Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Jel fabričku aplikaciju za poruke koristiš? Ja sam sad poslao poruku od 765 karaktera, i otišla kao sms, ali koristim MySms aplikaciju. A što se tuče MMSa, to uopšte ne koristim, i u APN uvek obrišem mms pristupnu tačku baš iz tog razloga da mi ne konvertuje sms u mms pa da mi nabija račun.

Poslato sa HUAWEI MT7-L09
Da, stock sms aplikaciju koristim. Bila je negde opcija ali ne mogu da se setim gde da ne konvertuje u mms.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Izašao OTA update na B571. Jos uvek nema full image.

Jel ima changelog?

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Ima:
19c8bd8360433023ee249260abedb81b.jpg

Da li se isplati uzeti Mate 7 sa full garancijama po ozbiljnoj ceni, s obzirom da ce za koji mesec dve godine kako se pojavio?

Da li se isplati uzeti Mate 7 sa full garancijama po ozbiljnoj ceni, s obzirom da ce za koji mesec dve godine kako se pojavio?
Ako nemaš para za nešto skorije, da. Ako možeš da se pružiš do osmice, svakako je pametnije. Ako ne, radiće ti posao i 7.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

8 po duplo više para... mislim da nije duplo bolji...

Pa sedmica u radnji (T) sa vrvt full garancijama je preko 60K, a toliko dodje i osmica ali u ovim drugim radnjama bez garancije i na kp polovni oko 45-50K. Ne znam sta je pametan izbor, nikako da se odlucim....

Instalirao sam OTA, ali mi se telefon evo vec drugi put u kratko vreme resetuje, nicim izazvan (ovo mi se nije desilo od kako ga koristim). Da radim hard reset ili...sta mi je ciniti? Kad radi koliko mogu da primetim puno je bolji od 560, mozda je subjektivno ali cini mi se da je optimizovaniji i daleko fluidniji.

Evo ja ne mogu ni full image da instaliram. Imam C900B560 a update na C432B571 zapuca na 5%. Cekam drugi update ili moram da menjam C900 na C432 ako moze bez factory reseta.

meni se sam azurirao - radi odlicno... zasad mi ne curi baterija (google services wake lock)

Do kojeg se zakljucka na kraju doslo, jel se isplati sa M7 prelaziti na M8? Koliko sam mogao da procitam i pogledam specifikacije realno najveca prednost mi je dual sim, a potrebna lova duplo veca.

@Pablo cisto informativno kod mene je C432, generalno radi OK, ali mi se po prvi puta sa ovom verzijom desio neplanirani restart

Kako se radi update ? I da li gazi podatke na telefonu ili ne ?

Raspakuj update da dobijes UPDATE.APP stavi u dload folder na sd kartici i pokreni local update iz skrivenog menija *#*#2846579#*#*

Pre update-a mora da budes na C432B560 i ostaju ti svi podaci.

@Pablo cisto informativno kod mene je C432, generalno radi OK, ali mi se po prvi puta sa ovom verzijom desio neplanirani restart

Ja sam bio na C900 zato nije hteo da prodje update. Promenio sam region na EU i editovao build.prop restartovao i dobio C432B560 verziju. Onda sam ponovo flashovao full C432B560 i cim sam upalio tel sacekao me je ota update na B571 i sve je proslo kako treba.

Poslednja izmena:
Ok, znači ista procedura kao za update sa LP na MM. Hvala.

Na C900B560 neće da radi ?

Ok, znači ista procedura kao za update sa LP na MM. Hvala.

Na C900B560 neće da radi ?

Nece.

Evo kako promeniti region:

First change region to eu. Here's how to do it:

Download this file:

https://mega.nz/#!UsZz1JJY!8y92sSzjRhalMhrq2dImF87iNneJ8HpXmh6KQ8Eo8LI

now copy oeminfo to dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/ and set permissiom to 0777
now copy custom bin to system root/data and set permission to 0777

Go to system root/system and edit build.prop

ro.build.flavor=JAZZ-user
ro.product.model=JAZZ
to
ro.build.flavor=MT7-L09-user
ro.product.model=HUAWEI MT7-L09

save and reboot. Now download full package C432B560 unzip it to get UPDATE.APP and flash it.

Now go to updater and download OTA B571.

That's it.

Ok, hvala.

Sutra idem da kupim telefon, polovan je, ima li nesto na sta posebno treba da obratim paznju osim redovnih stvari?

I da dvoumim se izmedju Mate 7 i Nexus 6. Mate je jeftiniji 10e i ima premium garanciju jos godinu dana, oba su u mint stanju danas treba da uzmem jedan al ne mogu da se odlucim :)

Ako je 6p nekom magijom onda njega uzmi

Ako je 6p nekom magijom onda njega uzmi

+1, ja sam skoro prešao sa mate 7 na nexus 6p, iako je mate 7 mašina, nexus je ipak za nj ubica.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nisam imao pojma da to uopšte postoji, mislio sam da je 6p jedini naslednik petice...

Vrh Dno