Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Koji crni go sms :D

Odlican je šta da radim.
imam foldere,inbox,sent i jos sta pozelim.Šalje sms sa dve sim karte i milion korisnih podesvanja.
Ne znam odakle toliko mržnje prema go sms programu,kao da su svi 007 agenti pa će neko da ih špijunira.

Ovi ja xda testiraju BETA verziju MM-a za TL10 :)
I pojavio se OTA update na xda da se skine i flashuje. Verzija je B331 :) Ja cu verovatno sačekati ceo update i onda flashovati i da vidim da li ima nekih glupih bugova.

Da videh ga juce jos
Nema nekoga ludila izmedju lize I M,poprilicno slicni,bar vizualno
Videcemo sta ce doneti pametno
Flesovah b324,glatko sve islo
Odlicna vizualna promena,par dobrih stvarcica,brzi rad definitivno
Generalno svidja mi se,nikakvih bagova lagova ,ja zaista ne znam o cemu pricaju neki na xda,niti sta rade pri flesovanju,veoma,veoma jednostavno
Posle toga hard reset ,I to je to ,laganica

Da li neko zna kako da se proveri koji su lte bandovi podrzani na telefonu,tipa unos koda ili tome slicno.

Odlican je šta da radim.
imam foldere,inbox,sent i jos sta pozelim.Šalje sms sa dve sim karte i milion korisnih podesvanja.
Ne znam odakle toliko mržnje prema go sms programu,kao da su svi 007 agenti pa će neko da ih špijunira.
Ma nije odlican vec jedno tri godine, sve to imas u textri koja plus i nije bloat.

e36e43eeadf5b08a1dbd13f13019c517.jpg

Dobar rezultat na 5.1.1

Da, novi antutu, deugacije racuna rezultate. Sa starim je oko 46. Meni je zanimljivije to koji je fon prvi na rankingu trenutno :)

Nije merodavan test ,bar sto se mene tice,za realan rad
Ali eto ,cisto da vidim rezultat
Zaboravih kojie je prvi na listi
Mate je 11-12 tako nesto ,sto je po meni odlican rezultat

Poslednja izmena:
Mate 8 je prvi :D

Можда једно лаичко питање, али како да са 4.4.2 (L09V100) пређем на 5.0?
Не нуди ми ажурирање, а нешто не стигох да испратим тему и прочитам да ли и како може да се ажурира.
Фала. :)

Skini 5.1.1 i flashuj iz telefona. U podešavanjima imas local update i od tamo flashujes.

Svejedno, samo da bude u root memorije. Napravi folder pod nazivom dload i u njega raspakuj fajl za apdejt.

Ne vide se potpisi na tapatalku. Ja i dalje vidim mate 8 kao prvi u aplikaciji.

Uh,sada me teraš da kačim sliku.
Nvidia Shiled TV.

Slika govori više od hiljadu reči:d

Prilozi

• shield antutu.jpg
    shield antutu.jpg
    750 KB · Pregleda: 108
Napisao je da je mate prvi u listi,kod mene nije prvi na listi.
Antutu ima jedinstvenu listu.

Nema ga na listi jer nije telefon

Moj auto je brži od tvog televizora [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
Koliko vidim ovaj nov antutu dosta bodova daje za 3d.Ispada da su mobilni telefoni konzole za igranje.
Čini mi da je prosla verzija bila realnija po pitanju "telefonskih" potreba.
Ps:Za Dejana:Ko je brži od cige koji beži sa ukradenim TV-om?

Poslednja izmena:
Koliko vidim ovaj nov antutu dosta bodova daje za 3d.Ispada da su mobilni telefoni konzole za igranje.
Čini mi da je prosla verzija bila realnija po pitanju "telefonskih" potreba.
Ps:Za Dejana:Ko je brži od cige koji beži sa ukradenim TV-om?
Ju ću odgovoriti ali tako da bude politički ispravno: brži je brat pripadnika romske nacionalne manjine koji trči sa daljinskim. :D

Odgovori čovek umesto mene - ja nisam stigao - nosio sam televizor [emoji1] [emoji1]

Daljinski ali bez baterija:d

Ne znam jel' ste videli ali na LP prilikom konektovanja BT slušalice ima nivo baterije pored nje :)
b762e60189ad3438b573c1c6f526adf1.jpg

Upravo mi je stigla original doking stanica za punjenje ali ne znam kako da namestim da kada ga stavim na punjenje sa original futrolom ala knjiga ,vidim status baterije.Futrolu sam stavio u smart mod i kada je zaklopim ekran se naravno zatvori i ja ne vidim stanje baterije.Kada ga punim golog sve je ok.
Šta se dešava kada je punjač stalno u struji a doking stanica je prazna?Da li će u nekom dužem periodu možda da vrisne punjač?
Mrzelo me je više da stalno jurim gde mi je punjač i da ga bodem,ovako mi je lakše.

Poslednja izmena:
Daj sliku, zanima me kako izgleda :) Ja ga ni ne bodem u struju skoro. Imam xiaomi 16000mah powerbank pa njega napunim i ne razmisljam. Ima za skoro 3/cela 3 punjenja naseg fona.

Vrh Dno