Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Jel si instalirao? Ja imam B634 i super radi.Koja su poboljsanja na B635?

Nisam, ja sam na B132 ali sam izvadio wi-fi iz B635 i mnogo bolje radi, ne greje se telefon

Mozda cu ovih dana da ga ubacim,mada mi se ne dira B634 posto sve radi u full-u :) Videcu jos...

Ubacio sam B635 pre dva dana,radi super i baterija drzi duze

Nadam se da ce taj update doci kod nas uskoro posto je B512 poceo dosta da secka... Whatsapp i Viber seckaju strasno (a na drugom telefonu ne!)... Stigne poruka, i treba mu ihahaj da udje u aplikaciju. Pritom telefon nije opterecen i nemam mnogo instaliranih aplikacija, memorija nije uopste u kriticnoj zoni... :)
@Pennywise je l` jos uvek radi sve ok? :)

Radi super Radmila...od kad sam ubacio B634 stvarno radi bez problema,nema bagova,a na B635 nisam primetio nista novo sem da baterija duze drzi sto je za svaku pohvalu :)

Savetujem vam da odete u settings u ažuriranja i proverite da li je tamo update , pošto sam ga ja dobio pre nekoliko dana ali mi nije stigla notifikacija, instalirao sam ga i sve odlično radi

Poslednja izmena:
Proveravam tamo, ali pise da jos uvek nema nista.
Znaci vredi cekanja kad ga svi hvalite! :D

Skines Turski B635 i samo part 1 ubacis u dload i instaliras...sta tu ima da se ceka :)

Probao sam B635, bolje radi od B512 ali dosta slabije od B132. I dalje secka blic, b92, kurir, fejs, sam sistem radi tecnije na B132 na koji sam se vratio posle 2 sata. Razlika nebo i zemlja. Bolje da su nastavili sa jelly bean na 4.3 bolje bi radio. 3G i WI FI bolje rade na B132, jedino sto mi smeta sto nije providan navibar

Poslednja izmena:
Sacekacu jos par dana da vidim da li ce izaci online, ako ne ubacicu to! :)

Za sada je ok, a i pobrisano je sve, pa nije toliko ni opterecen sada, a uzasno me smara da vracam sve, tako da sam trenutno povratio samo neke aplikacije.Uspeo sam i da rutujem, pa sam opet povratio podesavanja unutar phone managera.Za bateriju cemo videti narednih dana, mada ne verujem da tu ima nekih promena.b634 sam preskocio, malo me smara da cesto menjam, a i b512 me je odlicno sluzio.

@cyborg24 odakle si ti? Posto vidim da si dobio online update? Pricala sam sa jos nekim clanovima odavde niko nije dobio nikakav update, pa zato pitam. :)

Pokusala sam da ubacim b634 uz pomoc jednog clana odavde, ali nisam uspela pokazao je gresku, gde je problem ne znam, nadam se da ce biti uskoro online update. Najavljuju i 3.0 za novembar, zanima me koliko ce tek tu da omase u racunici i kada cemo uopste dobiti! :D

@RadmilaM Iz Srbije sam i koristim Vip mrežu, ali telefon je kupljen kada sam bio u Italiji, u Livornu pa je moguće da je to razlog zašto mi je stigao taj update ranije

Od kad sam promenio profilnu meni aplikacije vise ne seckaju,B92...uf cuj mene... B635 rules :)

Ja sam resetovala telefon i ponovo instalirala sve aplikacije. Sad sve radi kako treba, ni viber ne secka vise! :) Ako mi ne stigne uskoro online update bice gadno :p :D

P.S. Meni nista osim whatsappa i vibera nije bagovalo. Blic je uvek radio ok!

Nista bez reseta...sad ce update rekoh ti :) Vidis da su neki dobili vec...kuva se :D :p

Da, da, bice super kad dodje OTA i kod nas obicnih smrtnika! :D + EMUI 3.0 ima da uzivamo u potpunosti :D:type:

Izgleda da su Rusi dobili B521 na B513. Jel ima neko B512 da proveri azuritanje posto sam ja na B132?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno