Jel ovde da cekam zvanicni 2.1 za Magic?
http://developer.htc.com/adp.html
Ja flešovah cM 5 (2.1) na Magic. Delovao je fino i stabilno. Sad vraćam backupo aplikacija i podataka, pa ćemo videti kako i da li sve radi...
Sad ću probati taj, pa ću javiti utiske.
Koliko vidim on je jos uvek u alpha fazi, tako da je mozda bilo bolje da sacekas malo? Kako ti radi kamera? Jel mozes da iskljucis SIM kontakte u kontaktima?
Pih sve me pitaš za stvari koje ne koristim. Kontakte na simu nemam već decenijama, tako da ne znam da li radi isključivanje. KAmericu sad probah, samo za tebe, radi fino. Mada preview (nakon slikanja) ne radi.
Imam problem sa sinhronizacijom kontakta, nije mi povukao sve i nije povukao slike i puca mi igra Lavirint (mada puca i na Desireu bez moda, tako da možda ima problem sa 2.1 u 3D modu).
Inače ovaj rom mi je brži za sada od CM 4.2.15.1
Pa procitao sam negde da kamera ne radi kako treba, tj. da slika OK, ali da ne mozes da vidis sta slika.
@trenje
Probaj ovaj sto sam ti rekao, odlican je. Sve radi. Osim onih par stvari koje sam pomenuo a koje ne rade ni na jednom 2.1 romu.
kad ukucam fastboot flash radio Radio_HTC_PVT_32A_6.35.10.18 (1).img javlja mi da ne moze da nadje taj file... pokusao sam sa ovim cd fastboot flash radio Radio_HTC_PVT_32A_6.35.10.18 (1).img al opet nece.. hvala jos jednom i izvinite na smetnji.
Nauči osnovne DOS komande.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari