Instalirao sam update, 4.4.3 ... Nista spec nisam primetio, osim sto se izgubila opcija da ga zakljucam sa "double tap" -om kada je na lock screen-u...a bas je bila korisna opcija kada upalis ekran sam da vidis vreme ili notifikacije itd...
Imaš instaliranu beta verziju softvera. Zato ti piše "Protected".
Reci koji ti je CID, pa da vidimo. Možda ti stigne update, a možda i ne.
Nisam mislio na to. Ugasi telefon, drži Volume Down i Power taster. Šta ti stoji za CID?
![]()
Same question. Ja sada ni ne znam koji mi je bio cid xDJel mogu ja ako sam s-on da flesujem RUU koji je namenjen za moj telefon ili je to rezervisano za one sa s-off?
I ako mogu kako da potrazim RUU bas za moj uredjaj?
Definitivno su ubacili neku test verziju ROM-a. Imam ja noviji koji je normalan, javi ako ti treba.
Možeš ako je RUU novija verzija od ROM-a koji je trenutno u telefonu.Jel mogu ja ako sam s-on da flesujem RUU koji je namenjen za moj telefon ili je to rezervisano za one sa s-off?
Nije važno koji ti je bio, već koji ti je sad. Ako imaš superCID, onda možeš da flešuješ bilo koji RUU.Same question. Ja sada ni ne znam koji mi je bio cid xD
Možeš. Prvo proveriš koji ti je CID, a onda preko Google-a tražiš RUU za njega.Jel mogu ja ako sam s-on da flesujem RUU koji je namenjen za moj telefon ili je to rezervisano za one sa s-off?
sta je tu bas korisno? Otkljucavas ga tasterom, prst je vec na tasteru, isto tako ga i zakljucas...
Skroooz cool opcija...Meni je cesto telefon na stolu i bez dizanja sa istog hocu da pogledam vreme i notifikacij a nemam slobodne 2 ruke da ga otkljucam, tako da ako zelim jednom rukom (desnom) da ga otkljucam, prakticno moram da pridrzim telefon sa obe strane i da stisnem taster za otkljucavanje i u tom slucaju mi je ruka preko ekrana i ne vidim ono sto zelim (zaklonjeno je shakom). Neminovno moram da pomerim ruku, odradim sto sam hteo i ponovo vrsim isti "hvat" u 3 tacke da bih telefon zakljucao, e to zakljucavanje je bilo vrlo zgodno tapkanjem po ekranu...
Nadam se da si razumeo proces koji sam pokusao sto bolje da opisem...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari