Šta je novo?

HTC One

Huh.. koje module si uključio?

pa samo ono prvo framework pa prvo u xposed sam instalirao/updateovo

Sto rece Vojkan, izveden si na pravi put. :D

Salu na stranu, samo ne panici - dobro je da ti se ovo desilo, moralo je jednom. Proci ce, sredice se sve, i imaces vredno iskustvo za ubuduce. :)

A oko konkretnog problema ti ne mogu pomoci. :D

ako se nakanim da odradim root i ostalo :d , mislim da sam izbor sveo na ARHD ili Insert Coin... Citkao sam sad malo na XDA, romovi izgledaju vrlo slicno, i Insert Coin ima 2 opcije koje mi se svidjaju: horizontalni Sense UI (rosie) i biranje animacija kada se skroluje kroz homescreens.

Dakle, za one koji su odabrali jedan od ova dva, jel moze u par rijeci zasto su se opredijelili za jedan, a ne drugi (osim onog klasicnog "probaj oba, pa odluci sam", interesuje me vase misljenje :) )

Nemam puno iskustva sa xposed frameworkom. Da li možeš da udješ u CMWR ili TWRP? Probaj da flashujes arhd ponovo. Nisam pri računaru pa ne mogu da kopam po xda.

Nemam puno iskustva sa xposed frameworkom. Da li možeš da udješ u CMWR ili TWRP? Probaj da flashujes arhd ponovo. Nisam pri računaru pa ne mogu da kopam po xda.

Mogu da udjem u recovery, ali sam izbrisao ARHD iz fona, i sada nece da mi se pojavi fon u kompu da ga opet obacim...

Da li ti radi adb dok je u recovery modu? Probaj da sa adb push ubacis arhd zip u telefon pa onda flash.
Probaj pre svega da formatiraš cache i dalvik cache pa reboot pa vidi da li ima promena.

Jel imas opciju u cwm da uradis mount sd card?
Ako ima prebaci arhd na taj nacin pa ga samo preflesuj preko sadasnje instalacije,nece ti se obrisati nista,a bootovace se rom.
Ili ako ne mozes to,uradi factory reset iz recovery.

Recovery mod mi je TRWP 2.6.3.3 . Ne znam kako to da uradim ? Probao sam clean chache ali nece.
Gde se nalazi factory reset?

Poslednja izmena:
stani.. treba da prebacis zip koji gasi xposed framework...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

In case you get into a boot loop:
You can flash the attached Xposed-Disabler-Recovery.zip by Tungstwenty. It will be copied to your (external) SD card when you install Xposed as well. The only thing it does is copying /system/bin/app_process.orig back to /system/bin/app_process, which you can also do yourself (e.g. with adb shell in recovery mode).
You could also create a file /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled, which causes Xposed to be bypassed as well.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2314045&d=1381353218

dakle... koristi komandu (iz command prompt)
adb push file.zip /mnt/sdcard/file.zip

file.zip moze biti bilo sta.. arhd ili xposed disabler.

Preduslov je da adb radi dok si u recovery modu.

Kada udjem iz recovery-a u install imam taj xposed disabler. da ga pokrenem ili sta?

Da,pokreni ga,to bi trebalo da resi problem.

Kda pokusam dobijem gresku
E: Unable to open zip file.
Error flashing zip ' /sdcard/Xposed-Disabler-Recovery .....

stani.. treba da prebacis zip koji gasi xposed framework...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2314045&d=1381353218

dakle... koristi komandu (iz command prompt)
adb push file.zip /mnt/sdcard/file.zip

file.zip moze biti bilo sta.. arhd ili xposed disabler.

Preduslov je da adb radi dok si u recovery modu.

Reci mi samo kako tacno da uradim ovo? Ja imam onaj mini-sdk , preko toga sam radio unlock i to sve.

Aaaarrrggghhh.... Twrp bug. Koja verzija twtp?

Najnovija TRWP 2.6.3.3

Imaš pm.

ako ne radi adb push ostaje adb sideload

Kada pokusam push pise device not found. Sta sad?

ako se nakanim da odradim root i ostalo :d , mislim da sam izbor sveo na ARHD ili Insert Coin... Citkao sam sad malo na XDA, romovi izgledaju vrlo slicno, i Insert Coin ima 2 opcije koje mi se svidjaju: horizontalni Sense UI (rosie) i biranje animacija kada se skroluje kroz homescreens.

Dakle, za one koji su odabrali jedan od ova dva, jel moze u par rijeci zasto su se opredijelili za jedan, a ne drugi (osim onog klasicnog "probaj oba, pa odluci sam", interesuje me vase misljenje :) )

Kada sam nabavio One, prvo sam stavio ARHD (prethodna iskustva), međutim iz nekog razloga nije bio preterano stabilan ni brz. Verovatno se slučajno potrefilo da ta verzija nije bila baš najsjajnija (mike je jedan od najboljih dev-ova na xda). InsertCoin ni se mnogo bolje pokazao i koristim ga od tada. Baadnews (dev) je maksimalno korektan i trudi se da svima odgovori i izađe u susret. Plus je i manji community pa je i lakše ispratiti temu s vremena na vreme.

Sve u svemu, siguran sam da ne možeš da pogrešiš za koji god da se odlučiš.

Moje iskustvo sa ARHD 13.3 je odlicno..taj sam prvi flashovao prvenstveno zbog "volume wake"-a i od tada sam na njemu (2 meseca) ..radi bez greske...

Razmisljao sam o ARHD 30 zbog androida 4.3 i najvishe zbog fokusa sa blicem pri nocnom fotografisanju, ali za sada nisam to uradio jer izgleda da nema "volume wake" na koji sam bas navikao..

Moje iskustvo sa ARHD 13.3 je odlicno..taj sam prvi flashovao prvenstveno zbog "volume wake"-a i od tada sam na njemu (2 meseca) ..radi bez greske...

Razmisljao sam o ARHD 30 zbog androida 4.3 i najvishe zbog fokusa sa blicem pri nocnom fotografisanju, ali za sada nisam to uradio jer izgleda da nema "volume wake" na koji sam bas navikao..

Volume wake možeš da namestiš i pomoću xposed-a npr :)d)

Šta drugo da kažem
yjy9yhe3.jpg

Koji si ti doktor! :p

Tako sam i ja bio srećan kada sam prvi put routovao moj nexus i ubacio Cyanogenmod :-D
To beše davno... U januaru :p

Nazad
Vrh Dno