Šta je novo?

HTC Desire HD

^ mozda covek vec ima Desire HD?!?

@majstor: ako pojeftine, to ce biti ono klasicno standardno pojeftinjenje proizvoda, a ne zog pojave Desirea HD i Desirea Z, jer oni predstavljaju upotpunjenje ponude a ne zamenu vec postojecih modela... HD ide u segment mini tablet-a (ili zimskih telefona :D ), Desire Z (G2) ima hw tastaturu, dok Desire, Legend (dok se ne obustavi proizvodnja kako sam cuo uskoro ili je vec obustavljena) i WildFire ostaju tu gde jesu-svako u svom segmentu...

ma znam, no se salim :D

[YOUTUBE]GHO9A9Zf5g8&hd=1[/YOUTUBE]

HTC Desire HD u HD :D

Ne razumem zasto su izbacili HDMI prikljucak i na HDu i na Zu..slepci

da bi prodali media link...

ima DLNA tako da je opusteno... kablovi su proslost :)

jos samo da se skupe pare za TV sa DLNA, a 90% jos skuplja i za HDMI :) :) :) a dok se skupe Desire HD ce biti u dubokoj penziji, ali lepa stvar da podrzava to, ipak ce znaciti boljestojecim ljudima u razvijenim drzavama kojima je ovo i namenjeno ;)

PS3 ima DLNA, mozda moze tako da se pusta? Uparis Desire HD i PS3, streamujes sta hoces na PS3, a on ti je povezan HDMI kablom na tv naravno.

WTF ?!? pa to je 1600e samo da bi pustao filmove preko telefona :p ('e'b'o ih HDMI) samo mi fali i da nosim taj DLNA adapter sa sobom...ovo je neverovatno :p (kako bi izlemao sad one tamo u marketingu HTCa)

Poslednja izmena:
Ljudi, o cemu vi :) . Wireless DLNA ima 32C650 74k ili 40C650 103k. Bio je jeftiniji jedno vreme sad mu nesto skocila cena.

Imate Wired DLNA, iliti preko Ethernet kabla, samsung 32C550 za 60k ili 40C550 80k.

Cini mi se da su trebali i 3,5mm prikljucak da izbace i da ostave samo bluetooth povezivanje sa slusalicama :p

Vidi ima ispod 100k :) ostavimo malo taj dlna, ja jos uvek imam CRT Tv i DVD/DivX player :D :D ono sto me zanima kod ovog telefona, da li je neko procitao neki review u kome opisuju kvalitet kucista, tj sam kvalitet izrade. A da, da li postoje informacije slucajno o zameniku modela Legend (kako sam shvatio Legend prestaje da se proizvodi, a hvalice mi taj 'Hero' stil odlican spoj dizajna i kvaliteta izrade)

Danas je neko na predavanja poneo one 24h novine.
I neka prica o HTCu, kako dolazi valjda i zvanicno u Srbiju. Nisam nesto mnogo to citao odmah sam skocio kada sam video slike HD-a i Z-a.

Ono sto je tamo pisalo je sledece:
HTC HD - treca nedelja oktobra u Telenoru. 600 evra bez paketa
HTC Z - pocetak novembra u VIPu. 500 evra bez paketa.

Izmena..
evo i linka shta kucam bzvz.
http://www.24sata.rs/vesti.php?id=81701

Poslednja izmena:
kako HTC Desire Z u Vipu bez paketa, kada Vip ne prodaje telefone bez paketa?

Dolaskom HTC-a, verovatno se menja politika firme. Kupiš mob i dobiješ pri pejd karticu koju baciš u prvu kantu za smeće. :)

Danas je neko na predavanja poneo one 24h novine.
I neka prica o HTCu, kako dolazi valjda i zvanicno u Srbiju. Nisam nesto mnogo to citao odmah sam skocio kada sam video slike HD-a i Z-a.

Ono sto je tamo pisalo je sledece:
HTC HD - treca nedelja oktobra u Telenoru. 600 evra bez paketa
HTC Z - pocetak novembra u VIPu. 500 evra bez paketa.

Izmena..
evo i linka shta kucam bzvz.
http://www.24sata.rs/vesti.php?id=81701

To care! Ako do tada ne bude N8 pada jedan desire hd :)

@manve
Zelis li da podelis prednosti N8 nad Andoidom?

Slabo sam pratio sta je nokia izbacivala ovih meseci pa ako te ne mrzi da podelis sa razredom :)

Nije izbacila nista :)
Dovoljno je detaljno se upoznati s N8 i to je sve sto Nokia sada ima. Ima tema o N8 gde se moze procitati dosta relevantnih stvari.

evo malo sam pogledao po netu. I nisam nesto posebno odusevljen.
Cini mi se da je Symbian dosta vise zatvoren za podesavanja, kustomizaciju i prilagodjavanja od Androida. Dobro sada naravno zavisi sta ocekujes od telefona i za sta ga koristis.

Moj generalni utisak je da ostali Mob OS-ovi kaskaju za Androidom, ali da ce im se sredinom sledece godine, izlaskom nekih novih spravica, pruziti mogucnost za uzvracanje udarca.

Ne bih da trujem temu tako da bi samo reako da N8 ima svojih prednosti u koje ne spadaju UI i ''kustomizacija''.
Ne mogu da nadjem ni jedan pravi review za Desire HD...

dajte neki novi prikaz, video, blog bilo sta u vezi sa hd-om, zamre tema skroz :)

@manve da u pravu si glupo je za sada pricati napamet. Jedino dok mi i HD i N8 ne padnu u ruke, a N8 mi verovatno nikad i nece pasti. Tako da cu cutati za sad o tome :D

@Ixinho mislim da 11og pocinje shipping preorder posiljki. Znachi do 12-13og se strpi :D i onda ces imati da gledas prikaze, klipove, review-e i sl do mile volje :D

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno