Šta je novo?

HTC One

Bukvalno mi dodje da ga ofarbam koliko iritira a tako je bio extra kad je full crn *** to je izgleda cena lepote :)

Ukidanje pojedinačnih permisija aplikacijama.

Pazi generalno i da koristim levo uvo posto je sensor na desnoj strani mozda pomogne ali opet pomeram telefon, pomeram ruku, krecem se i nema sanse da ne predjem preko sensora. I da jel ima neko resenje za ovo habanje ivica, posto imam crni model vremenom mi se telefon pohabao jer mi je maska na donjem delu otvorena i tu se vide krzave ivice i boja je skinuta. Da uzmem auto lak crni i da ga lepo isprskam sprejom? :)
kazu ljudi da se to desava onima koji drze tel na lijevom uhu, probaj da koristis samo desno, pa javi rezultate
Ja imam sivi pa i dalje primećujem da su mi ivice pohabane, ali je sivo pa se ne primećuje toliko. Ma farbaj boli te uvo :D
ma da... Sta bi sa graviranjem, koje si rekao da radis 100%?
Nisam video, jer je bila starija verzija instalirana. Hvala.

Ima li alternative za AppOpsXposed, jer ne radi na One?

ja instalirao AppOps Starter sa play store, i radi

Graviranje nisam uradio jer su me oni uplašili. Kao svi rade na telefonima kojima se skida maska, pa pošto je ovo skup model i ne skida mu se maska i onda kao moram da radim na sopstvenu odgovornost. Pa nisam hteo nešto da sje*em.

Meni je tek sad počela da bude kamera ljubičasta, msm vrlo malo, al pre nije bila.

Koji koristite rom na vašem ONE m7? Kod mene već neko vrijeme MaximusHD 42 4.4.3.
Koristim MaximusHD rom već pola godine i prezadovoljan sam.

Iz navike koristim ARHD, ok je. Mada se spremam da probam GPE 4.4.4 ROM, jer mislim da će biti primetno fluidniji.

ljudi koji su probali oba, kazu da je sense fluidniji :p

Probaću nekom prilikom, pa ću dati sud. Sense nije loš, ima zanimljive funkcije i odličan dizajn, ali primećujem lag u odnosu na Nexus 4/5. Ako je Sense fluidniji (u šta sumnjam), ozbiljno ću se zabrinuti. :p

Edit: Inače, instalacijom i prebacivanjem na Nova Launcher telefon radi fluidnije. Ne verujem da je placebo.

Poslednja izmena:
Probaću nekom prilikom, pa ću dati sud. Sense nije loš, ima zanimljive funkcije i odličan dizajn, ali primećujem lag u odnosu na Nexus 4/5. Ako je Sense fluidniji (u šta sumnjam), ozbiljno ću se zabrinuti. :p

Edit: Inače, instalacijom i prebacivanjem na Nova Launcher telefon radi fluidnije. Ne verujem da je placebo.
Nije placebo, tačno je. Taj utisak sam i ja stekao.

Ma kakvi. Ja ne koristim ART na Nexusu, već Dalvik.

U svakodnevnom korišćenju nisam primetio razliku u radu između Dalvik i ART. A i koristim Xposed u poslednje vreme, pa je to dodatna motivacija za Dalvik.

Na nexus 4, ART je previse dobar u odnosu na Dalvik,zato i bolje radi od M7

Malo customizacije:

fbvuaf.jpg

Hint: HTC logo od drveta (by Jovy) :)

Meni sutra stize One,nexus otisao :)
Uzeleo sam se sense-a pa reko' da me mine zelja :)

Gde u Beogradu mogu da se nadju neke kvalitetnije maske za HTC One m7? Da li imaju bilo gde original HTC maske?

Hvala!

Ako misliš baš na masku za telefon, a ne silikonske zaštite, zaboravi na to. Nema zamenskih maski u Srbiji. Jedino eBay, pa sam zameni (ako se usuđuješ). :)

Razmišljam da prodam svoj Nexus 4 pa da uzmem One, kakvo je vaše mišljenje , pretpostavljam da one ima dobru podršku i čini mi se da sam video da će dobiti i Android l.

Napravio bi solidan upgrade. Bolji displej, full HD rezolucija, bolja kamera, bolji zvučni sistem, snažniji SoC (mada u realnom korišćenju to nećeš primetiti, jer je N4 ionako izuzetno brz).

Jel radi neka metoda s-off za hboot 1.57?
Izvrteo sam internet malo i vidim da su misljenja podeljena,neki su uspeli,neki ne.
Probao sam neku metodu s nekog italijanskog foruma ali bez uspeha.
Otkljucao sam juce telefon preko htcdev i uradio root,ali kada sam flesovao arhd upao je u bootloop.
Danas probam da flesujem insertcoin i prodje bez problema.
I jos jedno pitanje :)
Jel mogu bez s-off da flesujem kernele i koliko dt2w utice na potrosnju?

^Продао си нексус?

Nazad
Vrh Dno