Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Imaš ovde komplet prezentaciju:

https://www.youtube.com/watch?v=l-G5b95AGBg

Ono što se ne vidi je to da je dno od dokinga metalno, pa doking ima težinu i neće da leluja kada postavljaš telefon.Imaš tri plastična umetka koje menjaš u zavisnosti da li telefon stavljaš golog na punjenje ili imaš originalnu futrolu ili neku drugu.
Kutija je ista ona kao za mobilni telefon samo drugih dimenzija.

Doking je relativno skup,kada se mate 7 pojavio bio je skup ali sada vremenom cena dokinga na nekim mestima pada pa sam ga ja uzeo na nemačkom amazonu za 20 eura.

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da dobijem ove informacije(temeratura,baterija,mreža...) na zaključanom ekranu putem smart futrole?Na kitketu sve radilo,sada na lizalici imam samo glupavi walpaper sa satom i ništa više.

Prilozi

• mate7 lock screenž.jpg
    mate7 lock screenž.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Hey, jel ste dogili legalan update na 5.1.1, da vam ponudi sam? Ako niste kako da se vratim na kk. B145? Telefon je poludeo. Pola stcari ne radi.

Nasao sam na sajtu Huawei, da je izašao poslednji b329. Da li smem da uradim to na mom fonu preko local updata? Ja sada imam b327.

Ja bih se najradije vratio na kitket.Sem smart wi fi konekcije ništa pametno nisam dobio ,dok sam dosta stvari izgubio na B324.Smart cover Lock screen mi je sada kao da sam na nokiji iz 95-te, a notifikacije znaju da zezaju.

Poslednja izmena:
Imaš b331. Pričamo o L09 modelu, tako? Ne bih se složio, dosta je bolji LP od KK.

Ne može da se odradi, prijavljuje grešku, barem meni je tako bilo. Možda je trebalo da odradi pre apdejta. Ja nisam imao nikakvu tastaturu na b327. Odradio roll back na B324, i od tad radi extra. Sad je izašao neki manji apdejt na verziju b331.

Ja sam skinuo b329,sta mislite da odaradim sada njega preko local updata? Necu nista pokvariti :)?

U najgorem slučaju nećeš moći da ga instaliraš. Obično uz softver ide i uputstvo sa koje od prethodnih verzija je moguće pokrenuti instalaciju nove verzije. Odakle si preuzeo, sa carbontesla?

Neka proba,ako ne moze neka se vrati na b324
Ja sam na 331 I nemam nikakvih problema u radu,naprotiv,sve je mnogo fluidnije sa par interesantnih opcija

Ne, skinuo sam sa Huawei sajta. To je poslednje sto su oni izbacili. Sad cu da probam, pa cu videti sta ce se desiti. Nadam se da ce raditi sve kako treba.

Instalirao sam novi Hisuite i ne nudi mi opciju da ga update preko locala. Nisam imao vremena da ga ubacim drugačije. Jel zna neko kako bih mogao?

Ako bih hteo da se vratim na b324 sa b331 ,da li je dovoljno samo pregaziti sa b324

Stavio b329, bio sam na b327, sve prošlo bez problema, ali za sada ne primećujem nikakvu razliku
uploadfromtaptalk1450641834971.png

I ja ga ubacih ,ne primecujem nista novo,ni pre mi nista nije bagovalo

Meni se prvi put desilo na B324 da mi se preko noći obriše sam od sebe ceo sadržaj download foldera.Tu sam imao melodije za zvonce pa sam tako provalio da mi je sve obrisano.
Na kitketu mi se to nikada nije desilo.
Sve u svemu moram da se vraćam na kitket.

Poslednja izmena:
Kako da pogledam koja mi je verzija softvera (B???) I kako da ga apdejtujem na poslednji koji je stabilan (5.1)?

B329 je full image. To je ustvari B324 uključujući i OTA B331. Tako da oni što su bili na B324 i uradili ota update B331 ne moraju da flashuju B329 pošto je isti kao taj sto vec imaju.

Ja sam na B327 pa cu uraditi update na B329 samo da dodjem do kompa.

Na xda kažu da je sve fluid i nema bugova mada ja nemam bugova ni na B327.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno