Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Srecna i tebi nova godina i badnje vece...to je jos ona kineska portovana verzija.Necu nista da cackam dok ne izadje zvanicna internacionalna verzija, ionako mi sve radi ok.

Srecna nova i srecan Bozic :) ja nisam ubacivao, isto cekam zvanicni rom. Bio sam na onom turskom b635 valjda pa sam se se vratio na b512, skoro pa isto

Poz drustvo,evo da se prebacim iz s3 teme i prijavim na ovu:wave:,nije mi samo jasno zasto to nisam uradio pre:D,uzeo ga na nevidjeno i za sada zadovoljan,mozda kamera malo losija nego na s3 ali u izgledu i brzini s3 nemoze ni vodu da mu donese,iskreno ruzniji fon od s3 nisam ni video:d,nego da nebih citao celu temu,jedno pitanjce,jel moze p6 da slika dok snimam video zapis?ili ja nemogu da nadjem?a i ako nemoze nije neki veliki fail

Dobro nam dosao! Konacno neki novi clan! :D Kamera jeste malo losija, ali recimo imas dobre filtere koji mogu da zakamufliraju nedostatak. :) Ne znam na kom si sad sistemu? :)
Slikanje tokom video zapisa je moguce na EMUI 3.0 (upravo isprobah, iz prve ruke govorim :p ) za ostale sisteme ne znam jer mi nije trebalo. :)

Hvala na dobrodoslici,nije mi kamera na fonu ni toliko bitna samo sam konstatovao,sistem je valjda b510 a emui 2.3. kitkat 4.4.2 nista mi nije jasno u ovim oznakama....video sam na xda emui 3.0 i evo skidam ga.Jel vredi da ga instaliram ili da cekam internacionalnu verziju?

Taj i skidam,sutra cu ga ubaciti pa javljam utiske

Hajde, bas me zanimaju tudji utisci. I Penny je ubacio, zadovoljan je, ja takodje. :)

Da li na ovom b708 sve od google servisa radi normalno? meni je to najbitnije da mi sinhronizuje calendar I kontakte. I da li prilikom instalacije b708 mora da se odradi factory reset ili sve ostaje? Iskreno me smara da ponovo sve instaliram :crash:

A sto se tice kamera na s3 I p6 meni se vise svidja kamera na p6, u mrklom mraku sam dobijao mnogo bolje slike :D

@dakifil meni je sinhronizovao kontakte jer su mi svi preko gmaila, evo sad gledam sve radi regulare. :D Sad da me ubijes ne mogu da se setim da li je sve ostalo kao i na b512 kad sam ubacila ovaj sistem. :smash: :D To neka se javi neko drugi. Jedino sto baguje jesu google maps, kad se azuriraju nece da rade. :)

A da li se zna kada mozemo ocekivati zvanicni update? :smash: Ja koliko vidim, oni rekli da ce biti u decembru. Huawei ne bi bio Huawei kada ne bi kasnili :mad:

Ma nema od toga nista. :D neko je ovde rekao da je izasao update, ja ga ne docekah. :D
Probaj ovaj b708 ne bi trebalo da imas probleme. :)

Evo da potvrdim da osim mapsa sve ostalo na b708 sljaka odlicno...cini mi se i da su kameru popravili [emoji12]

Idi na google play, na maps i uninstsliraj. Vratice ti verziju pre sadasnje koja radi super. :)

Da,sad je ok,nego sta i gde treba da cekiram da bi sijalo led svetlo za poruke na mesengeru i fejsu,viberu itd.....sija samo za propustene pozive i poruke

Ne znam, meni svetli za sve. Zeleno za sve ostalo, crveno za whatsapp. :D

Ja bas upravo skidam ovaj b708 i zanima me oko instalacije jel se samo nabaci na memorijsku i onda se odabere lokalno azuriranje i tel sve automatski odradi i zanima me da li ima srpski?

Poslednja izmena:
Nisam instalirao konkretno b708 ali jesam mnoge druge, samo nabacis dload folder na memorijsku i ides lokalno azuriranje. Sad da li ce usput da ti odradi factory reset ili nece nemam pojma. A srpski bo trebalo da ima, svako rom koji sam probao je imao.

Instalirao sam ga bez problema napravio dload folder na memorijskoj ubacio UPDATE i predhodno odradio backup da bih vratio imenik i poruke i za 15 min je sve sam tel odradio i mogu reci da je B708 naspram B512 Azdaja bukvalno mi se preporodio telefon po nekom mom osecaju 30% brze radi a da ne pominjem jos neka podesavanja koja imaju na primer kada hocu da odaberem da mi bira zeljeni tip mreze predhodni je imao samo GSM/WCDMA ili samo GSM i kad imam primer dve crte 3g signala on me prebaci na sporiji net na E umesti H i to me uzasno nerviralo, dok je sada druga prica moze da se odabere samo WCDMA kao sto sam imao na predhodnoj Xperiji Pro i imam samo reci hvale za ovaj rom, ne trebaju Clean master jer sam ima svoj fabricki Vrhunski menadzer telefona koji je odlicno uradjen koje aplikacije ce raditi kada se ugasi displej a koje ne, i tako se dobija na ustedi baterije, za imenik da ne pominjem na b512 je imao obicaj dosta puta da zakuca da nece da mi prikaze kontakte a ni listu poziva tako da je ovaj B708 bukvalno preporodio Telefon jos i na kameri ima da moze u toku snimanja videa da slika sto su vec pominjali ma VRH :D

Zanima me samo kod vas ostalih da li radi Google Earth meni samo pokazuje Crno nece da ucitava mape, nije hteo ni na B512 ??

Dakifil vidim da si iz Kragujevca, reci mi iz kojeg si naselja?

Poslednja izmena:
Evo, sad si i mene naterao da isprobam ovaj B708 :D a za mape se resi najlakse, skines here mape i na konju si :D

P.S. Naselje Bresnica

Jupiiii konacno neko daa se oglasi. :D lepo ja kazem, b708 je sjajan! Ja sam imala problema sa mapama, ali kad je izasao novi update azurirla sam ih i sve radi super. :)

Koji softver si koristio za backup imenika i sms-ova?

Da li ti radi Google Earth? Meni ni na B512 nije radio samo crn ekran gde bi trebalo da pokaze lokaciju i mapu

Imas njegov fabricki ako si na b512 imas backup i posle samo ga ucitas i sve sjlaka fenomenalno, Preporodice ti se telefon, ja evo vec 3 dana ga cackam ko lud i samo me odusevljava :)

Vrh Dno