Šta je novo?

HTC One

Znaci sledeci tvoj mob je m8 ? :) Baterija dosta bolja ,kamera fazon ista.

Ne znam,i za m7 sam vidjao skrinsotove sa 5-6h screen on a ja jedva izvucem 3,5-4h i to sa 2g/wi fi.
Ne smem ni da mislim sta bi bilo da drzim 3g/wi fi,mozda 2,5h screen on.
Najverovatnije ponovo g2,najvise zbog baterije.

Mozda ti je oslabila baterija ? Koliko ti je star mob ?

Koliko sam ispratio,m8 je sve prijatno iznenadio sto se tice baterije..

Mene su zvucnici oduvali.
Gledanje filmova uvece u krevetu je dobilo potpuno drugi dozivljaj :)
Da ima 30% bolju bateriju bio bi savrsen telefon po meni,cak mi i ta ispljuvana kamera radi radnju :)
Kakve to filmove gledas nocu u krevetu? :p

Kamera je i meni zadovoljavajica, ima dosta opcija u poredjenju sa predjasnjom na N5. Baterija mi ok drzi.

Tv mi je u dnevnoj pa u krevetu moram da gledam na telefonu,ali nisu svedski akcioni:)
Baci neki ss od baterije da vidim kakva je situacija kod tebe.

Kakav je dozivljaj igrati neku igricu sa kvalitetnim zvucnim efektima na ovom fonu. Bas je dobro. :D
To je i mene oduševilo kod One. :) I izrada.

Kamera je i meni zadovoljavajica, ima dosta opcija u poredjenju sa predjasnjom na N5. Baterija mi ok drzi.

Kamera je ok, ali to je sve. Softver ima više opcija u poređenju sa N5, ali je kamera daleko iza po pitanju kvaliteta.

Dopada mi se što Sense 5.5/6.0 uopšte nije težak po pitanju resursa. Kada je zauzeće RAM-a u pitanju, blizu je sa Nexus telefonima (800-900MB pri regularnom korišćenju), što je odlično. ROM je više nego duplo veći (1.1GB naspram 400-500MB), ali se to ne odražava negativno na rad uređaja.

Poslednja izmena:
Pa dobro, al završi kamera posao tu i tamo, šta ćes. Što se tiče sistema, da, savršeno radi. Sense mi je najlepši skinovan android ili kako već da ga nazovem.

Baci neki ss od baterije da vidim kakva je situacija kod tebe.
Aj staviću sutra/prekosutra, kad ga budem potrošio od 100 do 1-2 %.

Poslednja izmena:
Jel probao neko Google Camera app, kako vam se cini u odnosu na HTC-ovu kameru?

konacno se odlucih da root-ujem fon + da instaliram neki rom na moj m7.

koji bi ste mi preporucili ,imajuci u vidu da mi je bitna trajnost baterije , tecan rad , sto noviji android , da nema bagove (tipa problem sa dostupnoscu ili mikrofonom pri razgovoru) , i da je funkcionalnost ista (pre svega screenshotovi na PWR+ VLM DWN)? :)

isto bi valjalo da imam onih 60fps pri 720p video. fala.

ARHD trenutno je 4.4.2. I očekuje se uskoro 4.4.3 sa security fix-ovima iz 4.4.4

Sacekaj jos par dana, da izadje arhd sa 4.4.3, ili mozda ima viper one.. proveri na xda.
Kada stavis custom rom neces dobijati update od HTC-a pa u slucaju da izadje update moras da sacekas da ga neki od kuvara ubaci u custom rom.

ok , onda taman kad se vratim sa letovanja arhd ili viper one..

Da li ce biti port Win 8.1 za M7 :D Voleo bih to da probam cisto radi fore :D

Zašto bi želeo WP na svom telefonu? :d

Bolje otidji u neku telenor, vip ili mts poslovnicu i iscackaj WP telefon. Biće ti dosta 10 minuta, a i poštedeo bi se flesovanja.

Čisto sumnjam za M7, ali M8 će verovatno. Ipak je drugačiji proc u pitanju, a i to je WP, nije Android, da se lako portuje kao što ti to misliš :)

Cackao sam ja komsinici(n) telefon sa W 8.1 . Nije losa stvar, mada nema mnogo opcija kao Android.

Par reci o update-u na 4.4.3 - KATASTROFA!
Nikada mi se za godinu dana koriscenjw nije telefon ispraznio za pola dana.
Skinuo neku app sa Play store-a i ostao store da radi u pozadini sa 50% koriscenja za njega!!? Ok, FORCE STOP itd, smirio sam pražnjenje baterije dok nisam pustio klip sa YouTube-a, e tu je usledio shok... 83% baterije za YouTube koji je trajao 2 minuta??!!
Maps takodje divljaju u pozadini...
Vratio sam se sve te programe na prethodne verzije pa cemo videti sta ce se desavati...

Ne znam,i za m7 sam vidjao skrinsotove sa 5-6h screen on a ja jedva izvucem 3,5-4h i to sa 2g/wi fi.
Ne smem ni da mislim sta bi bilo da drzim 3g/wi fi,mozda 2,5h screen on.
Najverovatnije ponovo g2,najvise zbog baterije.
577557531d97962f7af48f8e25099138.jpg

Skoro 4 i po sata na 4G data konekciji, gledao YT, fejs, email, vocap i sl....
Trenutno koristim MaximusHD rom 42 / 4.4.3.
ElementalX 17

Ja sam mislio na rezultat u toku 24h,a ti si ovde sastavio 4,5h i mora na punjac :)
Mada i to nije lose s obzirom da je stalno bio na 4g.

Konacno dobih telefon. Victory!

Ja sam dobio poslednji update, trebalo mu je dosta da se instalira, taman sam mislio da je zab'o kad ono sve je ok.

Šta mu fali? :d

Inače sve su ti sredili? Dobio si novi refurbished ili su onaj stari opravili i ponovo sastavili?

Dobio sam obavjestenje o novom update-u. Da li je vec neko instalirao, kakvi su utisci...?

jetyvadu.jpg

uf imam problema sa fb i yt. yt prijavljuje connection error i sa drugim accountom a fb nece da prikaze polovinu slika. ovo je sve radilo odlicno donedavno , nakon update -a ove dve aplikacije. pokusao da reinstaliram updateove , ocistim cache , data... sve isto.

Factory reset posle apdejta je jako preporucljiv.

Moja iskustva sam napisao pre par dana, ali nakon sto sam 3 app vratio na prethodne verzije (zbog nenormalnog rada u pozadini), sve radi super...i baterija mi deluje da drzi 10ak % bolje (duze)...

Nisam nesto siguran da je Factory reset bas preporucen posle update-a...ali ajde da ne pricam kada nisam 100% siguran...

Nazad
Vrh Dno