Može:A jel moze da se instalira neka druga galerija? Pronasao sam samo 3d na marketu, tj istu, nisam uspeo da nadjem onu staru jednostavnu sto radi posao kako treba...
Ova galerija ima jednu "manu". Nema slide opciju pri pregledu slika već touch strelice. Ne znam da li ima neka druga verzija, ova je čini mi se najnovija.
Evo potvrđujem i ja za RC3Čisto da potvrdim da ne mora wipe (ni google apps, automatski se backup-uju) ako se prelazi sa RC2, trebalo bi da ne mora ni za ostale CM6 verzije. Znači samo rom i onda kernel za 32A.
Da li Vam radi mms sa DS verzijom? Meni nece...
Meni ne radi, ne radi mi ni market kako treba (primetio sam kod mnogih sa 32A verzijom, na CM forumu ) tj market se ucita ali nece da skida aplikacije isto i default browser ne radi uvek kako treba (ovo se sve desava kada je ukljucen WiFi) probacu danas da resim problem (u medjuvremenu sam se vratio na RC3), tj wipe pa instalacija CM6 i bcrook kernela (posto sam prvo feshnuo onaj pure kernel koji je na sajtu i odmah posle preko njega bcroock, tako da cu najverovatnije odraditi wipe i odmah staviti bcrook kernel, da vidim da li ce se resiti problem ili cekam novu verziju kernel-a za 32A i novije izdanje CM-a)... A taman mi se zasvidjao :crash:
Cekaj brzi ili sporijiMada primetio sam da mi se fon malo usporio, nemam nesto preterano puno programa, sve igrice sam prebacio na mem karticu i cini mi se da je malo brzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari