Šta je novo?

HTC One

A kada se ohladi jel se povuce ili je permanent damage?:)
Kod mene je kamera ok(za sada),nadam se da ce tako i ostati:)

Kod mene da, nekad nema nekad ima... Ali kad je tu blic nema ni malo, na snimanju takodje nisam primetio..

Kod mene je kamera ok, ja imam crni HTC One iz Hong Konga, dok je kod svastike srebrni i mislim da je UK tržište. Slikala je preksinoć naše klinke po mraku bez blica pa ima bas dosta onih ljubičastih fleka. Pa me ibteresovalo da li moze to nekako da se ukloni ili usminka u photoshopu.

Sve moze u photoshopu, ko zna da ga koristi.. ja nisam neki ekspert, i na brzinu sam se poigrao podesavanjima, i to u android aplikaciji, i uspeo sam ovako nesto. Naravno, gubi se osvetljenje, ali to je i uzrok ljubicastih boja, sto kamera pokusava da sto svetlije prikaze mracne delove na slici.
839d62cf73fe1511115f1fbe95058659.jpg

Poslednja izmena:
Koliko izvlacite screen on otprilike?
Ja sam prilicno razocaran baterijom u odnosu na nexus 5 koji ima istu bateriju ali i veci ekran.
Jedva izvucem 3,5h ekrana za nekih 15-16 sati a drzim na 2g/wi fi stalno.
Probacu danas da flesujem arhd ponovo ali nisam optimistican da ce se znatno popraviti baterija.
kad vec to radis, fleshni i elementalx kernel i podesi opcije na stedljivije vrijednosti... A ja imam i manji prosjek od tvog :p Mada, tel kupljen maja prosle godine, a i ne stiskam se za stednju, recimo ukljucena mi je vibracija za tastaturu kad kuckam, a dosta se dopisujem... Brightness na auto, i sl...
Da potvrdim pricu od joriq-a.
Sa novijim twrp od 2.6.3.3 nikako nisam uspevao da flesujem arhd.
Sa 2.6.3.3 prolazi bez problema.
Hvala joriq na savetu.

Ko zna, zna :d Nema na cemu. Inace, ja koristim 2.6.3.4, i mislim da su to jedine 2 verzije koje nisu problematicne...

ARHD je izgleda resio problem s baterijom.
Necu da menjam kernel,strah me da opet ne pocne da curi baterija,nemam zivaca da opet sve namestam.

Nećeš pogrešiti sa elx Kernelom.

A kakav je ovaj bulletproof kernel ako ga je neko probao?
Vidim da ga hvale na xda.

slican elementalx, ali sa manje opcija, blizi stock kernelu...

Ne znam da li ima neke veze ali mozda neko oda vas zna.
Naime,dobio sam zidni punjac za koji bih rekao da je originalni za One,ali kabl nije.
Lici mi na kinezaru neku zescu :)
telefon se puni po 5h,sto mi je van svake pameti.
Interesuje me da li se moze odraziti na trajanje baterije ako se tako dugo puni i sa tako losim kablom?
I gde da potrazim originalni usb kabl kod nas?

Ne znam da li ima neke veze ali mozda neko oda vas zna.
Naime,dobio sam zidni punjac za koji bih rekao da je originalni za One,ali kabl nije.
Lici mi na kinezaru neku zescu :)
telefon se puni po 5h,sto mi je van svake pameti.
Interesuje me da li se moze odraziti na trajanje baterije ako se tako dugo puni i sa tako losim kablom?
I gde da potrazim originalni usb kabl kod nas?
Ja imam 2 punjača original (kabl+punjač), pa možemo da se dogovorimo nešto.

Originalni punjač je 1A. Kablić je standardni, možda malo deblji. Samsungovi punjači imaju kratko spojene D+ i D- linije što signalizira uredjaju da je na punjaču i da može da se puni brže. Nisam siguran da tako radi i HTC. Trebalo bi da svaki 1A punjač odgovora.

Onda treba da se prespoje D+ i D- u tom kineskom punjaču da bi se brže punio.

Postigli smo dogovor, nemojte sad da mi pripadne biznis xD
On je rekao da ima punjač original ali kabl nema.

Poslednja izmena:
Igore da ti bude lakše kod tebe u pitanju mobilni tel, drugu su prodali par godina star auto od $40,000 za koji kažu da je normalno da troši 1,4L ulja na 800km (pun rezervoar benzina). U ponedeljak će biti tačno 14 sedmica da ga "popravljaju" jer moraju, auto pod garancijom još uvijek.

Kada li će ARHD..?

Dobrodosao druze :)
Nego jel neko u skorije vreme radio s off?
Pokusavao sam danas citav dan bezuspesno s onim firewater alatom.
Hboot mi je 1.57 pa moguce da zbog toga nece.

Uf, ja sam radio sa starim Hboot-om i uspelo mi je sa firewater-om. Ali ajde pokusaj jos jednom, znaci iskljuci firewall, av nacisto i pokreni kao administrator.. Ja sam pokusavao vise puta i nije hteolo jer su bili ukljuceni firewall i AV. Tako da..

Ma sve sam probao veruj mi:)
Kada dodjem do momenta kada kucam komandu kojom treba da pokrenem firewater file koji je prebacen u data/local/tmp nista se ne desava.
Trebao bi u tom momentu da me pita da li se slazem s rizikom bla bla,ali kod mene samo stoji i nista se ne desava.

Instalirao sam update, 4.4.3 ... Nista spec nisam primetio, osim sto se izgubila opcija da ga zakljucam sa "double tap" -om kada je na lock screen-u...a bas je bila korisna opcija kada upalis ekran sam da vidis vreme ili notifikacije itd...

Ma sve sam probao veruj mi:)
Kada dodjem do momenta kada kucam komandu kojom treba da pokrenem firewater file koji je prebacen u data/local/tmp nista se ne desava.
Trebao bi u tom momentu da me pita da li se slazem s rizikom bla bla,ali kod mene samo stoji i nista se ne desava.

Ako ti bas toliko treba S-off a ne nadjes neko resenje mozes da probas sa Sunshine: http://theroot.ninja/. Jedini problem je sto se placa 25 dolara. Dobra stvar je sto mozes da je instaliras i proveris da li je s-off moguc bez placanja. Cisto da ne bacis pare a da zavrsis praznih saka.

Nazad
Vrh Dno