Juce sam imao mali problem sa telefonom, na faxu sam pokusao da se nakacim na njihov wifi, radio sam to vec 10ak puta sa ovim telefonom, i rom-om (cursorSense). juce kad se nakacio, samo je zamrzo, i restartovao se u krug par puta, sve dok nisam ugasio wifi preko widgeta na ekranu, jer ne bih ni stigao u podesavanjima, jer se odmah restartuje.. kad sam ga ugasio, telefon je radio normalno... da li se nekome desila ova situacija?
Nisam primetio te probleme na telefonu.Verovatno ti je dosta program aktivno pa zato telefon usporavai ali to resavas taskiller-om ili nekom slicnom aplikacijom, imas ih na marketu, pa obavezno skini.Proveri da li ti je ROM na telefonu 2.73.405 ****, to je poslednji oficijalni rom koji je izasao.
Da taj je ROM,i koristim taskiller ali se i pored toga povremeni bagovi desavaju...cekam oficinalni Android 2.1 on ce nadam se resiti sve probleme![]()
Blago tebi... jesi li bar kupio bele boje? Ja se zatrcao pa probao onaj RUU, sad mi je spl 1.33.0009 sa S-on, tako da izgleda da ne mogu ni da menjam vise romove, iako ovaj nije perfected... mada, mozda je i bolje tako, jer sam menjao romove ko blesav...
Ne kontam,cemu sluzi ta baterija za Nokiu?Neznam koliko ces dobiti sa tih dodatnih 300mAh, ja sam cerkici uzeo LiIonPolymer za viewty 1200mAh (a default je 1000), i traje nekih 6 sati vise ako i toliko... Ja sam sebi narucio sledece:
http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=16385 , dobra je fora da imas nokia bateriju u punjacu, pa punis sa njega usput ako zatreba. A tu je i dodatni data/usb kabl od 90cm pa na poslu mogu i preko njega da punim... ta tvoja baterija je skupla nego ovaj komplet!
Ne znam ni dal cu menjati rom pre nego sto izadje 2.1 sa sense stabilan i brz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari