Nisam video, jer je bila starija verzija instalirana. Hvala.Various mod i prvo kad uđeš tu.
Za šta to služi?Nisam video, jer je bila starija verzija instalirana. Hvala.
Ima li alternative za AppOpsXposed, jer ne radi na One?
kazu ljudi da se to desava onima koji drze tel na lijevom uhu, probaj da koristis samo desno, pa javi rezultatePazi generalno i da koristim levo uvo posto je sensor na desnoj strani mozda pomogne ali opet pomeram telefon, pomeram ruku, krecem se i nema sanse da ne predjem preko sensora. I da jel ima neko resenje za ovo habanje ivica, posto imam crni model vremenom mi se telefon pohabao jer mi je maska na donjem delu otvorena i tu se vide krzave ivice i boja je skinuta. Da uzmem auto lak crni i da ga lepo isprskam sprejom?![]()
ma da... Sta bi sa graviranjem, koje si rekao da radis 100%?Ja imam sivi pa i dalje primećujem da su mi ivice pohabane, ali je sivo pa se ne primećuje toliko. Ma farbaj boli te uvo![]()
Nisam video, jer je bila starija verzija instalirana. Hvala.
Ima li alternative za AppOpsXposed, jer ne radi na One?
Nije placebo, tačno je. Taj utisak sam i ja stekao.Probaću nekom prilikom, pa ću dati sud. Sense nije loš, ima zanimljive funkcije i odličan dizajn, ali primećujem lag u odnosu na Nexus 4/5. Ako je Sense fluidniji (u šta sumnjam), ozbiljno ću se zabrinuti.
Edit: Inače, instalacijom i prebacivanjem na Nova Launcher telefon radi fluidnije. Ne verujem da je placebo.
Зашто не користиш ART?Ma kakvi. Ja ne koristim ART na Nexusu, već Dalvik.
A donja ivica auuMalo customizacije:
![]()
Hint: HTC logo od drveta (by Jovy)![]()
I didn't do it.A donja ivica auu![]()
Ako misliš baš na masku za telefon, a ne silikonske zaštite, zaboravi na to. Nema zamenskih maski u Srbiji. Jedino eBay, pa sam zameni (ako se usuđuješ).![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari