Šta je novo?

HTC Android - Magic, Hero, Tattoo

Može li predlog od vlasnika magic-a, za igrice koje rade glatko na magic-u.
Ali ne neke puzzle, robo defense ili slično, interesuju me malo "dinamičnije"...hvala i poz...

Ja igram AngryBirds, FruitNinja i Wave Blazer bez problema (doduse to su i jedine koje imam, prve dve opicim u vreme dokolice, a ovu zadnju ne secam se kada sam zadnji put upalio)

Ja igram AngryBirds, FruitNinja i Wave Blazer bez problema (doduse to su i jedine koje imam, prve dve opicim u vreme dokolice, a ovu zadnju ne secam se kada sam zadnji put upalio)

A na kom si rom-u? Probao sam da instaliram angry birds, i nije mi uspelo da ih pokrenem...

A može li jedna rekapitulacija svega i svačega pa jedan Tutorijal za htc magic korakpo korak flešovanje i sve ostalo.
inače ovako se niko nemože snaći.

Ima li nekih novih romova za Magic?Ne mogu naci onu temu posebnu gde se pisalo o romovima,pa ako moze neko da mi pomogne,

Kolega fleskao HTC magic da ubaci Clockw recovery i sad ne moze da upali telefon. Upali ga i onda pocne u nedogled da se restartuje sam od sebe. Tako sve dok mu se ne izvadi baterija. Ne moze ni u recovery mod da udje, znaci bukvalno nista.

Zvao servis traze mu 8.000 din. Pljacka...

E sad, da li je neko od vas imao ovaj prob ili ako moze neki link, pa da krenem da se zezam sa ovim. Nisam bas upucen u HTC android pricu, ali pretpostavljam posto imam SGS da je sve to slicno

Hvala unapred...

Budi uporan sa Fastbootom. Negde sam pročitao da su ljudi uspeli da ga nakače na Fastboot, iako na ekranu ništa nije bilo. U nekom trenutku se skopčao na komp i uspeli su da pošalju ispravan recovery image koji je telefon uspešno prihvatio.

Ajmo, ko ima iskustva, neki predlog za dobar 2.1/2.2 rom za tattoo-a...

Znam da ne radi fm i kamera, interesuje me stabilnost, brzina i baterija...

Hvala...

Da odgovorim sebi, ubacio sam fyodor froto aosp 0.72c i radi odlicno. Problem je sto je dati gospodin zaustavio rad na romu. Jednostavno su odustali od kamere i fm-a, nema leka... ali rom je zaista optimizovan i jako brzo radi za tako slabasan uredjaj kao sto je tattoo..
Za svaku preporuku!

Koliko vidim na xda, nece se vise ni razvijati romovi za tattoo, osim mozda neki pojedinci.
Svi su se preorijentisali na Wildfire.

Ortak je više od mesec dana koristio KiljackenROM v1.4, dok nije prodao telefon. Verzija androida je 2.1, ima i Sense portovan sa Wildfire-a. Ali, kao i većina drugih tattoo romova, neće dalje biti razvijan.

Jel ste dobili novi market na Magic-u?

Upravo sam dobio novi market na Magicu i bas lepo izgleda, pa cu sada da pogledam koje su novine.

Vrh Dno