kad vec to radis, fleshni i elementalx kernel i podesi opcije na stedljivije vrijednosti... A ja imam i manji prosjek od tvogKoliko izvlacite screen on otprilike?
Ja sam prilicno razocaran baterijom u odnosu na nexus 5 koji ima istu bateriju ali i veci ekran.
Jedva izvucem 3,5h ekrana za nekih 15-16 sati a drzim na 2g/wi fi stalno.
Probacu danas da flesujem arhd ponovo ali nisam optimistican da ce se znatno popraviti baterija.
Da potvrdim pricu od joriq-a.
Sa novijim twrp od 2.6.3.3 nikako nisam uspevao da flesujem arhd.
Sa 2.6.3.3 prolazi bez problema.
Hvala joriq na savetu.
Obzirom da sam i ja imao jezivo iskustvo sa htc one , doduse ne sa servisom toliko koliko i ti, meni je pomoglo pisanje i kulturno pljuvanje po proizvodu direktno htc koji su se zalozili da mi ili daju pare ili drugi tel.
Ja imam 2 punjača original (kabl+punjač), pa možemo da se dogovorimo nešto.Ne znam da li ima neke veze ali mozda neko oda vas zna.
Naime,dobio sam zidni punjac za koji bih rekao da je originalni za One,ali kabl nije.
Lici mi na kinezaru neku zescu
telefon se puni po 5h,sto mi je van svake pameti.
Interesuje me da li se moze odraziti na trajanje baterije ako se tako dugo puni i sa tako losim kablom?
I gde da potrazim originalni usb kabl kod nas?
Nisam siguran da tako radi i HTC.
Fino, fino. Mada ne znam zašto nisu odmah otišli na 4.4.4, ali dobro.Evo ga 4.4.3 OTA
Pogledajte prilog 147803
Fino, fino. Mada ne znam zašto nisu odmah otišli na 4.4.4, ali dobro.![]()
Ma sve sam probao veruj mi
Kada dodjem do momenta kada kucam komandu kojom treba da pokrenem firewater file koji je prebacen u data/local/tmp nista se ne desava.
Trebao bi u tom momentu da me pita da li se slazem s rizikom bla bla,ali kod mene samo stoji i nista se ne desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari