Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

1400 je telefon sam i 2000 pretplata. Meni se isplatio jer tu pretplatu dugo koristim, i fino se uklopio. Ne volim Samsung jer mi se izgled ne dopada i ekrani stradaju kao ludi. Drugarici je ispao iz ruke i ode ceo ekran... da ne pricamo sto kuciste krcka :) tako da svakako dajem prednost mom telefonu. :)

Pa tolike su cene u divljim radnjama. To ti je isto kao da kupis mob od likova iz NS na kp sajtu

Logic shop je ok radnja i nalazi se u Balkanskoj tu sam gledao za moj p6 bio je 50000, ne mogu da verujem da sam za ovo huawei smece dao uopste novac a LG G3 košta isto :(((((((

Je l' daju u tim radnjama placanje na rate? Kad sam zvala i raspitivala se retko ko je davao na rate. U tome i jeste prednost kupovine telefona uz paket. Pritom mts jedini daje da se telefon kupi na 12 rata. :)
Svi operateri nabiju cenu bez ugovorne obaveze. :)
P.S. Marko kad ti vec to smece ne odgovara sto ne prodas telefon i kupis LG g3? :)

Poslednja izmena:
Hendy daje na rate, za ostale ne znam mada mislm da daju, ranije se isplatilo uzeti tel preko nekog paketa ali više ne jer prvo što je mnogo mali izbor telefona imaju i drže cene baš dugo

Opet zavisi koji paket imas, i koliko bi para dao za telefon. Telenor i Vip imaju vecu ponudu telefona, ali sest rata, tu je prednost mts-a.
Hendy takodje ima dil sa operaterima ali i oni drze cene...
Drago mi je Marko sto se vise neces patiti sa ovim telefonom. ;)

Ma meni je trnutno na b132 ok, kit kat ima sitne ispravke, ali zato android l je sasvim drugaciji, gledao sam video o njemu i odusevljen sam, interfejs je dosta lepsi i telefon ce mnogo bolje i tecnije raditi, jedino sto mi se svidja je samsung s5 ali bolje sacekati sledecu godinu, verovatno ce jos pasti cena

Jao Samsung. . . :D srecno onda u potrazi za boljim telefonom. :)
Mada sudeci po tvojim recima sporo ce Samsungu padati cena jer je kvalitetan. ;) :)

Pasce jer vec se prica o novom i nece vise biti s serija, vidim da i za Madjarsku stigao update, za Rusiju i Belorusiju je vec izbacen valjda ce i kod nas izbaciti do nove godine. Emui 3.0 jos nije izasao ni za kineski p6, tako da ce za Evropu verovatno izbaciti 2016 hi hi hi crni kinezi

Poslednja izmena:
Volela bih da gresim, ali imam utisak da ismevas sve nas koji koristimo ovaj telefon. Zaista tako mislim. Postoje ljudi kojima je telefon savrsen bas onakvog kakvog su ga kupuli, neki pak menjaju i ubacuju nove sisteme. Zar je uopste vise i bitno da li ima 3.0? Stalno se nesto menja na telefonima, da li to znaci da treba da menjamo telefon svako malo? Zato pametno biras kad vec kupujes telefon i nemas brige. :) mozda si previše ocekivao sto je svakako greska :)
Povlacim se ja sada jer ovo vodi u pogresnom smeru. Sve najbolje Marko. Javi nam kad kupis novi telefon. :)

Poslednja izmena:
Ja ne ismevam nikoga i nisam jedini koji ima drugacije misljenje, samo kazem da su prevaranti i da se mnogo lose ophode prema potrosacima. Idi na kineski zvanicni huawei forum i procitaj sta sami kinezi pisu o svakom kit kat apdejtu za ovaj telefon, sve najgore. Mislio sam da je huawei ozbiljna firma i da malo slusa sta se prica ali njih nije briga, od 20 mejlova koji sam poslao odgovorili su mi samo jednom i to da kupim p7 ako nisam zadovoljan.

Radmila utisci i misljenja su razlicita, kada bi svi mislili isto svet bi bio dosadan :)

Kupio sam ga u septembru sa softverom b107 koji je bio očaj. WI FI je pucao na svakih 2 minuta, mreža očaj, 3g užas, onda je izasao b111 koji je isto užas da ne ponavljam ima na forumima, onda je izasao b125, solidan je ali wi-fi i gps su lose radili, tek u martu je izasao b132 koji je ok, znači platim telefon i čekam 6 meseci da radi normalno. Onda su izbacili b510 koji je radio kao b107 što znači umesto napred ajmo na početak. Ja samo želim da mi telefon radi normalno i ništa više. Povlačim se i ja sada.. :)

Ja ne ismevam nikoga i nisam jedini koji ima drugacije misljenje, samo kazem da su prevaranti i da se mnogo lose ophode prema potrosacima. Idi na kineski zvanicni huawei forum i procitaj sta sami kinezi pisu o svakom kit kat apdejtu za ovaj telefon, sve najgore. Mislio sam da je huawei ozbiljna firma i da malo slusa sta se prica ali njih nije briga, od 20 mejlova koji sam poslao odgovorili su mi samo jednom i to da kupim p7 ako nisam zadovoljan.

Hajde da ne preteramo sa ovim prevaranti, recimo da im je korisnička podrška jedna velika NULA. Najpre je update na kitkat kasnio dobrih 6 meseci a bio je najavljen za januar (pričam o zvaničnom koji mi je stigao preko Telenora) ali izgleda da im nije bilo dovoljno vremena da ga istestiraju obzirom da su ga potpuno upropastili.

b132 i B512 nemaju veze jedan s drugim, kao da su dva različita telefona u pitanju.

Takvi programeri sto su napravili kit kat i usporili telefon kao da je dual core i kao da ima 512mb rama bi u ostalim kompanijama dobili momentalni otkaz. Slažem se da je b132 najbolji software za ovaj telefon, sve aplikacije koje sam probao sa marketa su odlično radile, baterija izgura i do 4,5h sot. Čak i kit kat ovaj i od ostalih su nebo i zemlja, jer je on izašao da se isproba ART a B512 i ostali to nemaju, jedino su malo ulepšali sa emui 2.3 a ostalo unazadili.

Nadam se :) Mislim da ovaj telefon bez problema može da tera android L, ali kad bi ga napravili samsungovi ili drugi programeri.

Taj rad...samo da su ga malo bolje optimizovali za ovu konfiguraciju i leteo bi :)

Meni je moja P6-ica upala u vodu i radila je tipa mesec dana i posle toga je skroz prestala..Zanima me koliko kosta maticna ploca i da li moze da se popravi i gde ?

Pa trebalo bi da moze u svakom servisu. Nazoves i pitas. Cene umeju da variraju od servisa do servisa. :)

Ako popravljas u zvanicnom servisu moja pretpostavka je da je bolje da se kupi nov fon

Nazad
Vrh Dno