Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Da li ako stavim NOVa launcher mogu da dobijem normalan izgled androida, volim da udjem u sve aplikacije, a ne da mi stoje kao na jabucaru:)

da, dobijas klasican android izgled+ biras nekoliko opcija koje nudi nova, ali generalno mozes bilo koji louncher.

I ja sam stavio novu, odusevljenje difoltnim launcerom je trajalo celih 2 sata.:D

Šupci pomeriše kitkat update za mart. Mada ko hoće može betu sad da flešuje+google aplikacije posebno.

Pozdrav...

Imam jedan mali problem, a to je da mi ne iskacu notifikacije kada dobijam poruke na whatsapp-u. A na FB mi izlazi notifikacija. Da li sam ja to negde mozda iskljucio ili to treba negde da ukljucim ?

Hvala...

ne konzumiram te aplikacije, ali pogledaj u settings>permission manager>push message pa tu oznaci za taj whatsapp, ako ga ima na listi i ako nije oznaceno.

E hvala ti Sale, ZIV BIO. :) To sam ja iskljucio kada sam cackao telefon i posle se nisam mogao setiti gde sam bio i sta sam stisnuo :D

Poslednja izmena:
Poceli su updateovi na kitkat.prvi slucajevi u south pacific regionu, tako da uskoro stize.
uploadfromtaptalk1393608531666.jpg

Inace telefon na b125 je izdominirao, up time 381:48:50...bez znakova usporavanja i bagova, random i prinudnih restartova.Definitivno mi bolji fon ne treba u skorije vreme.

Poslednja izmena:
Ne znam ni ja, prekopao sam net, ali nisam nasao iako south pacific region postoji.
Neko okacio na xda, ali je ubrzo izrazena sumnja da je fotosop, kad se slika pogleda, uopste nije 720p, vec 960x540, pa je onda lik koji je okacio rekao da je skinuo sa neke huawei stranice sa fb-a, a fb navodno umanjuje rezoluciju...medjutim sad je u prilog tome da mozda nije fejk izasao i update za hisuite, sa podrskom za kitkat, tako da se sad tek ne zna nista.

Upravo i u Kini poceo zvanican update na kitkat..ipak nije bila lazna vest.

Nisam jos, uzasno spor download, cekam da izadje neki normalan link.Po ovom linku navodno bolji stand by rezim i sitnija poboljsanja u odnosu na b125, realno ni na njemu nema problema, ali pojeli su g ovno time sto su lagali od novembra da ce kitkat biti pusten prvo u januaru, pa u februaru pa pocetkom marta, pa se sad ni ne javljaju.Bolje da nista nisu ni govorili.Samo su lozili masu, da bude bolja prodaja.Naravno za svoje trziste su izbacili. a za svet je i dalje beta verzija.

Ovako ce verovatno cekati i bacati zisku sve dok ne izadje internacionalni p7, pa ce onda ocekivati da ce prelaziti na njega.Medjutim tesko da ce van Kine ponoviti ovo sto su imali sa p6.

evo normalnog linka
https://mega.co.nz/#!N8BAxZYJ!8cOp8imgnLxNMfUjCDoBtzR69tz7nLYccL2-VMG4If8

Poslednja izmena:
B132 radi savršeno, B125 je isto dobar ali je malo lagio, sa novim B132 radi super :))))

Poslednja izmena:
instalirah i ja pa cemo videti.Za sada jedino primetno da su ubacili google drive.:D

Poboljsano je ponasanje baterije.Za noc 2%.Nista epohalno, ali opet svako poboljsanje je dobrodoslo.Za ram i rad cemo videti za mesec dana, ako uspem da odrzim bateriju zivu bez prekida.b125 se pokazao stabilan kao vanila, sto je za svaku pohvalu.

Poslednja izmena:
Vek baterije je kod mene mozda za nekih 10- 15 minuta veci ostalo manje vise isto.mada mozda se i tripujem, mozda je i to isto.Neki se zale da baterija srce vise.
Sve u svemu ko zeli da ostane na b125, nece propustito nista.

^ Upravo tako, prešao na b132 i ama baš nikakve razlike nema.

Vala ja za bateriju nisam primetio skoro nikakva poboljsanja na b125 u odnosu na b111, cak mi je mozda i bolje na b111

Zvanicni kitkat

Izasao je b506 firmware za ovaj fon. Donosi android 4.4.2 i emotion ui 2.0. Jedino sto je namenjen za kinesko trziste ali sam ga ja normalno ubacio na moj kupljen u mts-u. Na netu se prica kako treba twrp recovery i da se flesuju gapps ali ja sam odradio najobicniji google update i sve radi savrseno.

Moja greska, obican local update. Samo ubacio dload folder sa UPDATE.APP na memorijsku karticu i updateovao.

Carevi. Naprave qrcev kitkat, a ostave kernel iz kamenog doba.
Neozbiljni su, trude se u razvoju, ocigledno je, imaju neka originalna resenja, al uvek neki propusti.
Ovaj fon im je bio zenit, vise nista epohalno nema da se ponudi u svetu hardvera, a s ovim su imali zanimljivu ideju ali su uprskali sa softverom, tj lazna obecanja i odugavlacenje u nedogled i na kraju opet nista(sem za domace trziste)..i dalje je ok fon, al definitivno od njega nema vise sta da se ocekuje u softverskom smislu, pogotovo sto uskoro izlazi i p7, a sa njim nece ponoviti paznju koju je dobio p6.
Kitkat ovako prakticno ispada samo kozmeticka izmena jb-a.Za buduce se gledaju romovi.:D

Vrh Dno