Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Izgled me najvise privlaci, ali nije se bas pokazao sa tim softwerom pa se razmisljam.

Ma softver je ok, imas gomilu firmware-a gde vecina radi odlicno. Telefon jeste prelep ali ne znam kako ces da nadjes neki neizgreban, moj je pozadi izgreban skroz. A i mator je telefon vec dosta, jedino ako je dosta jeftin. Uzgred telefon je uzad ako na njemu planiras da igras igrice jer ima neki vivante gpu koji niko zivi ne koristi

Ma softver je ok, imas gomilu firmware-a gde vecina radi odlicno. Telefon jeste prelep ali ne znam kako ces da nadjes neki neizgreban, moj je pozadi izgreban skroz. A i mator je telefon vec dosta, jedino ako je dosta jeftin. Uzgred telefon je uzad ako na njemu planiras da igras igrice jer ima neki vivante gpu koji niko zivi ne koristi

Ima na kupujem prodajem neki nov za 170e, mozda moze i dogovor, to je ganc novo onda za 160e. Ne znam sta bi uzeo drugo za te pare. Mozda polovan iPhone 4S, ali 3.5'' vs 4.7''.

Ja bih uvek uzeo ovaj pre nego 4s. Sveukupno telefonom sam zadovoljan

Ma kakav s3 neo, em je i to starudija em losiji od p6..Za 170e vec ima i htc one m7. ili procesljati temu kineskih fonova, uvek ima gomila odlicnih.Ako mislis na duze staze, bolje gledaj nesto svezije, zbog softverske podrske.Sem ako si bas bas zagrejan, pa te ne brine toliko.Ali ja bih plafon sada dao 140-150e, vise ne.

S3 neo je mladji skoro godinu dana od p6, pomesao si ga sa s3. I meni se vise svidja p6,ali to ne znaci da s3 neo nije odlicna alternativa, i u dosta segmenata bolji od p6.
Edit-gde to ima m7 za 170e? Mislis li na polovan ili nov?

Poslednja izmena:
Na kupujem prodajem, pise nov, nekoriscen. Polovnih ima za 140-150. Nisam napomenuo da pretragu drasticno suzava to sto su mi najbitniji kriterijumi dizajn, kvalitet materijala (samsung tu otpada u startu) i velicina koja ne sme biti veca od tog P6, mozda malo vise, ali ne drasticno. Uzeo bi P6, nego mi deluje da bas iritantno zakucava, ali ne nalazim nigde snimke rada sa poslednjim fw-om, a ne poznajem nikog licno sa tim telefonom da probam. Mozda i probam, pa i ako izgubim 20-30e, nije tolika steta.

edit: A pitas za cenu M7, nisam to ispratio, ja sam nasao P6 za te pare.

Poslednja izmena:
Ima ga moj kolega od kad je izasao (skoro 2 godine), i kaze da je medju najboljim telefonima koje je u zivotu imao. Kaze da nikad nece da ga menja :) telefon izgleda mnogo dobro, a on kaze i da radi odlicno. Toliko mogu da kazem. Nemoguce da nema neki rom ili stock da ne radi dobro.

Sacekaj jos mesec dana.. Skupi jos 50e i ganjaj p7 u odlicnom stanju preko oglasa. Mislim da je p7 daleko bolji mob, plus ce dobiti i android 5.0 za 2,3 meseca

Poslednja izmena:
Verujem da je bolji, ali malo mi je povelik. P6 je bas krajnja granica.

To jeste problem.. Ne znam da li p7 ima izlozen negde da ga probas ? Nije to bas neka velika razlika. 4mm u sirinu i 8mm u duzinu

Mozda u uscu ima jos...ono kad je izasao, uporedjivao sam, nista drasticno veci, posto je i on tanak i manjih dimenzija.Tako da bi mogao i njega da uzmes u razmatranje.

A sto se tice zakucavanja, ne brini, stabilan je u radu kao tenk..imao sam i preko 1200 sati up time-a, ne pamtim kad sam restartovao.

A browsing? Brzi pinch to zoom? Onaj prvi fw je tu slab, e novi jos nisam video, to me najvise brine, ako je tu bar prosecan u klasi uzeo bih ga.

Sad sam uporedio s neksusom, otvorio par strana u chromeu...samo sporije ucitava, zoom radi isto.

Ok hvala, necu vas vise daviti. Ako nadjem negde da probam super, ako ne verovatno cu rizikovati i uzeti ga.

Evo i ja da malo ponesto napisem, telefon sam uzeo prosle godine bio je mator nekih 5 meseci kupljen u Mts 31.12.2013 i jos je u garanciji i kad je dosao kod mene,jer sam se bas bio zagrejao za njega i platio sam ga tad 190e i nije imao ni ogrebotinu kao sto nema ni sad jer telefone cuvam za razliku od vecine, nijednom mi nije ispao i Posto me je zezao stariji softver pre svega imenik nije hteo da pokaze ni imena ni brojeve dal zbog zadnjeg updatea i doslo mi da ga prodam i ne bih da duzim pricu i onda sam dosao ovde na forum i instalirao B708 i bukvalno moj osecaj je bio da se telefon preporodio i pre par dana sam ubacio B708 v3 i prezadovoljan sam veoma retko se desi da zakoci ili zakuca ima kad ga nisam restartovao po dve nedelje i radio je savrseno, sve zavisi za sta hoces da ga koristis i jos ne razmisljam da ga menjam a jedina mana koju sam mu ja nasao je dosta slab izlaz na slusalicama i kad ubacim kvalitetnije slusalice ne cuje se jako kako ja volim ali ne slusam muziku na njega pa mi generalno i ne smeta A velika mu je prednost u odnosu na neke Samsunge i sam kvalitet izrade i njegovih 2Gb rama i kamere koje su igrale presudnu ulogu da se odlucim za njega, ja sam generalno Zadovoljan . ;)

Zbog izrade mi je i zapao za oko. Hvala jos jednom, probacu.

I ja imam verziju o kojoj Markoni govori, i zaista nemam zamerki. Bila je samo jedna zamerka i to je to, otklonjena je. Sto se tice generalno telefona imam ga oko godinu dana i nijednom nisam imala problema sa njim. Cak i ako je bio neki problem, on se vezivao iskljucivo za aplikaciju, dakle nije problem u telefonu. (viber, whatsapp ili instagram u mom slucaju).
Zvuk na slusalicama nije bas najsjajniji, ali to je vec receno. Lagan je telefon, lak za rukovanje, brzo se ulazi u stos za sve sto ti treba.
Mislim da je sasvim dobra razmera cene i kvaliteta kod ovog uredjaja. :)

Moze li sa b125 na b708?
Moze naravno samo skini B708 sacuvaj kontakte mada imas njegov backup koji sacuva na memorijskoj, samo slike koje su na internoj memoriji moras da sacuvas a memorijsku ne brise nista Skines B708 V3 i otpakujes i na memorijskoj napravis folder dload i u njega ubacis fajl UPDATE i posle samo udjes u meni telefona u Azuriranja i odaberes Lokalno azuriranje i za 15 min dobijes preporodjen telefon :)

SRECNO

Uspeo. :)
Ma znam proceduru za update, i sam sam imao P6 nego reko da proverim da ne bude neki problem jer se preskače par ažuriranja između.

Nema veze što preskačeš pa ažuriranja, bez problema može na b708. Javi utiske! :)

Kratko sam se igrao, ali definitivno update kakav ovaj mob zasluzuje, za razliku od oficijelnog b500 i nesto koji sam svojevremeno instalirao dok sam imao P6 i koji ga je usporio do bola u odnosu na b132.

Mozda mislis na b512 on nije bio los, barem je meni radilo sve super, ali ovaj b708 je sjajan! :)

Trebalo bi da moze, niko se nije zalio da nije uspeo da ubaci ovaj sistem. Negde pise da moras da imas stock recovery da ne moze ni preko TWRP ni preko CM. Instaliraj b708 v3. jer je mnogo bolja verzija i baterija za nijansu duze traje.

Drugari cao :) Posto mi je zapao za oko najvise zbog dizajna a pogotovo zbog karakteristika, zanima me samo kamera i kvalitet fotografija u odnosu na Samsung Galaxy S3. Hvala

Nazad
Vrh Dno