Pređi, dobiće L i ima ekstra podršku devolopera.Razmišljam da prodam svoj Nexus 4 pa da uzmem One, kakvo je vaše mišljenje , pretpostavljam da one ima dobru podršku i čini mi se da sam video da će dobiti i Android l.
Jel radi neka metoda s-off za hboot 1.57?
Izvrteo sam internet malo i vidim da su misljenja podeljena,neki su uspeli,neki ne.
Probao sam neku metodu s nekog italijanskog foruma ali bez uspeha.
Otkljucao sam juce telefon preko htcdev i uradio root,ali kada sam flesovao arhd upao je u bootloop.
Danas probam da flesujem insertcoin i prodje bez problema.
I jos jedno pitanje
Jel mogu bez s-off da flesujem kernele i koliko dt2w utice na potrosnju?
Ja imam d2tw, swipe gestures i HTC logo to off. I mnogo olakšava rad sa fonom.Stavio sam elementalx i htc logo za on/off.
Ekstra fora![]()
Jel radi neka metoda s-off za hboot 1.57?
Izvrteo sam internet malo i vidim da su misljenja podeljena,neki su uspeli,neki ne.
Probao sam neku metodu s nekog italijanskog foruma ali bez uspeha.
Otkljucao sam juce telefon preko htcdev i uradio root,ali kada sam flesovao arhd upao je u bootloop.
Danas probam da flesujem insertcoin i prodje bez problema.
I jos jedno pitanje
Jel mogu bez s-off da flesujem kernele i koliko dt2w utice na potrosnju?
ne siri dezinformacije, za arhd noviji twrp ne rade ok, treba 2.6.3.4 ili 2.6.3.3E da, recovery mora da bude TWRP sto noviji ...
koju verziju?Twrp sam koristio.Ne znam sta je bio problem.
Na njih sam i mislio ali nisam bio siguran koja tačno verzija. A i ti su među novijim, ja sam normalno flešovao sa 2.7.x.x verzijom, tako da.ne siri dezinformacije, za arhd noviji twrp ne rade ok, treba 2.6.3.4 ili 2.6.3.3
koju verziju?
Joriq, mislim da sam ja stavio TWRP 2.7.1.0. i da sam preko njega fleshovao ARHD. U čemu je problem sa novim verzijama?
Nisam stigao da pratim vreme Screen On, ali trenutno mi je baterija na 62% sa 2:20h uključenog ekrana. 2G + WiFi
Tako da je tu negde sa Nexus 5, možda za nijansu slabija.
Trebalo bi probati GPE ROM. Videh da ima i zvanični SlimROM...![]()
Koji kernel koristis?
Rom je pretpostavljam arhd 71.1?
I kod mene su roze slike u mraku. Čak je i video takav. Pre godinu dana je sve bilo ok. Možda ima veze sa spoljašnjom temperaturom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari