Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Radice ti 6-ica bolje svakako od Mate7 , jedino taj ekran sto je ocajan. Neka te lepo sluzi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeste malo ekran, kako da se izrazim, cudan. Ali nije toliko strasno, jeste kad odes ispod 50% osvetljenje al ja drzim na 70%...

Pa vecina Amoled ekrana deluje cudno kad se smanji osvetljenje, ali taj pocinje da vuce na roze (ako se dobro secam) i bas ocajno deluje. Ostalim verujem da si zadovoljan skroz. :)

Napisi iskustva slobodno u njegovoj temi, ionako niko nije nije pisao 100 godina. I, kesiranje, za moju dusu. :D

Instalirao sam Nova launcher prime, ali nikako ne mogu da namestim da bude default launcher. Kada u podešavanjima Nova launchera hoću da podesim da umesto Huawei Home bude Nova launcher ne dešava se ništa.

Trebalo je samo u default app settings-u da se podesi Nova launcher :)

Moj Mate 7 ima 4.4.2. Bar tako piše u podešavanjima i vidi se na slikama. E sad, sve ovo liči na Lolipo gledajući ikone i celokupan meni.

Pokušavao sam preko updatera da vidim ima li update na 6.0(ne znam ni da li postoji za Mate 7), ali dobijem obaveštenje da ne postoji update. Zna li neko kako doći do MM za M7?

Skineš odavde ili odavde MM, raspakuješ i dobješ UPDATE.APP koji snimiš u Download folder na SD kartici. Onda pokreneš local update sa *#*#2846579#*#* i odabereš opciju 4. Sam apdejt i optimizacija traje petnaestak minuta.

Hvala puno na pomoći. Skidam update pa ću to uraditi večeras ako stignem :)
Da pitam još ovo. Tragajući ovih dana kako uraditi update, pronašao sam jednu stranicu sa uputstvom ali nisam smeo da krenem sa instalacijom. Na stranici gde je ostavljen link za update postoji i ovo napomena "This firmware requires your device to be already running a firmware based on C432 market number". U pitanju je update na firmware B560. Da li napomena koju sam postavio ima veze sa onim što trenutno skidam? Pitam, jer nemam mnogo iskustva oko ovako delikatnih stvari kao što je update sa jedne verzije sistema na drugi.

Kada sam raspakovao zip, osim UPDATE.APP postoji folder META-INF. Šta sa njime da radim?

Kada ispišem kod koji si ostavio, nemam 4 opcije već 3 - MMITest_II, Project Menu i Battery Charge. Kada udjem u Project Menu pod brojem 5 se nalazi Upgrade. Verujem da je to ono što mi treba, ali neću počinjati dok mi ne potvrdiš.

Poslednja izmena:
Mala korekcija, kada raspakuješ fajl trebalo bi da sadrži dload folder, taj folder iskopiraj na SD karticu. U slučaju da ne postoji dload folder (ne mogu sad da se setim kako je bilo), kreiraj dload folder na kartici i u njemu iskopiraj UPDATE.APP, ukucaj kod pa onda ProjectMenu -> Software Upgrade -> SDCard Upgrade

Poslednja izmena:
Hoću da uradim hard reset telefona, pošto imam problema sa mrežom (da vidim da li će to da reši nešto). Kojim programom mogu da uradim backup telefona kako bih posle hard reseta vratio sve aplikacije, podešavanja i podatke )

Nemam SD karticu pošto mi je dovoljna interna memorija. Može li se kopirati na internu pa onda instalacija, ili baš mora na SD karticu?

Mislim da mora na SD karticu (i sama opcija kaze da je upgrade sa SD kartice :) )

Poslato sa Huawei Ascend Mate 7

Pa vecina Amoled ekrana deluje cudno kad se smanji osvetljenje, ali taj pocinje da vuce na roze (ako se dobro secam) i bas ocajno deluje. Ostalim verujem da si zadovoljan skroz. :)

Samo se pitam da li će biti čudni i dalje ako ih iP ubaci u 7... Ili će biti najbolji ekran do sada...

Ne mora microsd, napravi folder naziva dload I tamo stavi update.

Samo se pitam da li će biti čudni i dalje ako ih iP ubaci u 7... Ili će biti najbolji ekran do sada...

Najiskrenije se nadam da nece da ih ubacuju. Ili bar da rese smearing i ono zutilo odvratno. Onda bih sa zadovoljstvom koristio Amoled.

Samo UPDATE.APP, imaš puno tutorijala na YTu kako da to odradiš.

Odmah uradi upgrade na MM. Do sada si mogao već X puta da probaš ili uradiš, toliko je prosto da ne može da krene po zlu ...

Mora na SD karticu. Barem kod mene.

Nemam local update kada ukucam kod *#*#2846579#*#*

Poslednja izmena:
1. Otpakuj update
2. Napravi /dload folder i stavi update.app u njega
3. Ugasi telefon
4. Drzi power, volume up, volume down dok se ne pojavi onaj krug gde pise koliko posto je updejtovano
5. Sacekaj da zavrsi

5. Upgrade - - SDCard upgrade, sačekaš 15 minuta i imaš nov telefon :)

Meni u notification panelu daje predlog koje aplikacije treba ugasiti zbog velike potrošnje, ali ih ne gasi sam.

Nazad
Vrh Dno