jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 805
@jorgovan
Koristim Handcent SMS od prvog dana, na svim verzijama Androida i isto radi, nema razlike.
Šteta
@jorgovan
Koristim Handcent SMS od prvog dana, na svim verzijama Androida i isto radi, nema razlike.
pozdrav svima. imam problem kad povezem telefon sa komp-om preko USB-a na telefonu mi se ne pojavljuje nista. nema vise ono da izaberem charge only ili neke druge opcije npr kad hocu da ga koristim kao flash memory. u notification bar-u mi stoji usb debuging connected.
rom smoki 0.7.6.
hvala na odgovorima
jel iko probao novi CM 6 mod ? tj ovaj > http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723520
jel iko probao novi CM 6 mod ? tj ovaj > http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723520
Probao sam da instaliram smoki 0.7.7 bez wip-a. I iso kao po postupku...ali kad sam doso do toga da ubacim smoki 0.7.7 izbacio mi je gresku kod verikacije paketa... pise:
E:Corrupt file:
system/framework/com.htc.resources.apk
E:Verification failed.
Jel zna neko o cemu se radi?![]()
Jel vam radi sd card mount na Smokiju 0.7.8? Ubacim usb kabl i nista se ne desava, samo usb debbuging. Njega sam iskljucio, i sada kada ubacim kabl ni to se ne desava, nista. Jel radi uopste sd card mount na ovom romu???
Imao sam i ja ranije isti problem. Samo reflash i sljakace kao i pre,bar je tako bilo kod mene! :type:
Pozdrav,
interesuje me da li može da se skine originalni (fabricki) rom za HTC magic kipljen u srbiji u VIP-u
kada odem na njihov sajt i ukucam serijski broj kaže da ROM nije prikladan za moj uređaj..
da li ima neki servis u NS-u koji radi nadogradnju ROM-a za magic?
nisam nikad radio fleshovanje telefona pa me je strah sam to raditi...
Unapred hvala na pomoći...
E ****ga, samo sto sam ga instalirao i podesio i odmah da uradim reflesh?! Jedva sam se nakanio i ovo da uradim koliko me mrzelo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari