Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Треба да питамо Андроидревију, они су објавили ту вест а ја сам је само поделио са вама.

Stigao u mts, :)
cena 500e u slobodnoj prodaji. :-(

Uz mix net l je 20 soma.. Treba cekati da se pojavi u oglasima sigurno ce mu biti ok cena

Da, sad bas gledam, odlicna cena u mixnet l za ovakav fon. Telefon izgleda bas dobro i kvalitetno kao i displej, isli su da bude sto tanji pa je baterija slabija nego na ostalim novijim telefonima, steta. Najveci bedak je, prema gsm arena testu, audio kvalitet preko slusalica.. a P1 ima odlican zvuk. Sad gledam semplove, i kamera je jedva prosek ali opet mislim da ce ih biti po oglasima za male pare i da ce biti dobra kupovina.

Poslednja izmena:
Da, sad bas gledam, odlicna cena u mixnet l za ovakav fon. Telefon izgleda bas dobro i kvalitetno kao i displej, isli su da bude sto tanji pa je baterija slabija nego na ostalim novijim telefonima, steta. Najveci bedak je, prema gsm arena testu, audio kvalitet preko slusalica.. a P1 ima odlican zvuk. Sad gledam semplove, i kamera je jedva prosek ali opet mislim da ce ih biti po oglasima za male pare i da ce biti dobra kupovina.

P1 ima katastrofa zvuk. Tisi je za 30% od sgs3 i note2.

Mozda preko default plejera, sa power amp-om ili player pro flac na P1 sa boljim slusalicama zvuci solidno.

P1 ima katastrofa zvuk. Tisi je za 30% od sgs3 i note2.

Znaci zvuk je ''katastrofa'' ako je po deafult-u tisi? :d Kao da je to jedino merilo, jesu S3/Note II bolji jer imaju wolfson ali je zvuk na P1 bas solidan, posebno za vreme kada je izasao.

Ako je P6 primetno losiji a prema gsm arena testu jeste onda je to bedak mada nece svima smetati jer dosta ljudi koristi i fabricke slusalice ili ne slusaju muziku preko telefona..

Poslednja izmena:
Mozda preko default plejera, sa power amp-om ili player pro flac na P1 sa boljim slusalicama zvuci solidno.

Znaci zvuk je ''katastrofa'' ako je po deafult-u tisi? :d Kao da je to jedino merilo, jesu S3/Note II bolji jer imaju wolfson ali je zvuk na P1 bas solidan, posebno za vreme kada je izasao.

Ako je P6 primetno losiji a prema gsm arena testu jeste onda je to bedak mada nece svima smetati jer dosta ljudi koristi i fabricke slusalice ili ne slusaju muziku preko telefona..

Da se dopunim. Ako telefon ima toliko tih izlaz da dinamika i kvalitet ne mogu da se istaknu i osete,da onda je zvuk katastrofa. Mogu zamisliti kako tek zvuci na ovom modelu. *** mozda sam usi navikao na kvalitet :D
Edit. Da me neko pogresno ne shvati. Generalno zvuk nije los. Prosecan i nista vise od toga. A katastrofa je u odnosu na gore pomenute telefone.

Poslednja izmena:
Ne znam sta si ti slusao ali i ja sam skoro 3 godine na wolfsonu sa dobrim slusalicama a skoro godinu dana na malo losijem ali i dalje odlicnom sony zvuku (a probao sam dosta telefona i plejera sa istim slusalicama) i meni je P1 zvucao bolje od S2 npr ali i losije od wolfsona.

Na kojim si slusalicama slusao?

Ako mislis na P1 onda cx150 a ovo ostalo sto sam nabrojao sam probao sa raznim.

Poslednja izmena:
Ne znam sta si ti slusao ali i ja sam skoro 3 godine na wolfsonu sa dobrim slusalicama a skoro godinu dana na malo losijem ali i dalje odlicnom sony zvuku (a probao sam dosta telefona i plejera sa istim slusalicama) i meni je P1 zvucao bolje od S2 npr ali i losije od wolfsona.

Na kojim si slusalicama slusao?

Vidim da je izasao i u MTS. Vidim da je najbolja ponuda box paket gde kosta 37000 i kusur, pri cemu se dobije 500 minuta 500 poruka i 1GB interneta.

E sad glavno pitanje je sta je bolje uzeti Galaxy s4 mini ( u logicshopu je 38850 dinara sa 2 godine garancije i na hardver i softver ) ili je bolje uzeti ovo preko MTSa.

Sto se tice box paketa ponuda je identicna i za GS4 mini i Huawai jer MTS ne daje popust za box, ali je gs4 mini bolji za ostale pakete jer se moze dobiti 50% popusta na ugovor.

Interesuje me sta bi vi uzeli sto se hardera i softvera telefona tice tj. koji telefon je po vasem misljenju kvalitetniji

Poslednja izmena:
Ne moze se dobiti popust ako uzimas uredjaj,onda se placa puna cena paketa.
Znaci ili popust bez telefona ili telefon bez popusta.

Da to znam i to sam i napisao u postu. Cena huaweia i gs4 mini u boxu bi me izasle na isto, a ako bi nezavisno od mtsa uzeo gs4 mini onda bih mogao da racunam na popust od 50 %

Zato sam i pitao sta mislite koji je uredjaj bolji gs4 mini ili ascend p6

Posle čitanja reviewa ostajem na prvobitnom utisku, I'll pass. :)

mts ne nudi gs4 mini :) Taj telefon bi uzeo u nekoj prodavnici mobilnih. Samo vip i telenor nude mini

Onda te nisam razumeo.Ja bih pre uzeo s4 mini jer ce imati bolju i duzu podrsku.

Pa to cu najverovatnije i uraditi sem ako MTS ne da neke nove promocije, a suska se da ce ih biti. U svakom slucaju sacekacu bar jos nedelju dve da vidim sta ce se nuditi

Kod nas u CG košta 360 eura u tcom, bez ugovora. Mada je opet skupo kad se uzme u obzir koliko je nexus 4.

Da li je moguce da ga samo ima preko webshopa?neka poslovnica? kako funkcionise taj web shop? ko kupuje a da telefon prvo ne vidi, na drugu stranu varijanta kada se snalazimo pa kupujemo iz bratske Kine i da li iko ima predstavu kada ce lelekomaši da ukinu ničim bitnu uslugu za 3G servis?

Drzao sam telefon u ruku u polsovnici ne daju da se ukljuci. Telefon je bomba sto se izgleda i dizajna tice. Znaci fenomenalan je sto se softvera tice ne znam nista ali ne treba ocekivati cuda od Huawei. Ne znam ni koji CPU ovo ima neki njihov valjda. Ali za izradu svaka cast.

Edit: Ne znam zasto bi bilo ko pored ovog telefona uzeo S4 Mini??
Telefon je bar u Telekomu CG jeftiniji za 20-30e od S4 Mini.

Edit 2: Vidim da softver dosta zeza... steta stvarno ovo bi bio fenomenalan uredjaj da su to sredili. Ali ocekivano od Huawei.

Poslednja izmena:
Nit' lepseg telefona nit' ruznijeg UI-a. Bas su pokusali da imitiraju jabukicu.

Mene je vise podsetio na MIUI. :)

Imao sam priliku da držim i čačkam malo Ascend P6. Prvi utisci su da je reč o zaista vizuelno ekstra odradjenom telefonu samo , cena od335Evra nekako mi P6 ne vredi tih para. Lepo leži u ruci, brz, lepe slike pravi sve je to ok , samo ne znam, jednostavno više sam bio impresioniran slikama. Kad bi bio cenovno oko 200 evra , mislim da bi bio best buy...ovako...nisam siguran.
Pozzz

Vrh Dno