Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Voleo bih da mi kaze iskustva neko ko je imao oba telefona, u svakom slucaju RadmilaM hvala :wave:

Kolege,da ne otvaram novu temu...uzeo bih u Telenoru ovih dana ASCEND G7.
Ima li ga neko i da li mi njega preporucujete ?

Sto da ne, dobar je G7, verovatno i bolji od ovog telefona

Nov sam na ovom sajtu i treba mi jedan savet . Sada sam na B708 a hteo bi da se vratimna neki nizi .Vidim da su mnogi to radili (B132 pa se vracali na B125 i slicno).
Da li to mogu uraditi iz njegovog "system recovery" ? Sa local update sam instalisao B708 ali sa tim nacinom nece nazad .
Da li bi sa "wipe cache partition" obrisao sve a onda sa tri dugmeta udjem u system recovery i sa kartice instalisem UPDATE.APP (neki stariji) ?
Ili moram otkljucati bootloader , instalisati TWRP ...

Pozdrav svima i Hvala unapred na odgovoru

Moze da se vrati unazad, ide se preko sistemskog recoverya. Samo se pre flesovanja roma mora flesovati jedan manjo fajl. Potrazi malo na xda, ima sve lepo objasnjeno

Momci, ima li iko problem sa baterijom na ovom telefonu? U poslednje vreme je pocela da slabi, posebno nocas kada je sa 77% spala na 62%... :trust:

Nista posebno nisam primetio da je mnogo oslabila baterija. Jedino kad sam na moru bio, nesto je telefon poceo da brljavi, baterija drzala 4h sve ukupno xD vratio se i sve ok, jeste malko slabija nego kad je kupljen ali nista dramaticno

Ne prija mu morska klima. :D
Ne znam meni se ovo vec nekoliko puta desilo. I sad sam stavila neke aplikacije na restrict da ne vuku bateriju, danas je malo bolja prica.

I opet se vracam na temu instagrama koji nevidjeno koci na ovom modelu. Kad god pokusam da uploadujem neku fotku, a da recimo malo duze biram filter ili se generalno na tom segmentu vise zadrzim on zablokira i samo hard reset moze da ga povrati u zivot.:smash:

Da, ja sam bas juce morao jedan reset da obavim, a zaglavio se na nekoj glupoj prostoj aplikaiji tipa whatsapp. Na ovom telefonu za bateriju najgore ako ima par aplikacije koje je vise trose :mad: zato se i za facebook sada koristi facebokk lite :D

Da, to sam primetila isto. Na glupim aplikacijama skroz zabode i to je to. Nema dalje. Sad sam sve aplikacije stavila na restrict i mirna sam. :D
Facebook lite nisam probala, valjalo bi. Ova sad verzija zauzima preko 100MB.

Tu smo. :wave:
Od januara se druzimo na nekoj drugoj temi, svog druga P6 prosledjujem nekome ko je menje zahtevan, jer je poceo da brljavi, baguje i radi sve sto ne treba. :smash:

Moj jos radi sasvim ok, iako sam ga poprilicno razbio, ne pazim bas sa telefonima. Inace ga ne bih menjao jos dugo :D

Clan sa prethodnim postom je posle kvara na evo 3D koji je koristio mozda 20 meseci dobio p6 nov. Sad mu se opet posle dvadesetak meseci pokvario p6 i opet je dobio novi telefon. Isti ovaj :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno