Jeste, - aplikacija za SMS. Nije pomoglo ni 10 restarta, dok se nije nekako rešio problem sam od sebe nakon 2 dana.Neka app ti je zaglavila pa se zbog toga grejao. Restart bi ti resio problem 99%.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa mozda ga je malo precenio. Ja sam pre godinu dana platio nov u kutiji sa celofanom za 360 evra. Doduse MT7-L09 2GB i single sim.Primetih na oglasima Mate 7 za 330 evra. Radi se o dual sim verziji, dakle gold, kaze star 6 meseci sa racunom i premium garancijom radnje u kojoj je kupljeno. Sta mislite o ceni, i na sta bi trebalo obratiti paznju kod koriscenih telefona?
Inace taj nov kosta u jednoj poznatoj radnji 67000. Dobro drzi cenu s obzirom da je izasao pre godinu ipo dana i na 4.4.2. android. Ili recimo valja cekati ovaj novi Asus zenfone 3 deluxe...?
Primetih na oglasima Mate 7 za 330 evra. Radi se o dual sim verziji, dakle gold, kaze star 6 meseci sa racunom i premium garancijom radnje u kojoj je kupljeno. Sta mislite o ceni, i na sta bi trebalo obratiti paznju kod koriscenih telefona?
Inace taj nov kosta u jednoj poznatoj radnji 67000. Dobro drzi cenu s obzirom da je izasao pre godinu ipo dana i na 4.4.2. android. Ili recimo valja cekati ovaj novi Asus zenfone 3 deluxe...?
Svi novi koštaju po radnjama mnoooogo više nego po oglasima.
Ne znam da li ti je dual sim prioritet, ja prodajem moj, obsidian black, 16gb, perfektno stanje i još 9 meseci garancija, za mnogo manjeAko si zainteresovan, pp za detalje...
Ja bi menjao moj za dual sim. Ali neverujem da bi neko menjao svoj dual za sing naravno uz moju doplatu.Svi novi koštaju po radnjama mnoooogo više nego po oglasima.
Ne znam da li ti je dual sim prioritet, ja prodajem moj, obsidian black, 16gb, perfektno stanje i još 9 meseci garancija, za mnogo manjeAko si zainteresovan, pp za detalje...
Baterija je kod mene bolja nego na B522. Generalno je fluidniji B560 od B522 ali jos nije ispoliran kao LP B331. Probaj a ako ti se ne svidi vratices na B331. Ima link okacen, potrazi moje postove.Bio na 522 pa se vratio na 331, vidim da se u medjuvremenu pojavio 560 build, kako ste zadovoljni u prvom redu baterijom ali i svim ostalim? Ne upratih nigde u prethodnim postovima link za 560 pa bih zamolio ako neko moze da okaci link.
Imaš link u postu 1216Kako se vratiti na LP? Je li dovoljno ROM staviti u dload folder i flešovati?
Uradio sam hard reset telefona prvi put posle skoro godinu ipo, ako se nastavi gašenje aplikacija na MM vratiću se na LP dok ne srede ovo.
Uradio sam hard reset telefona prvi put posle skoro godinu ipo, ako se nastavi gašenje aplikacija na MM vratiću se na LP dok ne srede ovo.
Aj baš javi.
Od juče se nije desio ni jedan reset aplikacije, čak i notifikacije stižu bez ikakvih dodatnih podešavanja. Pratiću kako će se dalje ponašati.
Od juče se nije desio ni jedan reset aplikacije, čak i notifikacije stižu bez ikakvih dodatnih podešavanja. Pratiću kako će se dalje ponašati.
Meni se gasi messanger, face, dolphine po pravilu čim uđem, pa i watsapp.
Svakako šibni isksustva za par dana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari