Šta je novo?

HTC One

Koji update? Meni update za sense i androd jos nije dosao...

da, daaaa, rekao si to jedno 15 puta :d Primljeno k znanju, javi kad ti stigne...

Inace, ubacih ovaj .apk lika sa DoCoMo, i dobio sam jedno +1h screen on time, mada testiram samo 1 dan, al ne sjecam se kad sam imao ovako dobar stand-by (konkretno, 3h 35 min, battery saver i ostale zezalice na off, auto brightness, i imam jos 20% baterije, a evo slusam i audio streaming preko sat vremena preko slusalica...)

da, daaaa, rekao si to jedno 15 puta :d Primljeno k znanju, javi kad ti stigne...

Inace, ubacih ovaj .apk lika sa DoCoMo, i dobio sam jedno +1h screen on time, mada testiram samo 1 dan, al ne sjecam se kad sam imao ovako dobar stand-by (konkretno, 3h 35 min, battery saver i ostale zezalice na off, auto brightness, i imam jos 20% baterije, a evo slusam i audio streaming preko sat vremena preko slusalica...)

I ja sam primetio sve to. Poboljsana baterija i to lepo.
A za update sam pitao zbog toga sto je ovaj lik rekao da ni njemu nije stigao, a sad pominje neki apdejt.

Ne ispunjava ih HTC vec Google :)

Jok, proizvođač radi sw za GE. Bila je pre par dana i vest da je HTC poslao Googlu sw na odobravanje...

rekose li ono 4.4 za unlocked do kraja novembra? :D

A da vi date neki izvor gde je to HTC rekao da će One dobiti update u novembru? Pošto je prvih dana po objavljivanju KitKat-a pisalo na većini portala (pa i na bench-u) da One dobija update u 90 dana (januar)...

Kačeno je dva puta već u ovoj temi za UNLOCKED i Dev edition citat sa tvitera...

Ljudi, jel se i vama desava da kada updatujete neku aplikaciju, i ona promeni naziv ili ikonicu da nece odmah da se promeni na precici ili u meniju? Promeni se tamo gde su sve aplikacije, al na precici i u meniju nece da se promeni.

Ima li ko da odgovori na ovo? :S

Predposlednja opcija

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385640874957.jpg
    uploadfromtaptalk1385640874957.jpg
    59 KB · Pregleda: 106
Ali ja nemam nikakav launcher, zato sam se i zacudio. Sve je stock.

Onda tel najlakše, mada možeš i nekim task managerom da nađeš proces launchera i kokneš ga, ali ovo će biti brže

pa da trebalo bi da reši. meni se na novi to dešavalo, instaliram neku app ona se ne pojavi u draweru :) pa samo restartujem launcher...

pa da trebalo bi da reši. meni se na novi to dešavalo, instaliram neku app ona se ne pojavi u draweru :) pa samo restartujem launcher...

Meni ostane tu, al ne promeni ime ili ikonicu ako je menjana sa updateom.

Ti koristis stock sense launcher.. Ja koristim Apex i nemam tih problema.

Jel zna neko kako da strimujem sadrzaj sa fona na neki projektor?

Vrh Dno