Nakon 1380 sati rada otkazao wifi.

Definitivno jedan od najstabilnijih fonova iako nije ni svez niti ima najbolji hardver ni najsveziji softver, uz ovo sto ima izvukao je maksimum, doduse potajno sam se nadao sam se da bi mogao i ceo maj da izgura, ali i ovo je daleko, daleko od loseg.

za ovih 57 dana nije zastucao niti me je izbacio iz neke aplikacije(kamera jednom prilikom nije radila, dok nisam kes obrisao, tako da nije bilo potrebe za restartom), sve su radile ok, bez problema, par puta je gubio signal, sto se inace sa svim telefonima desava, krivac je i mreza i wifi se gasio ponekad u stanju mirovanja, u pocetku je bilo jaceg srkanja baterije tj prvog dana zbog novih google aplikacija koje su dosle ili se aktivirale novim firmverom, sto je lagano reseno, nije bilo gremlina nakon toga, zauzece rama se vremenom povecalo do oko 820mb pred kraj, mada je to totalno nebitno za nesto sto ima dva giga rama, dakle eto cisto informativno,bez razloga za bilo kakvu brigu, temperatura rada je uglavnom bila izmedju 22 i 36, uglavnom oko 30 u duzem radu(ako je verovati aplikacijama za merenje), sot uglavnom oko 3 sata, nisam cekao da se prazni ispod 10%, vec uglavnom kad javi da bi ga trebalo puniti, tako da ne znam na koliko posto se gasi(nexus 7 se gasi kad padne na 1%)
velika steta i sramota za kompaniju da se nisu potrudili da osveze softver(mislim na kitkat, ne na azuriranja u okviru dzeli bina) za ovaj fon, jer to i te kako zasluzuje, a sada ce vec pasti u zaborav sa naslednikom p7.