Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Meni je baterija dosta bolja nego na 522

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Neka app ti je zaglavila pa se zbog toga grejao. Restart bi ti resio problem 99%.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste, - aplikacija za SMS. Nije pomoglo ni 10 restarta, dok se nije nekako rešio problem sam od sebe nakon 2 dana.

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Ubijes lepo app, skines Textru i uzivas. :)

Ne koristim Textru, koristim MySms već duže vreme. Ne znam šta joj je bilo, nikad ovako nije zabadala. Probao sam da je ubijem ali to nije pomoglo, a ne mogu da joj radim reinstall... da ne objašnjavam sad. Uglavnom sad je sve ok.

Ako ti se opet javi problem, stavi Textru. Neces se pokajati, odlicna je. :)

Sa ovom aplikacijom sam uspeo da podesim led notifikacije za Viber, možda nekom bude od koristi.

Mislim da je sa 560 došlo da u notication baru stoji slika od osobe sa kojom se dopisujemo ili slika grupe a ne ikonica aplikacije.

Jel može to da se promeni?

I mene to nervira al nisam se cimao da vidim jel moze da se menja. Premala je slika da ista znaci a ikonica znaci.

Primetih na oglasima Mate 7 za 330 evra. Radi se o dual sim verziji, dakle gold, kaze star 6 meseci sa racunom i premium garancijom radnje u kojoj je kupljeno. Sta mislite o ceni, i na sta bi trebalo obratiti paznju kod koriscenih telefona?
Inace taj nov kosta u jednoj poznatoj radnji 67000. Dobro drzi cenu s obzirom da je izasao pre godinu ipo dana i na 4.4.2. android. Ili recimo valja cekati ovaj novi Asus zenfone 3 deluxe...?

Primetih na oglasima Mate 7 za 330 evra. Radi se o dual sim verziji, dakle gold, kaze star 6 meseci sa racunom i premium garancijom radnje u kojoj je kupljeno. Sta mislite o ceni, i na sta bi trebalo obratiti paznju kod koriscenih telefona?
Inace taj nov kosta u jednoj poznatoj radnji 67000. Dobro drzi cenu s obzirom da je izasao pre godinu ipo dana i na 4.4.2. android. Ili recimo valja cekati ovaj novi Asus zenfone 3 deluxe...?
Pa mozda ga je malo precenio. Ja sam pre godinu dana platio nov u kutiji sa celofanom za 360 evra. Doduse MT7-L09 2GB i single sim.

Pre neki dan u oglasima bio MT7-L09 za 170 evra. Mada nisam siguran u kakvom je stanju bio.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Pa mozda i nije
Garancija validna itd
Ovi sto prodaju bez kutije papira itd ,se prodaju po nekim cudnim cenama a i kako drugacije kad se ne zna ni starost niti ista
Singl sim sa papirima nije jeftin ,dual sim i nema nigde se kupi polovan a nov je skup itd itd

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Svi novi koštaju po radnjama mnoooogo više nego po oglasima.

Ne znam da li ti je dual sim prioritet, ja prodajem moj, obsidian black, 16gb, perfektno stanje i još 9 meseci garancija, za mnogo manje :) Ako si zainteresovan, pp za detalje...

Ne znam da li ti je dual sim prioritet, ja prodajem moj, obsidian black, 16gb, perfektno stanje i još 9 meseci garancija, za mnogo manje :) Ako si zainteresovan, pp za detalje...

Jeste, iskuljucivo dual sim, gold verzija.

Ja bi menjao moj za dual sim. Ali neverujem da bi neko menjao svoj dual za sing naravno uz moju doplatu. :D

Bio na 522 pa se vratio na 331, vidim da se u medjuvremenu pojavio 560 build, kako ste zadovoljni u prvom redu baterijom ali i svim ostalim? Ne upratih nigde u prethodnim postovima link za 560 pa bih zamolio ako neko moze da okaci link.

Bio na 522 pa se vratio na 331, vidim da se u medjuvremenu pojavio 560 build, kako ste zadovoljni u prvom redu baterijom ali i svim ostalim? Ne upratih nigde u prethodnim postovima link za 560 pa bih zamolio ako neko moze da okaci link.
Baterija je kod mene bolja nego na B522. Generalno je fluidniji B560 od B522 ali jos nije ispoliran kao LP B331. Probaj a ako ti se ne svidi vratices na B331. Ima link okacen, potrazi moje postove.

Kako se vratiti na LP? Je li dovoljno ROM staviti u dload folder i flešovati?

Ne. Treba ti prvo flashovat downgrade paket B500 i tek onda LP rom.

Uradio sam hard reset telefona prvi put posle skoro godinu ipo, ako se nastavi gašenje aplikacija na MM vratiću se na LP dok ne srede ovo.

Od juče se nije desio ni jedan reset aplikacije, čak i notifikacije stižu bez ikakvih dodatnih podešavanja. Pratiću kako će se dalje ponašati.

Meni se gasi messanger, face, dolphine po pravilu čim uđem, pa i watsapp.

Svakako šibni isksustva za par dana :)

Koliko je dobra fingerprint app lock opcija, milina.

Izgleda sam kompletno blesav kad je ne vidim. Gde se nalazi?

Menadžer telefona, pa swipe sa desna na levo
7c5da470aaa4bf801ef8e979df03ad4f.jpg

Od juče se nije desio ni jedan reset aplikacije, čak i notifikacije stižu bez ikakvih dodatnih podešavanja. Pratiću kako će se dalje ponašati.

Meni se gasi messanger, face, dolphine po pravilu čim uđem, pa i watsapp.

Svakako šibni isksustva za par dana :)

Gase se i dalje aplikacije, ne kao ranije, ali baš smara. Za sve vreme korišćenja LP-a nikad se neka aplikacija nije ugasila tako da prvo slobodno vreme koristim da se vratim na ono što radi kako treba.

Kako da isključim konvertovanje u MMS ako je poruka duza od 4x160?
Bez veze mi nabija racun a imam brdo sms poruka u pretplati...

Jel fabričku aplikaciju za poruke koristiš? Ja sam sad poslao poruku od 765 karaktera, i otišla kao sms, ali koristim MySms aplikaciju. A što se tuče MMSa, to uopšte ne koristim, i u APN uvek obrišem mms pristupnu tačku baš iz tog razloga da mi ne konvertuje sms u mms pa da mi nabija račun.

Nazad
Vrh Dno