Šta je novo?

HTC One

InsertCoin je već 4.4

Što se mene tiče, One je dobio KitKat. Sad čekamo Sense 6 ;)

Ljudi, rekli su mi u supportu da sam vec trebao da dobijem update ali meni se ne pojavljuje. Sta treba da uradi? Da li ce pomoci restore(ono vracanje na fabricka podesavanja) ?

Probaj da odes u Apps, pa nadji Google Service Framework, pa clear data, pa idi na update.

@joriq Jesi poceo da koristis 4g na t-mobile meni jos ne funkcionise?

yep, koristim ga. Koji si grad i koji dio grada tacno (ako si PG)?

Inace, tel mi se malo zaglupio, naime istrosio se do 0%, onda sam ga stavio na punjac, upalio, koristio ga par minuta, i sam se ugasio. E kad se upalio sledeci put, dozivio je neki oblik reseta, pa se dosta podesavanja vratilo na default i izbacivao je "tips" na nekim ekranima kao da prvi put da palim tel. Uspio sam da namjestim sve kao i ranije, osim sto mi ne radi "swipe up" na home za google now, i lock screen je totalno u q - nema ni jedne precice osim one za otkljucavanje, nema dodatnih ekrana za widgete koje smo dobili sa 4.3 i ne izbacuje nista na lock screenu, tipa obavjestenje o propustenom pozivu, SMS, kontrole za muzicki plejer i sl... Vidjecu sta mogu da mu uradim, ali ako bude morao reset, bice i root i custom FW, kad se vec cimam da sve opet ispodesavam :p

Flešuj bre ručno ko čovek šta čekaš ota ko baba :D

Sad se razmisljam da instaliram kao covek rucno. Jel mozes samo da mi das neki link za to, hocu obican sense 5.5 i android 4.3, kao da sam dobio update ? :D

btw ovaj odgovor sam dobio na chat supportu od HTC-a, jos mi je lik rekao da moj fon za sada ima poslednji apdejt koji je za njega izasao o_O

HTC does not announce release dates of software due to the nature of the software development process. At any point in the software development cycle a situation may be encountered that requires anything from some minor additional rework, to complete rewrites of the software base. Only after the final acceptance testing has been successfully completed will HTC release software. Please stay tuned to our web site and social media for future update announcements.

Sad se razmisljam da instaliram kao covek rucno. Jel mozes samo da mi das neki link za to, hocu obican sense 5.5 i android 4.3, kao da sam dobio update ? :D

btw ovaj odgovor sam dobio na chat supportu od HTC-a, jos mi je lik rekao da moj fon za sada ima poslednji apdejt koji je za njega izasao o_O

HTC does not announce release dates of software due to the nature of the software development process. At any point in the software development cycle a situation may be encountered that requires anything from some minor additional rework, to complete rewrites of the software base. Only after the final acceptance testing has been successfully completed will HTC release software. Please stay tuned to our web site and social media for future update announcements.

to sto trazis ti je ovdje : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752

evo isprati ova 2 markova linka i pokriven si skroz, sav info imaš koliko vidim na brzaka :)
ali čitaj sve po 3x i budi siguran da si razumeo sve što radiš

Sve sam uradio, ali kada kliknem na recovery u recovery modu samo dobijem crnu sliku sa fonom na sredini i crvenim trouglicem sa znakom uzvika u njemu....

EDIT: Sve je ok :D

Poslednja izmena:
apropo ovoga dijela iz uputstva:

In the Command Prompt type following command: fastboot boot recovery.img (this command might not work with newer hboots)

(fleshovanje kastm rikaverija)

logicno imam zadnji firmware, jel se to na njega odnosi? Takodje, znam da je za predzadnji postojao s-off, jel postoji i za ovaj?

Uspesno instalirao najnoviji ARHD ! :)

da da... bukvalno si za koji sat poranio izgleda, al dobro, možda si poslednji dobio 4.3 ali očekujemo te među prvima sa 4.4 :)

bas tako, jer cim izadje cu da ga stavim, malo proucim komentare(da vidim da li radi) i to je to.
Sada necu nista da podesavam, cekam 4.4 pa da podesavam..

Samo mi reci neki dobar program za full backup? Znaci da mi bas sve sacuva(podatke iz aplikacika, podesavanja itd).

Poslednja izmena:
Tek sada vidim koliko mozes da prilagodjavas fon(posle root-a) :)
Konacno sam iskljucio svetla za dugmice, jeeeee :D
Sada kada pogledam koliko imam rama pise mi 1.7gb a pre mi je pisalo 1.5gb ...

Poslednja izmena:
dobro je, još jedan izveden na pravi put :)

adaway i push notification fixer neće da škode

dobro je, još jedan izveden na pravi put :)

adaway i push notification fixer neće da škode

A za sta sluze? E Da, neke opcije iz sense 5 toolbox-a(volume za slikanje) nece da rade.. :s
A koliko vidim nece nijedna o_O

adaway ubija reklame po aplikacijama
PNF da promeniš interval u kom telefon šalje "heartbeat" google serverima na osnovu kog mu šalju push notifikacije, default je 15 min za wifi i 28 za cell data, ovako to skratiš na npr 5 min za oba i nemaš kašnjenja poruka na whatsapp recimo ako ti se nekad dešavalo...

adaway ubija reklame po aplikacijama
PNF da promeniš interval u kom telefon šalje "heartbeat" google serverima na osnovu kog mu šalju push notifikacije, default je 15 min za wifi i 28 za cell data, ovako to skratiš na npr 5 min za oba i nemaš kašnjenja poruka na whatsapp recimo ako ti se nekad dešavalo...

Nije mi se desavalo... Ali taj adaway cu da ins. Ionako me mnogo nerviraju reklame po aplilacijama.
Adaway nmg nadjem na gp-u?

Poslednja izmena:
A za sta sluze? E Da, neke opcije iz sense 5 toolbox-a(volume za slikanje) nece da rade.. :s
A koliko vidim nece nijedna o_O

Verovatno ti nije uključen xposed. Meni rade bez problema sve koje sam uključio. Slikanje preko volume klackalice mi je jedna od najbitnijih modifikacija.

Verovatno ti nije uključen xposed. Meni rade bez problema sve koje sam uključio. Slikanje preko volume klackalice mi je jedna od najbitnijih modifikacija.

Pa ukljucio sam ?

Sada sam isao da ins opet xposed, isao sam install/update, on je nesto odradio i restartovao fon, i sada mi je ostao zaglavljen na ekranu hde pise HTC One. Probao sam restart, nista ne pomaze. Sta da radim?

Poslednja izmena:
Mora restart posle podešavanja bilo čega u xposed modulima.

Vrh Dno