Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Meni to i malo. Pre ovog mejta sam imao prvi mejt i tu sam znao po 13-14 sati da izvucem sa auto brightnessom.

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Telefon mi je već nekih mesec dana u servisu zbog polupanog ekrana. Malopre uđem na svoj gmail nalog da proverim da li se telefon slučajno prijavljivao na mrežu ovih dana, kad ono tamo... on se švrćka po Nemaćku [emoji3]
1f46e245fd989db1ac35645e7556f8c4.jpg

NEM-L21

Orginalni punjac ispustio dusu, cime da ga zamenim, kako ste se vi snalazili posto koliko imam informacije u ovlastenom servisu nema mogucnosti kupovine orginalnih zamenskih punjaca, slusalica i ostale opreme?

Kupi na beju aukey imas sa 2 ili 3 usb ulaza 1 je uvek za brzo punjenje drugi klaskika,mozes ih koristit kasnije za bilo koje druge modele

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Orginalni punjac ispustio dusu, cime da ga zamenim, kako ste se vi snalazili posto koliko imam informacije u ovlastenom servisu nema mogucnosti kupovine orginalnih zamenskih punjaca, slusalica i ostale opreme?
Ja sam na aliju kupio original za 6usd.
Samsungov od note2 i neki drugi univerzalac mi ne pune dovoljno brzo...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Mislim da nećemo...

Koga briga za emui 5.0 ako nije android 7 :) ali da, nema sanse, dobro smo i mm dobili.

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Kako da uradim downgrade sa L09C900B560 na Lolipop bez gubljenja podataka i podešavanja ?

Ima li jos zivih Mejtova u Srbiji? Mene slusa skoro 3 god. Iskoristio sam premium garanciju za display. Imao sam bele fleke i naprslo staklo. Generalno sam zadovoljan telefonom. Naravno nedostatak custom romova je vec poznata stvar a i zna se abog cega. Na zalost samo zbog toga sledeci telefon nece biti Huawei. Inace mate 10 koji je najavljen izgleda nenormalno bash kao i mate 7 kada je izasao. Steta za Huawei koji je zakljucanim kirinom odbio mnoge buduce kupce.

Ja sam svoj dao detetu kad sam kupio 8-icu. Koliko mogu da primetim baterija je jos uvek na zavidnom nivou. Dete ne smara, najveca aktivnost je praznjenje i punjenje baterije, ja zadovoljan. Sto se tice romova i customizacija u neku ruku mi je drago sto se Huawei fura na Apple pa nema previse igranja. Veruj mi da je drugacije milijardu problema bi bilo, uvek se setim nocne more zvane LG i bugovitih stock romova uradjenih preko neke stvari. Huawei je vise dosadan koliko dobro radi. Pre Mate-ova jedini mobilni koji sam upalio kad sam kupio, resetovao samo kad je bio neki update i ugasio kad sam ga prodavao je bila Nokia 1020. Jedino sto im i dan danas zameram je izostanak double tap to wake up/sleep opcije (ko nece da koristi ne mora, ali bi bilo dobro da je ima).

Ja moj i dalje imam, zadovoljan sam. Za neke normalne pare koje bih bio spreman da dam za telefon, ne moze ni sad nista bolje da se kupi :)

Zna li mozda neko do cega moze biti da kad pokrenem kameru na ovom telefonu on se restartuje.
huawei P7-L10
u build pise ovo p7-l10v100r001c00b116sp03
U telefonu je trenutno 4.4.2 EmotionUI 2.3
U recovery radio wipe svega i ista stvar.
Moze li biti da je do roma, moze li mi neko ostaviti link odakle da skinem rom za ovaj model pa da probam sa tim.

Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk

Pozdrav svima. Imam jedan problem. Naime pre nekih mesec dana sam kupio mate 7. Prvih dana nisam primetio nikakve smetnje u radu. Medjutim nakon toga pojavljuje se jedan problem koji mi pravi velike poteskoce u funkcionisanju. Naime vrlo cesto, gotovo svaki dan se desava da se kontakti ne ucitavaju (ne prikazuje se lista kontakata) prilikom ulaska u contact app, a istovremeno je ne moguce otvoriti nijednu sms poruku, tj ulaskom u inbox vide se sve poruke i prilikom otvaranja konkretne poruke prozor je prazan. Ukoliko se lista kontakata i prikaze onda je prilikom otvaranja odredjene kartice kontakata takodje data kartica ne otvori nego ostaje prazna. Prvo sto mi je palo na pamet je da je krivac za to auto sync, nakon gasenja contact sync par dana se taj problem nije pojavljivao ali se onda ponovo pojavi. Takodje kada taj problem krene da se pojavljuje telefon se zagreje kao da radi neka zahtevna aplikacija i potrosi 10 20 ili 30 % baterije u zavisnosti od toga koliko dugo taj problem traje. Probao sam razne varijante iz settings, gasio na silu contact app, settings , brisao cache iz tih aplikacija, resetovao telefon po nekoliko puta, i to na kraju da rezultate da se telefon vrati u normalu, medjutim nisam uspeo da uvidim nikakvu pravilnost. Guglajuci video sam da i drugi ljudi imaju slican problem ali nisam nasao nikakvo resenje za ovo.

Napominjem da imam oko 2500 kontakata ukupno stim sto su u pitanju vise account-a, gmail, watsup, viber, skype ... i na svima je ukljucen auto sync.

Problem je vrlo iritirajuci posebno kad je potrebno obaviti neki hitan poziv.

STo se tice specifikacije telefon je dosao sa android 4.4.2 sistemom, i ne daje mi nikakvu mogucnost za update, to sam uspeo da vidim u podesavanjima, iako sam potpuni laik za tu oblast.

Da li se neko susretao sa slicnim problemom, ili ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju, i da li postoji resenje??? Maltene je telefon neupotrebljiv sa ovom vrstom bug-a.

Puno hvala unapred

Ja bih ga digao na 6.0 kako god.

Bilo je ovde po temi raznih nacina kako.
Verovatno je taj tvoj budzen, pa bi bilo dobro neko ko se razume da pogleda i vrati originalni software.

Ja bih ga digao na 6.0 kako god.

Bilo je ovde po temi raznih nacina kako.
Verovatno je taj tvoj budzen, pa bi bilo dobro neko ko se razume da pogleda i vrati originalni software.

Hvala na odgovoru. Iscitacu celu temu da probam da nadjem resenje jer jos uvek je prisutan problem. Za sad sto sam uspeo da povezem je da kad god ubacim neki novi kontakt ili editujem postojeci desava se ta situacija, krene auto sync telefon se zagreje potrosi bateriju i contact app zabaguje. Kao neko resenje sam nasao da obrisem cache i force stop za contact storage i contact app, da bi se telefon vratio u normalu.

Skinuo Update, raspakovao u download folder, pokrenuo instalaciju kao sto pise u postu #1361.
Ali mi izbacuje Eror cim krene instalacija.
Jel mora da bude EU region? Kako da proverim region i kako da ga promenim.

Vrh Dno