ti treba. Tamo mozes da nadjes i cwm i twrp i kako da instaliras neke romove. Kitkat romova imas najvise i rekao bih da je vecina dobra. Imas i malo modifikovanih b506 i b507 romova. Oni su dobri sa bateriju koliko ja znam.

Jesam, cekam do kraja maja da vidim ako bude dostupan taj dugo ocekivani kitket, ako ne dodje, da probam ovaj surduov omni rom.medjutim sa ovim kernelima koje fura huawei ne ocekujem nnogo, samo vizuelno, bolji stand by i bolje raspolaganje memorijom, nazalost od ART-a verovatno nista.
Stanje baterije mi je isto, i dalje oko 3, 3 i po sata sot.
I stabilnost je i dalje jaka, tako da onih 1300 i kusur sati rada nije bila slucajnost.:)

To ti je sabrano vreme koliko je ekran bio upaljen u jednom ciklusu punjenja...kod mene je to na period od dan i po, nekad jace nekad manke.To sve zavisi od upotrebe i sta se koristi.

Pa da skoro isto je, bice mozda malo bolje kada se bude sredila potrosnja baterije u stand by rezimu, tj kad tu bude manja potrosnja, odnosno vise soka za fon kad je u radu.mada ne treba ocekivati nista epohalno.i ovo je ok potrosnja za ovako tanak fon i 2000mah.
Prirastao mi nekako k srcu.:) hjui :D

To je manje vise kod svakog smartfona boljka.Ako hoces bolju autonomiju, od 2700mah pa navise, jedino takvi telefoni(nazalost skoro iskljucivo su to oni sa vecim i ekranom), ali onda se gubi na ergonomiji fona u odnosu na ovaj.A i dosta su skuplji.

Poslednja izmena:
Screenshot_2014-05-22-14-12-26.png Screenshot_2014-05-22-14-12-34.png

B125 je najbolji :)
INSTALACIJA: force update preko tri dugmeta, odmah nakon instalacije factory reset, isprazniti bateriju dok se ne ugasi telefon i napuniti je do kraja i rom drži najbolje bateriju

Poslednja izmena:
Ne bih savetovao praznjenje ovih baterija do kraja, jer skodi celijama i ubija vek baterije, cim javi da treba ili spadne na 15%, bolje odmah da stavis.Njima se ionako resetuje ciklus svaki put kad se napuni do kraja(sama se kalibrise).ali pojacano se greju bas u tom preriodu dok dodju do 20% i to steti bateriji, obaska sto se ove ne vade, pa nije lako zameniti kad crkne.

Preporucuje se posle instalacije novog roma samo jednom da se isprazni, a posle od 9-15%

Sale, jel ti je tel. na normalan ili pametan u menadzeru napajanja?

Meni je na normalan a kad ukljucim na pametan nema nikakve razlike u radu, najvise koristim fejs, hrom, blic..

aaa,mislis power manager, igrao sam se u pocetku i sa normal, smart i endurance...obicna glupost, rade isto sva tri(eventualno ako takt procesora malo spusti, medjutim android radi tako i bez ove aplikacije), kad je pun pise ti bajke o razlici koliko bi sati duze radio, a kad se spusti na 20%, razlike izmedju sva tri moda ni 10 minuta. koliko vidim ostao mi je na endurance.
umesto hroma koristim dolphin, mnogo glatkije radi i od hroma i od onog difoltnog brouzera.

I ja sam isto primetio da su razlike u.minutima. Hrom koristim jer ima prevod kada gledam strane forume a za nase delfin

Ja bih se lično odlučio za p6. S3 ti na primer ne dobija kitkat, ovaj dobija.

Ko ima b125 i zeli da bude beta tester za kitkat, neka se prijavi
http://www.huaweidevices.de/beta-tester

500 testera se trazi, a ono sto je zanimljivo, najsveziji 2.3 emui je na njemu umesto 2.0 kakav se dobija uz oficijelni kitket u Kini, tako da mozda ovaj internacionalni donosi nesto vise, kad bude izasao.mozda se i isplati cekati.:D

Ja sam se prijavio, pisalo je da cu uskoro dobiti nadogradnju direktno na telefon. Nadam se da je to tacno pa cu da javim iskustva ovde.

Nazad
Vrh Dno