znam da su oba dobra, cisto ne bih da propustim neku funkciju koja mi moze valjati. Kao npr. ova da homescreens rade i u horizontali, a i neke animacije/tranzicije, bzvz mi je da One nema makar animaciju pozadine kad se skroluju homescreens, to i Nexusi imajuKada sam nabavio One, prvo sam stavio ARHD (prethodna iskustva), međutim iz nekog razloga nije bio preterano stabilan ni brz. Verovatno se slučajno potrefilo da ta verzija nije bila baš najsjajnija (mike je jedan od najboljih dev-ova na xda). InsertCoin ni se mnogo bolje pokazao i koristim ga od tada. Baadnews (dev) je maksimalno korektan i trudi se da svima odgovori i izađe u susret. Plus je i manji community pa je i lakše ispratiti temu s vremena na vreme.
Sve u svemu, siguran sam da ne možeš da pogrešiš za koji god da se odlučiš.
pa zadnji je 40.0, dakle mnogo novijiMoje iskustvo sa ARHD 13.3 je odlicno..taj sam prvi flashovao prvenstveno zbog "volume wake"-a i od tada sam na njemu (2 meseca) ..radi bez greske...
Razmisljao sam o ARHD 30 zbog androida 4.3 i najvishe zbog fokusa sa blicem pri nocnom fotografisanju, ali za sada nisam to uradio jer izgleda da nema "volume wake" na koji sam bas navikao..
upravo to sam i ja procitaoVolume wake možeš da namestiš i pomoću xposed-a nprd)
koliko procitah bas juce je izasla xposed verzija koja podrzava 4.4 zvanicno. Takodje, procitah da je ART generalno jos bagovit i da Xposed automatski gasi ART, jer ne moze da radi kad je upaljenXposed treba da se popravi da bi radio sa 4.4.
Probaj kako radi art ... Javi ima li razlike u performansama.
da, na svim 4.4 (pali se rucno u developers options)da li art postoji na uredjajima koji nisu nexus.. ?
Ne znam sta si uradio sa toolboxom, ali kod mene na arhd 40.2 sve radi, volume up focus (ma da mi nije jasno zasto uvek baca focus na donji levi ugao), volum down shutter.
Jedino sto mi ne sljaka je kombinacija tvportal+mxplayer. MxPlayer crashuje svaki put kada pokusam da pustim nesto.
Za utiske je jos rano, ali meni je sve jednako smooth, onako na prvu loptu, kao sto je bilo i na 4.3
Edit: Skoro pa svaki put, kada startujem kameru, slikam fotku, iskljuci se wifi......... nije mi bas najjasnije stoAko neko ima slican problem, neka vice, ako nema, onda je bug samo kod mene
![]()
Strpi se par dana dok ne isprave sve bubice. Nemoj da budes beta tester jer nisi dovoljno iskusanMislm... starno mi je bilo krivo, prvi put si flashnuo custom rom i odmah sumanuti problemi. Srecom, sve se lepo zavrsilo. Od sada uvek cuvaj zip sa romom koji si instalirao na telefonu.. nikad se ne zna kada ce ti zatrebati.
Revolt u recovery i tamo imaš backup.
Nandroid backup je backup celog sistema, tj nesto kao image sistema na windowsu. Titanium backup je root backup program koji ti pruza xyz kombinacija backupa.
Xposed installer, install framework, restart, install modules, toolbox, allow root za toolbox always, udjes u toolbox izaberes sve modove koje hoces, kliknes na munju. Odradice soft reboot i trebalo bi da su sve opcije iz toolboxa koje si izabrao, izvrsene.
ko sto maloprije rekoh, na XDA je receno da xposed ne da ne radi pod ARTom, nego ga i gasi po defaultu.Art je mogućnost da android pri sledećem restartu prekompajlira sve android aplikacije u native... Prosto rečeno, konvertuje sve u exe. Rezultat je da skoro sve android aplikacije rade daleko brže, osim igara koje su ionako već napisane u native kodu. Ne znam kako će xposed da radi pod art-om, jer koristi prilično prljave tehnike da se uglavi u svaku app.
MX Player krashuje svima jos od verzije 4.3 androida, ali samo ako se koristi HW+ dekodiranje. Standardni HW radi OK.... Makar na stock 4.3Ne znam sta si uradio sa toolboxom, ali kod mene na arhd 40.2 sve radi, volume up focus (ma da mi nije jasno zasto uvek baca focus na donji levi ugao), volum down shutter.
Jedino sto mi ne sljaka je kombinacija tvportal+mxplayer. MxPlayer crashuje svaki put kada pokusam da pustim nesto.
Za utiske je jos rano, ali meni je sve jednako smooth, onako na prvu loptu, kao sto je bilo i na 4.3
Edit: Skoro pa svaki put, kada startujem kameru, slikam fotku, iskljuci se wifi......... nije mi bas najjasnije stoAko neko ima slican problem, neka vice, ako nema, onda je bug samo kod mene
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari