E skontao sam,hvala.Nokia baterija ustvari puni Tattoo bateriju...Baterija za nokiu sluzi da je u punjacu za struju napunis pa da ti punjac za struju(sa nokia baterijom unutra) sluzi kao neki mali akumulator kad nije prikacen kablom u zid). Stavili su bateriju nokia jer je jeftina...A isto je 1000 mAh. Nadam se da sam bio malo jasniji...
Uzeo sam juce Tattoo, preterano dobar fon, nemam apsolutno nikakvu zamerku, nemojte trositi pare i kupovati Magic i Hero zato sto Tattoo ima sve!!! Osim kamerice (ali kome to jos treba....)![]()
Da ali zato Tatoo ima bolju podrsku od strane HTC-a, mi koji imamo Magica zvanican update mozemo samo da sanjamo.
Lupas napamet.nemojte trositi pare i kupovati Magic i Hero zato sto Tattoo ima sve!!! Osim kamerice
Uzeo sam juce Tattoo, preterano dobar fon, nemam apsolutno nikakvu zamerku, nemojte trositi pare i kupovati Magic i Hero zato sto Tattoo ima sve!!! Osim kamerice (ali kome to jos treba....)
Edno pitanje: kako mogu da iskljucim opciju da se ne konktuje preko 3g mreze i ne trosi mi kilobajte na update weather widgeta i ostalih gluposti?
I ja imam taj bag,telefon je Tattoo...A jel se nekome na Heroju desava bag da kad slusa muziku pa iskljuci da ostane na lock screenu pesma koja je isla i nista ne moze sa tim da se uradi...telefon normalno funkcionise ali pesma se skloni tek nakon restarta telefona,a inace i ako se posle pusti neka druga ne pojavljuje se ona na lock screenu vec ona koja je zabagovala?
Kad se zakljuca i hoces da ga upalis,umesto slike koju si postavio na lock screen,stoji player.I nece da se skloni ,osim ako restartujes telefon.Malo je pogresno receno,nema tu iskljucivanja,ide kao kod tebe,pauza pa home.U screen locku je problem.Nije mi bas najjasnije o cemu procate, pogotovo onaj deo "pa iskljuci" da ostane na lock screen-u... Ja nemam nikakve bagove na tattoo, slusam muziku normalno, a kad necu vise da slusam, stavim pauzu pa home. Kako bi drugacije iskljucio?! Ajde moze i sa task killerom npr.
Nije mi bas najjasnije o cemu procate, pogotovo onaj deo "pa iskljuci" da ostane na lock screen-u... Ja nemam nikakve bagove na tattoo, slusam muziku normalno, a kad necu vise da slusam, stavim pauzu pa home. Kako bi drugacije iskljucio?! Ajde moze i sa task killerom npr.
Uzeo sam tattoo juce, treba mi neki savet koje aplikacije stavitii koju navigaciju. Svukao sam one domace aplikacije za "GSP" i da li postoji mogucnost neke sinhronizacije kaledara sa phonebook-om, posto imam rodjendane za ljude zapisane u phonebook-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari