Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
I dalje mape na prvom mestu, registruje da GPS radi 17 sati iako je iskljucen.
Izgleda da je bag, jer baterija traje isto.verovatno bi se povuklo posle restarta, al me mrzi.Prosli put kada sam pratio, je wifi otkazao posle 1300 sati uptime-a, ako se dobro secam.Da vidim dokle sad moze, trenutno 1217 sati rada.
Da li je netko probao sa onim novim romom B634, svi se na xda zaklinju da je najstabilniji? Ja bih ga skidao ali ne bih da se smatram ako nema poboljšanja. Takođe kažu da treba da se instalira samo prvi deo roma jer je on skoro vanila android
Imao sam TWRP i nije htelo preko njega,sad sam vratio na fabricki i radi...javim kakav je,mada meni i B512 shljaka kako treba ali volim da ekspermentisem :smash:
Od kad je azuriran google play service 30 septembra ždere bateriju, do sada je koristio maksimalno 5% a sada 25%. Dodje mi da instaliram kineski firmware bez gugla :-(
Ne, koliko sam ukapirao taj drugi deo brendira telefon pa zato nisam. Inace animacije su tecne bas kao na Jelly Beanu. jedino sto se odradi factory reset prilikom instalacije.
Mogu teme da se menjaju mada ja online vidim samo dve teme mada je tako bilo i pre. Za grejanje nisam primetio a drndao sam fon dosta. A juce dam za preko 13h koriscenja izvukao preko 3h sot-a sto je za mene puno jer sam veoma zahtevan korisnik