Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Javicu mada znam da ces ti i dalje ostati pri B132 kao i uvek! :D Kad god izadje update ti proveris i uvek kazes da je B132 najbolji sistem ikada! :D Salu na stranu, javicu. ;)

Pa verovatno cu ostati na b132 jer se ne nadam previše od kineza, ali vredi probati :). Emui 2.3 je prelep a sam kit kat je izasao da ubrza rad telefona ali huawei je obrnuo taj proces. Pre ću se opredeliti za bzinu i funkcionalnost nego za lepotu menija. Sve instalirane aplikacije na b132 rade besprekorno bez imalo seckanja stock browser radi kao munja a na b512-b635 amo normalno radi google hrom, studio b, mocart sport, a ostalo me oči zabole od seckanja. Useptembru mi ističe ugovor i nikad više huawei! :)

Poslednja izmena:
Opet se vracamo na istu pricu, nas dvoje kao da nemamo isti model mobilnog telefona. Meni na B512 nista ne secka, imala sam samo malo problema sa Viberom i whatsappom ali sam sve sredila. Nikada se ne bih vratila na B132 koliko god da je brzi. Probacemo ovaj novi update. Zadovoljna sam ovim telefonom i Huawei telefonima generalno. Stoji da nisu bas darezljivi po pitanju update-ova ali meni sasvim odgovara. :)

Pa verovatno cu ostati na b132 jer se ne nadam previše od kineza, ali vredi probati :). Emui 2.3 je prelep a sam kit kat je izasao da ubrza rad telefona ali huawei je obrnuo taj proces. Pre ću se opredeliti za bzinu i funkcionalnost nego za lepotu menija. Sve instalirane aplikacije na b132 rade besprekorno bez imalo seckanja stock browser radi kao munja a na b512-b635 amo normalno radi google hrom, studio b, mocart sport, a ostalo me oči zabole od seckanja. Useptembru mi ističe ugovor i nikad više huawei! :)

Potpisujem do poslednje reči, zato sam se i rastao od P6. B512 je bukvalno upropastio telefon, browser uzas, kucam poruku a slova mi kasne, viber se ne pali kad stigne poruka itd itd.

Radmila drugacije na telefon gledaju zene i muskarci, moja prijateljica ima huawei g700 koji je quad core takt 1.2 sa 2 gb rama 8gb interna, 8mp kamera, malo je slabiji od huawei p6, radi na 4.2.1. U julu je dobio 4.2.2 emui 2.0 probao sam da intaliram i nije moglo, mora se nositi u servis jer je komplikovana instalacija ali nju to mrzi i kaze ma dobar je i ovakav. 4.2.1. je blagi uzas, nema cak ni power menager ni opciju da ne rade aplikacije u pozadini, ali njoj to ne smeta, a da.ne pricam huawei sramotu da takav telefon ne dobije kit kat a LG sa 1gb ramom, dual korom dobija isti. Izgleda da me samo Milos razume to sto govorim :)

Jao Marko da li si mogao vecu glupost da kazes od toga da na telefon gledaju drugacije zene i muskarci? To je u rangu onoga da su zene losi vozaci. :smash:
Ako neko voli dobre i stabilne telefone to sam onda ja. Na mom P6 ama bas nista ne secka i radi super. Nisam neko ko bi, kao tvoja drugarica, rekao "neka ga i ovakav je dobar" ;) nego cackam, namestam, raspitujem se.
Ako to tvojoj prijateljici ne smeta sto tebi smeta? Uvek moze da skine neki program koji ce joj odraditi sve sto bi odradio power menager. Poenta je da nisu svi isti i da ne gledaju svi isto na telefone, ali to svakako nema veze sa polom te osobe. Muskarci jesu vise zagrejani za to, ali nije kao da ne postoje zene koje to zanima.

@Pennywise :wave:

Radmila taman posla da mislim za zene nesto lose, da su losiji vozaci i ostlo, nego muskarci vise su skloni tehnici, naveo sam ti samo jednu prijateljicu, a ostale, jedna od njih ima samsung 4 i kako ga je kupila nista nije menjala, sve stoji isto. Ja volim moj huawei, zato sam ga i kupio, lep je dizajn, emui mi je lepsi od samsungovog i uopste nije bio jeftin telefon. Ima dosta foruma i svi kukaju na b512 i ostale apdejte kit keta. Nisam jedini. Nadamo se da ce sledeci update poboljsati telefon, proveri po nekad pa javi ;-)

Zene i jesu losi vozaci.. Nadje se neki izuzetak,ali to je statisticka greska :)

@fkloznica :trust: pravicu se da ovo nisam procitala.
@marko rekoh da je logicno da ste skloni tehnici ali nije kao da su zene od toga operisane! :D

Realno gospodjica R. moze da objasnjava mnogima na forumu oko telefona. Bar ovo sto sam procitao iz nekih predjasnjih postova.

Sto je za svaku pohvalu.

Ne kazem to ali ako na svim forumima ljudi kazu da b512 ne radi kako bi trebalo da radi, da 80% aplikacija secka, da je b132, b125 bolji u radu to znaci da ti na taj los rad ne obracas paznju. Kada je izasao p6 kinezi su ga toliko hvalili da to nije normalno, kit kat je izasao u septembru 2013, a oni jos nisu izbacili normalan software. Ovaj telefon samo moze da sanja ANROID L, dok ce ga ostali brendovi telefona dobiti na slicnim tel. kao ovaj. Sobzirom da sam ga platio 12×4100 + 12× 1100 iz principa vise nikada nista huawei nebi kupio.

Na xda svi hvale b512, b513, b634 i b635.

Al za cenu, ako si toliko dao, odrali su te posteno, ali bas svetski, jer je u radnjama u pocetku bio 370e a na oglasima i manje.u vreme kada sam ga ja kupio bio je od 220 do 270e(u radnji od 34.000 do 37.000 sa pune dve godine garancije, dok je kod operatera bio prvo 50.000 pa do pre koji mesec 46.000)

Ti si ga kupio u februaru 2014 kako se secam a ja sam u septembru 2013 i verovatno je pala uopste cena, mislim da je cena na bulevaru u radji bila 50000 kada sam gledao tako da sam odlicno prosao , jer uz tel. imam i paket od besplatnih minuta,mb i sms. Na xda svi hvale novo ali idi na ruske, nemacke sajtove posto i oni imaju b512 i videces pljuvanje na ovaj software.

Poslednja izmena:
Huawei je prevarantska firma, samo nasminkaju telefon da lepo izgleda a unutra krš procesor, krš ram memorija na antutu je na dnu. Da bi terao novi android 5 moram kupiti p7 ili mate7 pa ni u vise razvijenim zemljama ne kupuju svake godine telefon.

Bio nekada. Sada je mate 7 skroz korektan mob. O honor 6 ne vredi ni pricati,odlican telefon.

U januaru, ali sam pratio cene od decembra kada mi je crkao stari fon.A platio sam ga 210 ili 220e, ne secam se vise, bio je sa cenom isti kao neksus 4.

Sa malim paketima se ne kupuje skup telefon preko operatera.Ako je tebi sa paketom on kostao 50.000 a toliko i u toj radnji, onda vidis koliko je to dranje.
Ovaj fon je uz moj mix net m(mt:s) paket bio 32.000 kada se pojavio.Tako da se ni uz taj paket nije isplatilo uzimati ga, tek uz neki veci, ali onda uz veci paket veci i izbor telefona.

Tako su pricali i za p6 prosle godine. Sada i ostali brendovi izbacuju oqta core procesore tako da ce mate7 za samo jednu godinu biti na dnu, nadam se da necu biti u pravu :)

I ja sam na mix net m. Na 12 rata po 29000 znam da je kasnije pala cena na 2300. Tada je bio 50000 u radnji a kad izracunas toliko je i u mts sa paketom sto znaci da uopste nije bio jeftin

Poslednja izmena:
Gore si napisao 12x4100..to je 49200, nesto se tu ne slaze.

33600 je bio na 12 rata plus pretplata 1250 2godine, opet se vise isplati nego da sam kesirao u radji 50000 i da placam pretplatu u mts onda bi za dve godine bio preko 70000

Poslednja izmena:
Pogresno racunas sve, ne mozes mesecnu pretplatu da uracunavas u cenu telefona.dakle telefon te je ispao tih 2800x12 i to je to, dakle oko 33000..tacnije 32000.To je ono gore sto sam pomenuo, da je i sa takvom cenom, bilo mnogo uz paket da se toliko doplacuje.
Ovakav telefon je jedino bilo isplativo uzeti ga za do 250e plafon, bez ikakvih paketa i za taj rang je telefon bio vise nego odlican.

Sale, tada je u prodavnicama tipa hendy i ostalim cena huawei p6 telefona bila oko 50000. Normalno je da mts nece da mi naplati pun iznos ako uzmem njihov paket. Tada nisi mogao da kupiš nov telefon p6 za 33600. Normalno je da uračunam i pretplatu jer bez nje nije lud mts da mi daje telefon na 2 godine da me kreditira bez dinara. Njemu je svakog meseca padala cena jer je smeće, što ne pada cena samsungu s4, sony, lg g serije???? Zato sto su kvalitetni.

Mene je u maju kostao 17800 na 12 rata. Pretplata je 2000 dinara. :) isplatio se za sve pare.
P.S. decko je imao i S4 i S5 i uopste nije zadovoljan. Koliko kostaju treba da imaju mnogo bolje performanse i da cena bude ihahaj niza.Njima je marketing odlican (lg i samsung)

Poslednja izmena:
Svi trenutni telefoni na trzistu svih marki bice za godinu dana slabi jer ce biti novi telefoni sa 64 bita procesorima, zbog njih je i izasao android L, tako da ne vredi juriti mnogo, ko ima dosta para moze

Nazad
Vrh Dno