Oko 710mb cini mi se. Onako je za sad. Nije bas fluidan rad kod mene ali ipak je ovo beta
Nesto mi ne prepoznaje ovaj e zip kada hoću da ažurirampiše da fajl nije detektovan
Aha, javicu im onda danas ili sutra. E sad da iznesem neke svoje prve utiske. Baterija mi se cini da je malo slabija. Sam sistem je fluidan ali cim se udje u neku aplikaciju skrolovanje je uzasno, secka samo tako. Takodje kada se kuca primecuje se slab odziv. To je nesto sto bas smeta. Na ugradjenom web pregledacu se jedva surfuje jer je skrolovanje uzasno. Ostalo je ok, mislim mogu samo dve online teme da se vide ali meni to nije bitno. Opet nema strelice da se uklone sistemski dugmici sa ekrana tako da su oni opet stalno tu sem kad se koristi yt ili kad se gleda neki video. Stil ekrana zakljucavanja je fenomenalan kao i novi notifikacioni bar. To je otp to
Nema veze da li je oficijelni ili ne. Uvek je preporucljivo uraditi reset ppsle update-a.![]()
Nema veze da li je oficijelni ili ne. Uvek je preporucljivo uraditi reset ppsle update-a.![]()
Kako mislis sd karticu kao internu?Moji prvi utisci da je dobar rom, uradio sam factory reset i bolje radi, plus sada mogu koristiti sd karticu kao internu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari