Šta je novo?

HTC 10

Ovaj http://imeidata.net

Ako mozes i ako ti nije tesko, slikaj i crop-uj ovako kao ja :)

Edit: Menjali si sistem dodeljivanja MID-ova za HTC 10. Mislim da da drugacije pocinje.

Poslednja izmena:
Prodao S7 Edge, kupio HTC 10 :)

Prilozi

• 20160616_135215.jpg
    20160616_135215.jpg
    1 MB · Pregleda: 181
@Gizmo cestitam :)
Nisam siguran da imas EU verziju :)

modelid: 2PS620000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__034
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__M27
cidnum: HTC__016
cidnum: HTC__002
mainver: 1.30.401.1

2PS620 pise i kod Gizmo-a na kutiji.

@Azimuth , 2PS620000 je i Tajvanska verzija. CID je HTC_621, a to jedino na telefonu da proveris. Tako da, ako gledas kutiji, neces nista precizno naci :)

Edit: Ma nema dodira, barem ovo sto je na sajtu. Ono sto je na kutiji + ovo na sajtu, nema logike.

2PS620000 je svima :)

Poslednja izmena:
Cid je J15,ovaj moj je za trziste Bahreina,Omana i tako dalje.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Kako lazes, Gizmo, c c c... :p

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

Cid je J15,ovaj moj je za trziste Bahreina,Omana i tako dalje.

Cista EU internacionalna 401 verzija :)

[*]CID: HTC__001/HTC__034/HTC__A07/HTC__J15/HTC__M27/HTC__016/HTC__002 | MID: 2PS620000

8e66916dabf106bba500a1f2f1f19ccb.jpg

Znaci nista iz ovog nemerem da vidim?
Ako sam ga dobro razumeo, ovo je imei telefona sa sivim ledjima i crnim napred...

Pa da, nista. Isti je MID i za Evropsku i Azijsku(Tajvansku) verziju.

Jedino sa upaljenim telefonom da vidite.

Kazes silver ledja, a srna boja napred? Nisam siguran da postoji takva EU verzija(sem mozda nekih UK modela).

Da, tako mi rece covek. Ovaj je navodno za Azijsko trziste, ali ne znam za koju drzavu konkretno. Zato sam i trazio imei da bih nekako proverio, ali corak izgleda. Vidim u komentarima da je neki lik vec kupio telefon od njega, ali nemam predstavu kako da ga nadjem na KP i proverim sa njim ovo oko koda...

Koliko vidim najjeftiniji je onaj za 579€ iz Telenora, 2 god. garancija...

Ne znam da li da rizikujem sa ovim, trazi 600 za telefon, ili pak da idem na sigurno i sa domacih mreza... Nisam pametan...

Edit: na imei.info mi izbaci da je M10U oznaka modela. Jel svaki nosi tu oznaku ili ne?

Poslednja izmena:
Ista je oznaka M10u i za ove telefone sa Telenora. Za Tajvanca ne znam. Jedino da proverite preko telefona. Tako je najbolje.

Samo da nije Lifestyle verzija, ona je slabija. Nek' ti slika specifikacije na kutiji, mora da bude S820.

Ali interesantno, Silver/Black varijanta...

Poslednja izmena:
Ista je oznaka M10u i za ove telefone sa Telenora. Za Tajvanca ne znam. Jedino da proverite preko telefona. Tako je najbolje.

Samo da nije Lifestyle verzija, ona je slabija. Nela ti slika specifikacije na kutiji, mora da bude S820.

Ali interesantno, Silver/Black varijanta...
Uff, sad malo izguglah, izgleda da je Lifestyle, ali proveri ipak za sd820. Zile javi se na pm, nema te na WA.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

I ja sam to mislio... Ali uzmite Gizmov IMEI sa slike, pa ga propustite kroz IMEI info ili imei data. Dobijete isto :D

Kako lazes, Gizmo, c c c... :p

Pih, ne mogu ni malo da se zabavim a da me neko ne cinkari :)

@Creative_X

To je više pitanje za mironika, on je sad moj padawan, ja sam preokupiran video vodama Benchmarka, slabo imam vremena za pisanje :)

S820 pise na kutiji.
Kakva ludnica oko telefona, da ne poverujes. Ne mogu da trazim od coveka da skine celofan da bi mi proverio u samom telefonu. Mora da postoji neka fora da se preko imei broja nadje sve, nemoguce je da nema...

@Gizmo&Creative_X

Pa hajde onda i da odgovorim: testiranje je gotovo, pisanje u toku, pretpostavljam da ce pocetkom naredne nedelje tekst biti na sajtu. :)

S820 pise na kutiji.
Kakva ludnica oko telefona, da ne poverujes. Ne mogu da trazim od coveka da skine celofan da bi mi proverio u samom telefonu. Mora da postoji neka fora da se preko imei broja nadje sve, nemoguce je da nema...
Ima na imei data da se proveri koliko je star, i koliko je u garanciji, gde je tacno proizveden itd. Ali to nesto ne radi na sajtu. Znam da je pre radilo.

Ja sam pokusao za garanciju nije htjelo da mi izbaci.

Da, ne radi im to, a nisam nasao jos neki slican sajt na kojem bih mogao da proverim imei i dobijem podatke koje trazim...

Edit:
Sad gledam preko ovog
http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN
I kaze mi da je zemlja prodaje Tajvan. Znaci napravljen i prodaje se tamo, ako je verovati svim ovim sajtovima.. Ne daje mi CID onaj drugi kod. Ne znam koliko je sve ovo istina sto pise...

Poslednja izmena:
Sad cu da probam sa mojim M8...
Edit:
Sad gledam preko ovog
http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN
I kaze mi da je zemlja prodaje Tajvan. Znaci napravljen i prodaje se tamo, ako je verovati svim ovim sajtovima.. Ne daje mi CID onaj drugi kod. Ne znam koliko je sve ovo istina sto pise...

According IMEI number you provided to query the information is :
Model : HTC M8w
Sales : Hong Kong
Thanks for your...

Tacno, iz Hong Kong-a je, a na kutiji pise da je mesto proizvodnje Tajvan. A ja imam HK model, poklapa se.

Ima logike. Onda je taj tajvanac, prodat u Tajvanu. Sto je plus, barem po dosadasnjoj update politici ;)

Evo Benchmarkov test model:
Model : HTC 10
Sales : United Kingdom

Poslednja izmena:
Odlicno, bolje mi da dam 10€ vise pa da dobijem i tu kombinaciju boja koju hocu, a usput i ovo za apdejte [emoji4]
Ako jos neko zna neki nacin da se sve jos jeenom proveri, neka se prijavi slobodno, nije na odmet [emoji6]

@azimuth
Samo jos nesto, na kutiji treba da pise ispod teksta o boji/ kombinaciji telefona(Glacial Silver, Carbon Gray itd) sledece:

Model ID: 2PS6200

Ako nije taj, onda je LifeStyle ili Japanac ili US Unlocked model.

Poslednja izmena:
Provericu i to sa covekom [emoji4]
Smorio sam sa pitanjima i objasnjavanjem sta da mi slika i posalje :D
Hvala Zile [emoji6]

@azimuth Nema na cemu.

Siguran sam da je Tajvanska verzija:
1. Silver/Black model
2. IMEI i SN validani
3. Model ID je dobar
4. S820 SoC
5. Mesto prodaje: Tajvan

Uostalom posaljes mail HTC-u i pitas ih koja je verzija :)

Vrh Dno