Gde se ovo moze proveriti? Interna memorija, ili postoje drugde negde neke oznake?Koliko ja znam svi telefoni kod vip-a su 32A 288MB ram-a dok oni sa 192 MB nose oznaku 32B. Najbolje proveri pre kupovine.![]()
Gde se ovo moze proveriti? Interna memorija, ili postoje drugde negde neke oznake?Koliko ja znam svi telefoni kod vip-a su 32A 288MB ram-a dok oni sa 192 MB nose oznaku 32B. Najbolje proveri pre kupovine.![]()
Tesko da ce Legend moci da se nadje za 300 eura a posto si prodao tattoo sigurno ces hteti da kupis odmah telefon. Posto planiras da uzmes polovan obrati paznju da li radi GPS i WiFi, hero se ne grebe uopste, ekran se manje prlja od tattoo-a pretpostavljam i od magica. Prelaskom na hero, magic eventualno legend imaces osecaj da si uzeo telefon za 5 klasa iznad.@Raven6: hvala na savetima!
Prodao sam Tattoo, i sad planiram da uzmem magic/hero... jos samo da izguglam na sta sve treba da obratim paznju prilikom kupovine polovnog telefona (ako je neko naleteo na ovo, bio bih mu zahvalan da mi baci link) i kupujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari