Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

cuva ti se na sd kartici ako je ima.

Koji launcer koristis?Deluje kao da se on ponekad loaduje iz pocetka, medjutim meni se Nova nikad nije tako ponasala na p6.Mozda imas mnogo widgets-a ili neki widget koji pravi problem.

jes' da nema kitketa jos, jes' da je kernel mator, ali up time 933 sata, bez ikakvih znakova usporavanja, restartova ili problema u radu.:)

Koristim oficijalni lancer i oficijalnu temu, zato me iz čudi zašto je to počelo da se dešava. Probaću sa faktori resetom pa cemo videti

Onda je verovatno onaj njihov "me widget" u pitanju.

Evo upravo se dogodilo ponovo, izašao sam iz tapatalk aplikacije i trebalo mu je 3 do 4 sekunde da mi ucita aplikacije na home screenu. Jezivo je iritirajuće :( Još je gore jer Jedno vreme sve glatko radi i onda zakuca bez vidljivog razloga, užas!

Poslednja izmena:
Instaliraj mu Nova Launcher i u opcijama ga zaključaj u RAM-u.

Zašto se plašiš da uradiš factory reset? Već imaš aplikaciju "Rezervna kopija" na telefonu, tu biraš šta želiš da sačuvaš (možeš bukvalno sve) a posle reseta sve to lepo vratiš pomoću iste aplikacije. Podaci se čuvaju na kartici i neće im ništa biti.

Upravo bekapujem podatke na sd karticu pa cu posle da odradim faktori reset. Jedno samo pitanje pre toga, da li će mi aplikacije biti na istom mestu tj da li će ikone i folderi biti postavljeni na isti način kao što su sada? Molim vas za brzi odgovor!

Ovo što ti pablo kaže će ti sigurno rešiti problem...
Ako ti je tel rootovan proveri i LMK parametre, možda su neki ludački agresivni

Posle factory reseta, aplikacije ti nece biti na istom mestu. Nego ja se slazem sa Saletom. Mozda stvarno taj MeWidget pravi problem. Ako ga imas, ukloni ga.

Uradio sam faktori reset i za sada je sve odlično. Mogu slobodno da kažem da mi nikada ovako nije glatko radio telefon. Jeste bilo malo cimanja da postavim sve aplikacije ponovo u foldere jer sam ih imao brda ali potpuno je vredelo truda. Nadam se samo da neće biti kratkog veka. Hvala vam ljudi na savetima, puno ste mi pomogli!

Kada kažeš Mewidget jel misliš na sve widgete koje imam na ekranu, da ih uklonim, da mi ostanu samo aplikacije na home screenu ili misliš da ih uklonim iz telefona?

Kada kažeš Mewidget jel misliš na sve widgete koje imam na ekranu, da ih uklonim, da mi ostanu samo aplikacije na home screenu ili misliš da ih uklonim iz telefona?

Ma ako ti radi dobro sad, ne diraj nista. A sto se tice vidzeta, mislio sam samo na ovaj I da ga uklonis samo sa ekrana, ne skroz a telefona. Screenshot_2013-04-17-10-40-08.jpg

Eto, reset rešio problem. Skini obavezno sa posta #106 iz ove teme bekap fajl za uklanjanje navigacionog bara sa ekrana. Korisna stvarčica a bio sam oduševljen kako tel radi sveobuhvatno posle njegove instalacije.

Skinuo sam to odavno i odlično mi radi. Čak i posle reseta mi je radilo bez ponovnog ubacivanja fajla verovatno zato što mi se nalazi na sd kartici.

Aha.Sad gura dalje(1077), jos nista nije otkazalo.:)

Pravi uvid u neki rom ili zvanican update se stice tek na duze staze, naravno .To sto je neki rom izvukao toliko i toliko sot-a i sto nije zakucao cela 24h ne znaci apsolutno nista
zauzece ram memorije je sada vece...oko 800 i kusur mb, vidim da sam ranije pisao da je nakon dvadesetak dana bilo zazuzece oko 720mb., medjutim 2gb rama ima, nema razloga za paniku.:D

B132 je ok rom bolja je mreža, 3g, wi-fi, ali mnogo jede bateriju u odnsu na B125, i dalje ne shvatam zašto :(

Kod mene nije slucaj, cak sam imao osecaj u pocetku da je malo bolja na b132, medjutim sve je to mizerno,.kad spadne na 20-15%, ide na punjenje, a dotle obicno preko ili oko 3 sata sot izvuce, zavisno od koriscenja, to je neki prosek, sto bi bilo odlicno za ovakvu bateriju i 4.2.2
Sot moze veci da se izvuce, ako bi drndao fon i ispraznio za 24h, ali stanje mirovanja takodje skida koji procenat pa na duze od 24h, sot se smanjuje.(na b111 u pocetku sam i debelo preko 4 sata izvlacio, ali na 24h)

A jel si instalirao preko lokalnog apdejta-normal update ili force update preko tri tastera koji briše sve utelefonu?

Moguce.Nemas potrebe za force, jedino ako nece lokalno zbog nekog problema.

Nisam primetio pojacano zagrevanje ni sa jednim firmverom, sem u slucaju igrice, ali nista neprijatno za ruku.Doduse koristim onu masku, pa mozda i ona anulira temperaturu.

Sale isao sam na normal update bez factory reser i telefon bolje radi, hvala ti na informacijama

Samo ocisti cache, a u google play storeu u settings-u stavi do not auto-update apps, ali nek ti ostane stiklirano za notifikacije, pa onda azuriraj samo sta ti hoces.
i disejbluj google drive, curents, magazine i google play games ako ne koristis( umeju da crpe bateriju naglo) ako se dobro secam, nesto mi je bas od njih srknulo bateriju brze posle prelaska na b132, pa sam deaktivirao, al sad sta, ne secam se.

Nazad
Vrh Dno