Ljudi na sta trebam da obratim paznju pri kupovini desetke, nikako da se odlucim dal 10tku ili s7 da uzmem.. :trust:
Žile, možeš li, ukratko, da objasniš oko S-off i RUU, ispao sam iz HTC sistema totalno, davno sam imao HTC telefon, posle njega sam par godina imao samo Samsung-e. Za šta je konkretno S-off? Vidim da za, npr., instalaciju TWRP i root ne treba čačkati S-off/on, samo treba otključati bootloader, što nije komplikovano. Da li se dobija OTA update ako je bootloader otključan i ako ima root na telefonu?
Ljudi na sta trebam da obratim paznju pri kupovini desetke, nikako da se odlucim dal 10tku ili s7 da uzmem.. :trust:
Osim kvaliteta izrade, zvuka i softvera. Ne moze G5 da se poredi sa HTC 10, zato i jeste jeftiniji.Uzmi G5. Najbolja vrednost za novac + bolja kamara od oba (a i sve ostalo nije nista slabije).
Je l' tvoj zakljucan na mrezu? Dobija se po regionima, a RUU za sve verzije ne postoji.
Dev verzija je dobila update, i to je verzija sa otkljucanim bootloader-om.
Rekao bih da ce stici za nedelju dana HTC__032 update.
Zile, hvala puno na odgovoru!Pa da, uzeo sam ga preko mt:s, zaključan je. Znači neće biti neko veliko kašnjenje, plafon 15 dana?
Razmišljam se šta ubuduće da radim, da li da ostajem na OTA ili neki custom.
Svi Holanski operateri su izbacili desetku iz ponude ili samo tvoj operater?Da se pridružim klubu ,) Izuzetno sam zadovoljan telefonom. Bilo je malo teško naći ga u Holandiji jer su operateri prestali da ga nude pre oko mesec dana, ali hvala bogu ima mnogo resellera. Dobio sam otključanu verziju i čekam 7.0 update, gogogo!
1. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4687340Drugar planira da uzme ovaj telefon, njegovo pitanje kako da razlikuje azijsku od evropske verzije? Neka oznaka na kutiji ili slično?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Svi Holanski operateri su izbacili desetku iz ponude ili samo tvoj operater?
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari