Šta je novo?

HTC One

Jel se zna nesto vise o tom problemu sa Google Play servisima,kako ih resiti,neki update...nesto?

Ne znam, ali sada sam proverio po odeljenju, svi se zale na potrosnju baterije, uzmem ja fonove i proverim jer oni ne znaju kad ono svima google usluge trose vise od sistema.

idi lepo svima u odeljenju u app drawer/google settings/location i stavi location reporting na off i location history na off :)

y4aru2a3.jpg
ova dva servisa nocas divljali :)

Ugasi location ako ti nije od presudnog znacaja.

Mislis na ovo?
sequ4yba.jpg

Da,ali sve to pogasi.
Ja sam radi reda sve pogasio i sad google servise ne vidim nigde u potrosnji :)

Hmm, ali onda mi gadged za vreme ne radi, plus ne pise mi odakle saljem poruke na messangeru, viberu itd. :(

I onda moram kad koristim mape opet da palim itd. Je*es ga, neka ga ovako. Valjda ce ispraviti uskoro.

Poslednja izmena:
Tesko da ce ispraviti jer se problem vuce unazad par vezija androida.
Za vremensku prognozu rucno uneses grad i to je to,a ovo sto mi ne pise lokacija u viberu i mesengeru ne vidim kao problem,bas naprotiv :)

Tesko da ce ispraviti jer se problem vuce unazad par vezija androida.
Za vremensku prognozu rucno uneses grad i to je to,a ovo sto mi ne pise lokacija u viberu i mesengeru ne vidim kao problem,bas naprotiv :)

A kako mi se do sada nije to desavalo, ni mojim drugovima, nego od skoro.

Imao si srece,nista drugo.

E neka neka. Ja sam se mucio sa drainom-om mesecima, gasio sve, nema sta nisam radio dok su ostali uzivali, izgleda me Bog pogledao i mene ovaj drain nije pogodio, ali sam i dalje isfrustriran :) Imate o tome vise u mojoj BBS temi.

P.S. Svaki put kad dodje novi update Google servisa, dolazi do velikog drain-a, posle toga se smiri.

Apk koji (možda) rešava problem sa drainom:

http://t.co/vF0OEPUvYs

mogao bi malo vise da napises o samoj aplikaciji ili das link na izvor, da ne experimentisemo previse ;)

Inace, ovo "location reporting" i "location history" ja ne mogu ni da upalim, samo pise "not available in Montenegro" :D :D Isto, kako citam na lokalnom forumu, u CG vise ne radi Google Now, nema onih kartica (mada sam ga ja iskljucio ionako, nista pametno nije izbacivao, sem prognozu koju vec imam u widgetima).

oke, ja nemam neki drain, probacu prvo sad sa ovim gasenjem svega za lokacije iz google settings

Nije tačno. U zadnje vreme je taj problem izraženiji, ovih dana se baš piše o tome na xda. Ja nisam primetio neki veći drain

Ja sam vecito muke mucio s gugl servisima,a i vidjam po netu da se ljudi odavno zale.
Ovako mi sad izgledaju wakelockova i ja sam prezadovoljan.
A za guglovo lociranje me za*ole cosak svakako:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385135421310.jpg
    uploadfromtaptalk1385135421310.jpg
    72 KB · Pregleda: 108
Otvori taj link iz telefona i to je to. Odobri instalaciju iz nepoznatih izvora ako te bude pitao u međuvremenu

Otvori taj link iz telefona i to je to. Odobri instalaciju iz nepoznatih izvora ako te bude pitao u međuvremenu

Ma instalirao sam vec jednu aplikaciju sa kompa, nego sam mislio da je ovo neka posebna aplikacija pa da treba da se nesto podesava i to. Ok, hvala.

Instalirao sam, sutra u toku dana javljam sta se desava.

Poslednja izmena:
Pozdrav,

imam rutovan HTC one sa 4.2.2 androidom (TWRP ver 2.6.1.0). Skinuo sam official 4.3 firmware, medjutim kada hocu da ga instaliram u recovery mod-u, dobijam ovu gresku: error executing updater binary in zip.
Da li mozda jos neko ima slican problem?

Hvala unapred...

Vlada

Samo da javim da ovaj apk fajl za manje trosenje baterije radi, prepolovilo se trosenje baterije od strane njega.

zape2e6y.jpg

Evo samo da javim da je popravljeno poprilicno trosenje baterije sa onim apk fajlom. Nije nacisto popravljeno ali je svakako bolje nego pre.

Nazad
Vrh Dno