Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

ee hvala.. ovo treba jos da ukucam serijiski broj mog telefoona?? pise ovo seriove al sam vec reko da pojma nemam sa ceskim i ruskim...

EDIT: za koji deo evrope skidam ovaj ROM evropa1 ili evropa 2???

Poslednja izmena:
Ukucas S/N serijski bbroj sa kutije, ili unutar telefona ja mislim i to ti je to.. ovo evropa 1,2, 5 nema veze. biraj US jer sam cuo da najjaci server imaju..

evo skinuo sam ovaj rom.. povezem komp i fon pokrenem rom stikliram one dve tri stvarii udaram nexxt i dodje do onog gde te moli d sacekas da se poveze sa telefonom..tu izbaci gresku da fon i komp nisu povezani a ustvari jesu.. u cemu je problem?

p.s. jel mogu ovaj file sto sam skinuo da pretvorim u 7zip preimenujem u upadte.zip i da prebacim na sd card i odradim to ko hero rom sto sam instalirao???

edit: ovo radim zato sto pokusavam da flashujem spl i radio.. e sad treba da instaliram recovery-RA-Magic32A-6.35-v1.6.2.img.. odradim ja to lepo ali kad drzim home + power nista se ne desava... pa reko da nije mozda do toga sto imam hero rom???

Poslednja izmena:
pa znaci da neke drajvere nemas instalirane, jel si odradio nekad htc sync, ako jesi, ne znam u cemu je greska, ak nisi, onda nemas neki driver... a ovo prebacivanje u update.zip mislim da nema sanse..

htc sync sam pokusavao da insliram na win7 pre 2 meseca i tad mi nije uspelo i vise nisam ni dirao to...

e pa zato i ne radi... probaj da skines drajvere, neki adb koliko se ja secam sam skidao, i njega trebas da stavis u sistem32, ili 64 ako ti je 64-bitni win... sacekaj jos nekoga ko se vise razume, to je lak posao..

Skini sa htc-ovog sajta poslednji HTC Sync 2.0.33 trebalo bi da proradi i da ti prepozna uredjaj. Obavezno ukljuci USB debugging.

fastboot flash radio Radio_HTC_PVT_32A_6.35.10.18 (1).img
fastboot flash hboot hboot-1.76.2007.img
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery-RA-sapphire-v1.6.2H.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot oem powerdown
izvinite sto quotujem svoj post ali sta cu :D udjem u fastboot povezem komp i fon, udjem u run pa cmd itd itd i onda kopiram ovo gore ispisano...sve ispisuje ok znaci sve je uredu...na kraju kad zavrsim ja ukljucim fon sve je okk iskljucim ga udjem u fastboot i idalje stojiradio 3.22.20.17 a hboot 1.33.0009 a gore iz teksta vidite i sami sta bi trebalo da pise...

Drugari, da li ima neki custom rom a da nije smoki, koji je 2.1 i na kojem rade BT i WiFi :)
Gledam na xda, sve neki super fast, ultra good, a na kraju teme svi ga pljuju da nista ne radi :D

na smoki rade i BT i WiFi updateuj sve lepo do 0.2.4 cak na novom 0.2.4 mnogo duze traje baterija, ako hoces neki drugi 2.1 probaj SenseHero by capy 0.4 ili 0.3 verziju samo sto kod njih jede bateriju bukvalno

Drugari, da li ima neki custom rom a da nije smoki, koji je 2.1 i na kojem rade BT i WiFi :)
Gledam na xda, sve neki super fast, ultra good, a na kraju teme svi ga pljuju da nista ne radi :D

Na CM 5.0.7 T2 rade BT i WiFi, ali ne radi telefoniranje :), tj. puca veza nakon par sekundi :). Kad izađe final CM 5.0 biće kul, a do tada, strpi se malo.

hehehe ovo je kao da imas auto ali nema motor :p

probaj sensehero capy pa ces da vidis, radi ok, meni smoki radi ok samo sto imam problem sa repeating alarms nikako da ponovi alarm ujutru, stavio sam sada Alarming! aplikaciju pa cu da vidim da li ih ponavlja

ok, sacekacu CM final, ali me interesuje, svi ovi Eclair Romovi nemaju Sense UI?
da budem iskren, već dugo vremena guram CursorSense, ali mi ide na živce BT i MMS :(

ok, sacekacu CM final, ali me interesuje, svi ovi Eclair Romovi nemaju Sense UI?
da budem iskren, već dugo vremena guram CursorSense, ali mi ide na živce BT i MMS :(

Za CM sam siguran da nema, za druge ne znam. Voleo bi da se pojavi neki Sense 2.1 sa stvarčicama koje CM poseduje (i stabilnošću i ispeglanošću finalnih CMova)

hehehe ovo je kao da imas auto ali nema motor :p

probaj sensehero capy pa ces da vidis, radi ok, meni smoki radi ok samo sto imam problem sa repeating alarms nikako da ponovi alarm ujutru, stavio sam sada Alarming! aplikaciju pa cu da vidim da li ih ponavlja

Meni je taj Alarming! sjebao phne jednom na starom ROMu :) (zakucao ga na bootscreenu)
Enivej sačekaću jos malo dok se ne odlučim da promenim rom, ali za sada CursorSence počinje da me nervira do ...

Poslednja izmena:
danas izlazi Eris od Smoki-a, pa cemo svi lepo da vidimo kako se ponasa novi rom

na xda developers forumu

forum.xda-developers.com ides na magic pa na android development i videces sticky je tema, samo pazi koji imas da li 32a ili 32b verziju

Drugari, da li moze mala pomoc?

Zbunjen sam (posto dugo nisam pratio stvari na ovoj sceni)
Smoki 0.3
DOWNLOAD - This is a version with dalvik cache on /cache. We get around 150MB free on /data partition for apps with this one. It does not support apps2sd, please use the normal version if you need apps2sd.

DOWNLOAD - This is a normal version with support for apps2sd.

Koja je prednost ovog app2sd ?
Posto planiram da ubijem CursorSense, da li da stavim normal ili ovaj sa dalvik cache?

Takodje, da li samo da uradim Wipe, posto trenutno imam RA-Hero-recovery ;)

P.s. da ne bi spamovao ovu temu, ako moze neko da mi pomogne preko PP bio bih mu vrlo zahvalan.

Poslednja izmena:
Jel može neko poređenje sa CM modom?

Koliko je stabilan Smoki? Brzina?

Nazad
Vrh Dno