Šta je novo?

HTC Desire HD

mislim da je ovo stanje sada kakvo je sasvim dovoljno za takve stvari :)
naravno, cini mi se barem sada da je dualcore na 1,5ghz+ na mobu mozda previse, ali tehnologija ne stoji....polako, ali sigurno mozemo da ocekujemo nokiu morph u sledecih par godina ako se ovako nastavi

A sta ce to mobilni telefon moci da reprodukuje i sta ce imati od funkcija koje mora da odradi dual core na 1,5 ghz, a nece moci neki procesor od 800 ili 1ghz ? :)

Lazo, a kako mislis da na u najboljem slucaju 5' ekranu radis udobno? Ako stavis fon na dock, ekran ce ti biti najmanje 30cm udaljen od ociju, sto ce rezultovati dobijanjem +- 5 dioptrije u roku od 3 meseca, i savijenom kicmom...Sad, po meni 7' je neki minimum, ali to vise nije fon...

Sent from my GT-I9000

Lazo, a kako mislis da na u najboljem slucaju 5' ekranu radis udobno? Ako stavis fon na dock, ekran ce ti biti najmanje 30cm udaljen od ociju, sto ce rezultovati dobijanjem +- 5 dioptrije u roku od 3 meseca, i savijenom kicmom...Sad, po meni 7' je neki minimum, ali to vise nije fon...

Sent from my GT-I9000

Pretpostavljam da je mislio na to da je taj dock u koji stavlja telefon povezan sa monitorom preko HDMI ili USB prikljucaka, kao i sa tastaturom i misem. Nema potrebe tada za velikim ekranima na telefonu. :)

Evo novi DROID radi na 1,2GHz... vreme je kontam i za prve dual corove :)

Pretpostavljam da je mislio na to da je taj dock u koji stavlja telefon povezan sa monitorom preko HDMI ili USB prikljucaka, kao i sa tastaturom i misem. Nema potrebe tada za velikim ekranima na telefonu. :)

Naravno da sam na to mislio :)
Dakle isto kao sto danas koristim laptop sa docking stationom.

@djurkash
Hehe, kako ti je opste moglo pasti na pamet da bih radio tako na telefoncetu :) Pokusavam da zamislim tu situaciju, bas je smesno :)

Poslednja izmena:
Naravno da sam na to mislio :)
Dakle isto kao sto danas koristim laptop sa docking stationom.

@djurkash
Hehe, kako ti je opste moglo pasti na pamet da bih radio tako na telefoncetu :) Pokusavam da zamislim tu situaciju, bas je smesno :)

Ma ćuti, nisi svestan šta ljudi rade:banana:....prevideo sam jednu reč - docking station...a mislio sam na običan dock-podupirač:wall:

Postoji li neki video sample novog desire-a ? Ja na jutjubu nalazim samo snimke obicnog desirea...

Sav video materijal koji postoji na youtube je sa HTC sajma. Neverovatno,ali eto jos niko nije 'pozajmio' telefon od nekog iz HTC-a da napravi pravi review. Moramo da cekamo.

ahaha :D
sa njihovog sajta

"No it can’t vibrate more… Install Dildroid on a pneumatic drill if you want more vibration"

joj nista me skorije nije ovako nasmejalo :D

vrh :D

@ivan452, lik kome sam se obratio je doticnu vest takodje procitao u novinama, ali je rekao da jos uvek nije nista zvanicno potvrdjeno, uzeo mi je podatke i rekao da ce zvati cim stigne. Makar je znao o cemu pricam, verujem da ima ljudi , zaposlenih u telenoru, koji bi samo blenuli :)

nisam mogao da izmenim gornji post.

Put to faxa sam iskoristio da posaljem Telenoru mail sa pitanjem o HTC Desire HD modelu.
Naveo sam da sam procitao informaciju u dnevnim novinama, ali da mi je delovala dosta nezvanicno.
Odgovorili su mi na mail kako se taj model nalazi u njihovoj prodaji, dali mi link ka modelu i uputili me na CallCentar.

Posto nisam mogao da otvorim link preko moba, nazvao sam CallCentar, cekao 10 minuta da dodjem do operatera i dobio informaciju da se Desire HD ocekuje od 15og u prodaji.
Kada sam dosao do racunara, otvorio sam mail koji mi je prodaja poslala, pogledao link i video da vodi ka HTC HD2 modelu koji je u prodaji kod njih tipa godinu dana.

pa cisto da podelim sa nekim svoju frustraciju laznih nada i otkazanih predavanja.

Poslednja izmena:
lolz :)

znaci, da cela ova ekipa sa bencha se zaposli u telekomu, vipu i telenoru, bili bi ne mozda duplo,ali osetno produktivniji i informisaniji...
koga oni zaposljavaju.....jos uvek je kod nas: E KUME, IMAM JEDNOG MALOG.....a mali blage ne zna, brka HD desire sa HD2... :/

nikad mi necemo iz agonije izaci xD
mada kontam i da je preko tako, da zaposleni pojednici BLAGE veze nemaju

The launch of the HTC Desire HD smartphone has been pushed back to 22 October, despite hopes that it would start shipping this week.

The Desire HD, which will run on Android 2.2, could have failed a last-minute Google Type Approval test, according to various reports.

Google refused to comment on the matter, and HTC said that it is "looking into this" at the time of writing.

http://www.v3.co.uk/v3/news/2271294/vodafone-confirms-22-october

Za tu kolicinu kesa, mene mnogo vise interesuje na cemu su fail-ovali.

Ma...ko zna u cemu je tu fora.
Jer par dana pred pustanje u prodaju verovatno su imali vec ogromnu kolicinu gotovih telefona u skladistu, a verujem da nisu krenuli u masnovnu proizvodnju a da nisu proverili sve zivo.

Gledao sam malo po netu. Za Desire Z govore da je problem sa oni sliderom, da se otvara sam od sebe. Mada opet ne Desire Z nego ona T-mobile verzija G2 valjda.
I jos negde navode da je ista situacija bila kada je i obican Desire trebao da izadje, da se isto ovog dogodilo par dana pre nego sto je trebao da bude pusten.

E sto se tice tog slajder problema kod G2 verzije ili Desire Z-a, postoje neka objasnjenja da je to tako jer je HTC kao hteo da pojednostavi taj mehanizam, pa nije stavljao nikakve opruge, vec je sve napravio da bude tako mehanicki...e sad kada neko bude uzeo i isprobao Desire Z mogao bi to da potvrdi ili opovrgne

Da li je moguce da mu je kamera ovoliko krsh?

IMAG0002.jpg

jedna lasta ne cini proletje :d al je moguce... htc-u je kamera uvek bila slaba strana...

Mislim da je autofokus omanuo totalno, ne moze biti takva slika.

Nije da sam neki ekspert ali tamo u exifu pise ISO 364 :p (jel to moguce)

Nazad
Vrh Dno