Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

pozdrav svima. imam problem kad povezem telefon sa komp-om preko USB-a na telefonu mi se ne pojavljuje nista. nema vise ono da izaberem charge only ili neke druge opcije npr kad hocu da ga koristim kao flash memory. u notification bar-u mi stoji usb debuging connected.

pozdrav svima. imam problem kad povezem telefon sa komp-om preko USB-a na telefonu mi se ne pojavljuje nista. nema vise ono da izaberem charge only ili neke druge opcije npr kad hocu da ga koristim kao flash memory. u notification bar-u mi stoji usb debuging connected.

Koji rom, restartuj fon, restartuj komp.

rom smoki 0.7.6.
hvala na odgovorima

Po meni i najbolji rom,jedino me nervira baterija...i jos jedna sitnica..koja je na svim 2.1 verzijama,mada ovo sam verovatno samo ja primetio,mozda :D naime kad ukljucis kameru opcija sharpes nema svrhe,niti promene u ostrini slike,a ako i zelis kojim slucajem one druge dve opcije da pojacas...sturation i ono drugo...dobijes infra crvenu kameru :D:eyebrows::laugh:

Imas lepo uputstvo na XDA , procitaj,moze i sa wipe a moze i bez :-devil-:

Jel zna neko kako se na smoki romu, linkuju fb profili na svoje kontakte u imeniku? Kada odem u kontakte, potom na sinhronizaciju i posle na link to fb profile...ne izadje mi ni jedan kontakt u listi...ne znam zasto. Jel ima jos neko taj problem?

htedoh da flashujem smoki 0.7.7 ali nešto mi mnogo komplikovan proces :/

Nisam ga još stavio ali ne verujem da bi RC revizija promenila nešto tako ključno kao radio, tako da najverovatnije stari radio, kao i uvek.

Meni više odgovara stari radio, jer nema problem sa višestrukim porukama kao novi.

Probao sam da instaliram smoki 0.7.7 bez wip-a. I iso kao po postupku...ali kad sam doso do toga da ubacim smoki 0.7.7 izbacio mi je gresku kod verikacije paketa... pise:
E:Corrupt file:
system/framework/com.htc.resources.apk
E:Verification failed.

Jel zna neko o cemu se radi? :)

Ja sam juce stavio CM6 rc3 i posle celodnevnog koriscenja nisam nasao neku manu, sve funkcionise savrseno. Linpack sa ukljucenim jit vrti negde izmedju 3.7-4 MFLOPS-a (iako ne volim te testove probao sam cisto da vidim kolika je razlika :) )... Za sada je sve kako treba (jedino sto sam odmah po instaliranju stavio LauncherPro) i izuzetno je stabilan i primetan je trud ljudi koji su radili na ovom rom-u...

Probao sam da instaliram smoki 0.7.7 bez wip-a. I iso kao po postupku...ali kad sam doso do toga da ubacim smoki 0.7.7 izbacio mi je gresku kod verikacije paketa... pise:
E:Corrupt file:
system/framework/com.htc.resources.apk
E:Verification failed.

Jel zna neko o cemu se radi? :)

Proveri md5 sume, moguće da nije dobro skinut fajl, dešavalo se.

Jel vam radi sd card mount na Smokiju 0.7.8? Ubacim usb kabl i nista se ne desava, samo usb debbuging. Njega sam iskljucio, i sada kada ubacim kabl ni to se ne desava, nista. Jel radi uopste sd card mount na ovom romu???

Jel vam radi sd card mount na Smokiju 0.7.8? Ubacim usb kabl i nista se ne desava, samo usb debbuging. Njega sam iskljucio, i sada kada ubacim kabl ni to se ne desava, nista. Jel radi uopste sd card mount na ovom romu???

Imao sam i ja ranije isti problem. Samo reflash i sljakace kao i pre,bar je tako bilo kod mene! :type:

Pozdrav,
interesuje me da li može da se skine originalni (fabricki) rom za HTC magic kipljen u srbiji u VIP-u
kada odem na njihov sajt i ukucam serijski broj kaže da ROM nije prikladan za moj uređaj..

da li ima neki servis u NS-u koji radi nadogradnju ROM-a za magic?
nisam nikad radio fleshovanje telefona pa me je strah sam to raditi...

Unapred hvala na pomoći...

Pozdrav,
interesuje me da li može da se skine originalni (fabricki) rom za HTC magic kipljen u srbiji u VIP-u
kada odem na njihov sajt i ukucam serijski broj kaže da ROM nije prikladan za moj uređaj..

da li ima neki servis u NS-u koji radi nadogradnju ROM-a za magic?
nisam nikad radio fleshovanje telefona pa me je strah sam to raditi...
Unapred hvala na pomoći...

Mozes, ides htc-ov sajt, izaberes cesku, obavezno ides na vodafone magic, tu ukucas serijski broj, i skines RUU...

Jel se desavalo nekome da nema zvuk na Smokiju? 0.7.7. je u pitanju, Magic 32A
U cemu je problem? I da, ne radi mi kamera, da li treba da radi ili je meni nesto bas pretupio Smoki?

Poslednja izmena:
ja sam imao isti problem sa 0.7.7 pa sam batalio jer nisam nasao resenje... nije bilo ni zvuka a ni kamera nije radila...

Nazad
Vrh Dno