NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
InsertCoin je već 4.4
Što se mene tiče, One je dobio KitKat. Sad čekamo Sense 6
Što se mene tiče, One je dobio KitKat. Sad čekamo Sense 6
@joriq Jesi poceo da koristis 4g na t-mobile meni jos ne funkcionise?
Probaj da odes u Apps, pa nadji Google Service Framework, pa clear data, pa idi na update.
Sad se razmisljam da instaliram kao covek rucno. Jel mozes samo da mi das neki link za to, hocu obican sense 5.5 i android 4.3, kao da sam dobio update ?
btw ovaj odgovor sam dobio na chat supportu od HTC-a, jos mi je lik rekao da moj fon za sada ima poslednji apdejt koji je za njega izasao
HTC does not announce release dates of software due to the nature of the software development process. At any point in the software development cycle a situation may be encountered that requires anything from some minor additional rework, to complete rewrites of the software base. Only after the final acceptance testing has been successfully completed will HTC release software. Please stay tuned to our web site and social media for future update announcements.
ma šta 4.3 pa posle opet da čekaš 4.4, krni mu 4.4 odmah...
vidi ovde nešto što ti se sviđa http://forum.xda-developers.com/htc-one/development, pročitaj lepo uputstva, ako te nešto buni pitaj objasniće ti ovde sigurno ljudi koji su flešovali One, nije ništa teško..
Ja se tek sada ne snalazim, sta ja sada da radim?
*** prvi mi je android, tako da nemam pojma sta i kako sada da uradim.
dobro je, još jedan izveden na pravi put
adaway i push notification fixer neće da škode
adaway ubija reklame po aplikacijama
PNF da promeniš interval u kom telefon šalje "heartbeat" google serverima na osnovu kog mu šalju push notifikacije, default je 15 min za wifi i 28 za cell data, ovako to skratiš na npr 5 min za oba i nemaš kašnjenja poruka na whatsapp recimo ako ti se nekad dešavalo...
A za sta sluze? E Da, neke opcije iz sense 5 toolbox-a(volume za slikanje) nece da rade.. :s
A koliko vidim nece nijedna![]()
Verovatno ti nije uključen xposed. Meni rade bez problema sve koje sam uključio. Slikanje preko volume klackalice mi je jedna od najbitnijih modifikacija.
Mora restart posle podešavanja bilo čega u xposed modulima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari