Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Izvinite sto hijackujem temu, da li postoji tema za Honor 7? Trazio sam na search i nisam uspeo naci.

Double tap koliko znam nema, za otkljucavanje koristim otisak, ali sta sa zakljucavanjem, od Nokije 1020 do LG G3 sam se bas "navukao" na double tap i zaboravio sta je power dugme. Na nekim sajtovima sam citao da se moze zakljucati pritiskom na opciju Sleep u notifikacijama ali ja tu opciju nemam.
Malo mi je trebalo vemena da se naviknem na ovakav G(UI) ali ide lagano, sad mi je malo dosadila ova inicijalna tema, poskidao sam dve tri nove ali sve neki krsevi i cudni umetnicki izrazaji, koje teme (launchere) vi koristite?

Imaš Screen Lock vidget na google play za zaključavanje

Ili nova launcher pa namesti bas double tap

Instalirao screen lock widget, nesto mi Nova launcher nije legao onako na prvu mada nisam stigao dovoljno se posvetiti postavkama i opcijama. Nego juce slucajno proverim (bio sam na 324) kad ima ota update na 331 posle update nista novo primetio osim da se baterija znacajno brze trosi nego sa prethodnom verzijom. Ima li kakvog leka, kakva su vasa iskustva?

I meni se troši brže baterija na 331 , šta to može da bude ?

Sačekajte par ciklusa punjenja i pražnjenja

Ovo za cikluse nisam znao,hvala. Ja sam do sada dva ili tri puta punio nakon sto baterija spadne na 5-10% znaci mogao bih uskoro ocekivati normalizaciju stanja,razlika je bas drasticna.
EDIT: 331b? Sad proveravao kod mene jos uvek nista.

Poslednja izmena:
Ja sam dual sim, pre dva dana ajd reko da proverim ima li sta novo,pokrenem pretragu apdejta kad ono b331
Pise za evropski model ,koje su sve ispravke bla bla ,prihvatim instalciju I to je to

Instalirano i kod mene, u subotu predvece. Po pitanju baterije situacija ista kao sa prethodnom verzijom. Sto se tice baterije najzadovoljniji sam bio sa verzijom 324, ovo sad kao da nije isti mobilni.

Moram da pitam nesto uvezi garancije.

Da li je ovo realno:

Huawei Ascend Mate 7 sa PREMIUM GARANCIJOM na FIZIČKA OŠTEĆENJA.

Telefon je oštećen tj. ispao mi je i puklo mu je staklo. Znači samo staklo, tač skrin i displej su u odličnom stanju tj. besprekorno rade i telefon se u ovom stanju može koristiti bez problema.

Ova cena je zato što telefon ima još godinu i par meseci Telekomove PREMIUM garancije koja nije iskorišćena a koja pokriva bukvalno sva fizička oštećenja što znači da je jedan servis ovog telefona besplatan. Dobio sam od brata drugi telefon tako da ću prepustiti nekom drugom da iskoristi ovu garanciju (ja bih je koristio pred istekom).

Može zamena SAMO za Samsung Note 3 ili Note 4 uz moju doplatu.

Poželjno je lično preuzimanje zbog provere svega navedenog. Telefon se prodaje u punom Telekomovom prodajnom paketu (kutija, račun, garancija, uputstvo, slušalice, punjač. . . ).

Objašnjenje premium garancije:
Ukoliko ste vlasnik Huawei telefona, koji je MobIT proglasio smartfonom godine, onda će vas obradovati vest da je garancija za njega sad još bolja!

Ascend Mate7, pametni telefon kompanije Huawei, osim izuzetnih performansi, sad donosi još više pogodnosti za korisnike. Naime, svako ko se odluči za ovaj pametan telefon neće morati da razmišlja o potencijalnim troškovima servisiranja, jer Ascend Mate7 dolazi u paketu sa premijum uslugom. "Premium servis" je dodatna garancija i omogućava besplatno servisiranje uređaja koji je korisnik na bilo koji način oštetio, a tu besplatnu uslugu moguće je iskoristiti samo jednom. Ukoliko korisnik ponovo ošteti uređaj smatraće se da je popravka u garantnom roku već izvršena.

Pod oštećenjem se podrazumeva:
- Mehaničko oštećenje (usled pada, uvijanja itd. ) i
- Oštećenje nastalo prodiranjem tečnosti u unutrašnjost uređaja.

Neovlašćene servisne aktivnosti neće biti pokrivene garancijom, a to su:
- Upisivanje neovlašćenog Firmwarea koji nije potpisao Huawei i
- Intervencije na uređaju od strane neovlašćenog servisera.

Bilo ko moze da reklamira ili samo vlasnik?

Moram da pitam nesto uvezi garancije.

Da li je ovo realno:

Huawei Ascend Mate 7 sa PREMIUM GARANCIJOM na FIZIČKA OŠTEĆENJA.

Telefon je oštećen tj. ispao mi je i puklo mu je staklo. Znači samo staklo, tač skrin i displej su u odličnom stanju tj. besprekorno rade i telefon se u ovom stanju može koristiti bez problema.

Ova cena je zato što telefon ima još godinu i par meseci Telekomove PREMIUM garancije koja nije iskorišćena a koja pokriva bukvalno sva fizička oštećenja što znači da je jedan servis ovog telefona besplatan. Dobio sam od brata drugi telefon tako da ću prepustiti nekom drugom da iskoristi ovu garanciju (ja bih je koristio pred istekom).

Može zamena SAMO za Samsung Note 3 ili Note 4 uz moju doplatu.

Poželjno je lično preuzimanje zbog provere svega navedenog. Telefon se prodaje u punom Telekomovom prodajnom paketu (kutija, račun, garancija, uputstvo, slušalice, punjač. . . ).

Objašnjenje premium garancije:
Ukoliko ste vlasnik Huawei telefona, koji je MobIT proglasio smartfonom godine, onda će vas obradovati vest da je garancija za njega sad još bolja!

Ascend Mate7, pametni telefon kompanije Huawei, osim izuzetnih performansi, sad donosi još više pogodnosti za korisnike. Naime, svako ko se odluči za ovaj pametan telefon neće morati da razmišlja o potencijalnim troškovima servisiranja, jer Ascend Mate7 dolazi u paketu sa premijum uslugom. "Premium servis" je dodatna garancija i omogućava besplatno servisiranje uređaja koji je korisnik na bilo koji način oštetio, a tu besplatnu uslugu moguće je iskoristiti samo jednom. Ukoliko korisnik ponovo ošteti uređaj smatraće se da je popravka u garantnom roku već izvršena.

Pod oštećenjem se podrazumeva:
- Mehaničko oštećenje (usled pada, uvijanja itd. ) i
- Oštećenje nastalo prodiranjem tečnosti u unutrašnjost uređaja.

Bilo ko moze da reklamira ili samo vlasnik?

Ne znam zašto bi se upuštao u tako nešto. On da je sve OK, bi reklamirao.

mozda nece da reklamira - jer moze da se reklamira samo jednom, a telefon radi...
ovde je par puta receno da moze da reklamira ko hoce, moguce je sa imeiem kontaktirati huawei srbija preko fb-a i pitati ih dal telefon podleze garanciji.

Ako polomljeno staklo nije dovoljan razlog za reklamiranje ne znam sta je...neka skrivena falinka ima na njemu garant

Verovatno nesto od ovoga...

Nema (skoro) nijedan fw koji nije potpisao huawei, cak i da je to situacija vrlo je lako staviti neki koji jeste. Premijum garancija postoji ali ne bih se upustao u ovo iz drugih razloga.

Verovatno nesto od ovoga...

Kako ce da utvrde za premium garanciju nesto od gore navedenog ?? Pregazis ga kolima i kako ce onda da utvrde da je neovlasceno otvaran ?

Inace ni ja ne bi kupovao takav telefon, nesto tu smrdi sta ga on nije reklamirao.

Poslednja izmena:
Stigao MM. :D

Doduše beta ali ima da se skine na xda :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3298110

Za sad ima link samo za TL10 ali očekuje se da lik uploaduje i za TL-09

Čekamo neke zamorčiće da ga testiraju ali od onih pajsera na xda ne očekujem puno pošto su smotani.

Ja ne znam sta se desava sa xda ili je to na delu sa mate 7 ,neverovatni likovi

Jest da niko nema patnju kao ja, izgleda, ali sam definitivno resio problem sa baterijom (Zasad), pa da ostane zabelezeno ako nekog zanima...

Poenta je obrisati updates za Google Play Services i onda ga naterati da se ponovo instalira - i voila sad lepo radi. Nasao sam razna druga resenja koja zahtevaju root i slicno, ali je ovo najelegantnije (a i ne rootuje mi se telefoon - prvi put u zivotu :))

Nasao sam ovo na xda na temi za 1+1.

Nemoj root, moze da eksplodira telefon.

Ubih se trazeci i ne nadjoh, tad sam verovatno znao
Evo kako izgleda.

86fdb01af84648e1683cffa62fdedac0.jpg

Ubih se trazeci i ne nadjoh, tad sam verovatno znao
Evo kako izgleda.

86fdb01af84648e1683cffa62fdedac0.jpg

Ma znam kako izgleda, imam ga uklucenog od KitKata ali na LP ga nema zato pitam kako ga ukljuciti kad nema te opcije u podesavanjima.

Da me ubijes ne mogu da nadjem ali ako ce pomoci (mom searchu nije) mislim da se pali isto kao na prvom mejtu kad su sklonili tu opciju.

Mislim da cu da se suzdrzim od prelaska na mm betu dok ne nadjem(o) to.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno